Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه به مشکلات کارگران هفت تپه، کارخانه هپکو و ماشین سازی‌ها اشاره شد و نمایندگان از رئیس قوه قضایی درخواست رفع مشکلات کارگران را داشتند.

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به نشست امروز کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: عصر امروز جلسه اعضای کمیسیون اصل 90 با رئیس قوه قضاییه آیت الله رییسی درمحل دفتر ایشان در قوه قضاییه پیرامون مسائل، همکاری و هماهنگی هایی که باید بین مجموعه کمیسیون اصل 90 با توجه به کار ویژه رسیدگی به طرز کار و شکایات موجود در این موضوع و ارجاع پرونده ها به دستگاه قضایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: در این جلسه دغدغه های کمیسیون از جمله وظیفه فرا قوه ای کمیسیون اصل 90 برای رسیدگی به شکایات پیرامون طرز کار قوا، تکالیف جدید که در سال 1359 در ماده واحده مصوب مجلس شورای اسلامی بر عهده کمیسیون اصل 90 قرار گرفت و ملزوماتی که لازم است تا دستگاه قضا باید در زمینه طرز کار خود در اختیار کمیسیون قرار دهد، مطرح شد.

وی گفت: همچنین مطرح شد تا خط ارتباطی مستمر میان کمیسیون اصل 90 و رئیس دستگاه قضا و قوه قضاییه ایجاد شود، به پاسخگویی به مکاتبات کمیسیون اصل 90 با دستگاه های قضایی تاکید شد، بیان شد تا شعبات ویژه برای رسیدگی به پرونده هایی که از کمیسیون اصل 90 به دستگاه قضا ارجاع داده می شود ایجاد شود، بر رسیدگی به پرونده ها ارجاعی کمیسیون به دستگاه قضا در خارج از نوبت تاکید شد و بیان شد که لازمه تکلیف این پرونده ها ظرف مدت 4 ماه مشخص شود. نمایندگان نیز تاکید کردند که دستگاه قضا برای تقویت ظرفیت نظارتی کمیسیون اصل 90 برای احقاق حقوق عامله مردم کمک کند. بر حضور و همکاری مشترک کمیسیون اصل 90 و قوه قضاییه پیرامون کارآمد سازی و فعالتر شدن شورای پیشگیری از جرایم و شورای عالی هماهنگی نظارت نیز تاکید شد.

این نماینده مجلس بیان کرد: با توجه اینکه کمیسیون اصل 90 وظیفه رسیدگی به طرز قوه قضاییه را دارد، در این جلسه مطرح شد که دستگاه قضا در حوزه پاسخگویی، مسیر دقیق و خط کشی منظمداشته باشد که در جلسات آتی بین کمیسیون اصل 90 و رئیس دستگاه قضایی به این مباحث ورود می شود تا بدانیم کمیسیون در چه مواردی می تواند ورود کند تا هم موازی کاری نشود، هم تداخلی صورت نگیرد و هم خدشه ای به وظیفه کمیسیون وارد نشود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مطرح کرد: اعضای کمیسیون اصل 90 بر تقویت ظرفیت نظارتی کمیسیون تاکید داشتند و بیان کردند که دستگاه های ذی ربط به نامه نگاری های کمیسیون پاسخگو باشند و در صورت تخطی از این امر قوه قضاییه موضوع را رسیدگی کند تا امید مردم به کمیسیون اصل 90 و مجلس محقق شود.

خضریان تاکید کرد: بحث ریل گذاری کمیسیون اصل 90 و قوه قضایی مهمترین خروجی این جلسه بود. قرار شد این ارتباط حفظ شود و همکاری ها در چارچوب موارد کاری بین کمیسیون اصل 90 و قوه قضایی شکل بگیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درمجلس بیان کرد: اعضای کمیسیون اصل 90 تاکید داشتند که با توجه به وظایف کمیسیون قصد ورود به پرونده هایی که ماهیت قضایی دارند اما بحث طرز کار نیست را ندارد اما متاسفانه در گذشته چنین رویه ای باب بود، نمایندگان دوره یازدهم در نظر دارند به موارد مهم ورود کنند و کار انجام شود.

وی با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه نیز مباحثی را مطرح کرد، گفت: آیت الله رئیسی تاکید کرد که کمیسیون اصل 90 فرصت خوبی است تا به طرز کار دستگاه ها، اشکالات ساختاری و روش نادرست ورود کند. وی اعلام آمادگی کرد که از ظرفیت مشاوره ای کمیسیون اصل 90 زمینه اصلاح طرز کارها استفاده می کند، و تاکید داشت سایر دستگاه ها باید با هدف تعامل با کمیسیون اصل 90 و اصلاح طرز کارها به کمیسیون پاسخگو باشند.

این نماینده مجلس بیان کرد: رئیس دستگاه قضا عنوان کرد برای تعامل بین سازمان بازرسی و کمیسیون، باید گزارش بازرسی هایی که صورت می گیرد در اختیار کمیسیون اصل 90 قرار گیرد و بازرسی ها گسترده باید در جهت افزایش کارآمدی نظارت در مجموعه کمیسیون و رفع مشکلات مردم باشد.

خضریان مطرح کرد: همچنین بیان شد که از آنجایی که گزارش ها در کمیسیون اصل 90 جنبه حقوقی دارد و همه تحقیق و تفحص ها برای ارجاع به دستگاه قضا از طریق کمیسیون اصل 90 انجام می شود و باید پرونده ها خارج از نوبت در دستگاه قضا بررسی شود، کمیسیون اصل 90 بر تنظیم پرونده ها از لحاظ قضایی و حقوقی نظارت داشته باشد تا سرعت رسیدگی افزایش یابد.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه به مشکلات کارگران هفت تپه، کارخانه هپکو و ماشین سازی ها اشاره شد و نمایندگان از رئیس قوه قضایی درخواست رفع مشکلات کارگران را داشتند، آیت الله رئیسی در این زمینه بیان کرد که کمیسیون اصل 90 به برز کار خصوصی سازی ها ورود کند تا زمینه رفع ریشه ای مشکلات دنبال شود، از سوی دیگر تاکید کرد دستگاه قضایی نیز پیگیر حل مشکلات کارگران کارخانجات واگذار شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمیسیون اصل 90 علی خضریان آیت الله رئیسی مجلس یازدهم سخنگوی کمیسیون اصل کمیسیون اصل 90 کمیسیون اصل 90 رئیس دستگاه قضا مشکلات کارگران کمیسیون اصل 90 رئیس قوه قضایی دستگاه قضا قوه قضایی قوه قضاییه دستگاه ها پرونده ها طرز کار سازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره

در سال گذشته ۱۲۰ وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از ۳۰۰۰ مددجوی البرزی ارائه کردند. - اخبار استانها -

 طاهره شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج، با اشاره به اینکه کانون وکلا دادگستری البرز و مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان نقش بسیار مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد دارند، اظهار داشت: در سال گذشته 120 وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از 3000 مددجوی البرزی ارائه کردند.

رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد از راه‌اندازی میز خدمت حقوقی در این نهاد خبر داد و گفت: در سال 1402 در راستای این طرح، وکلای نیکوکار در دفاتر و مراکز کمیته امداد امام خمینی (ره) استان حضور یافته و به 450 مددجوی مورد حمایت البرزی خدمات مشاوره حقوقی ارائه کردند.

وی با اشاره به اینکه مشاوره‌های حقوقی و خانواده نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع مشکلات و ایجاد نابسامانی‌های اجتماعی در جامعه دارد، افزود: توسعه ارائه خدمات قضایی و آموزشی رایگان به مددجویان کمیته امداد (ره) جز برنامه‌های این نهاد است که می‌تواند نقش بسیار مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و پرونده‌های قضایی داشته باشد.

شهبازی با قدردانی از وکلای دادگستری البرز و مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان به لحاظ تعامل و همکاری خوب با این مجموعه، گفت: کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضاییه با توجه به نقش آن مجموعه در محاکم قضایی نقش بسیار مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد (ره) دارند چرا که بسیاری از مددجویان به لحاظ مشکلات اقتصادی موجود توان پرداخت حق وکالت را ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسوولان دستگاه قضا به مشکلات کارگری شهرستان البرز ورود کنند
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب العجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن