Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ابراهیم مرادی رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر کرمانشاه نقش هنر و هنرمندان را در جهانی کردن نام کرمانشاه بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت : آثاری مانند طاق‌بستان و بیستون به دست هنرمندانی، چون فرهاد ساخته شده است و فرهاد‌ها در این سرزمین خفته‌اند و آثارشان زنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : آنچه که در کرمانشاه جذب گردشگر می‌کند گردشگری تاریخی، مذهبی، طبیعی و خوراک است؛ در بحث گردشگری تاریخی آن چیزی که به دستور پادشاهان کنده‌کاری شده است حاصل زحمات هنرمندان آن عرصه بوده که یکی از آن‌ها فرهاد کوه‌کن است.

او با اشاره به اینکه هنرمندانی که سیاه‌چمانه، مور، تنبور و موسیقی سنتی را می‌نوازند ظرفیت بزرگی برای جذب گردشگر هستند که باید حمایت شوند، افزود: هنرمندان جوان ما که این آثار را خلق می‌کنند و همچنین همه دهیارها، شورا‌های روستا‌ها و بخشداری‌ها باید برای استفاده از این توانمندی‌ها و زنده نگه داشتن این میراث ارزشمند آموزش‌های لازم را ببینند.

هوره و مور از کهن‌ترین آوا‌های جهان هستند

مرادی، هوره و مور را از کهن‌ترین آوا‌های جهان دانست و گفت: صدا و سیما و رسانه‌ها باید برای معرفی ظرفیت این هنرمندان به میدان بیایند و با پخش کلاس‌های آموزشی موسیقی و سنت‌های محلی، نسل جدید را با این میراث گرانبها آشنا کنند تا دچار بحران هویت نشوند و در عین حال بتوانیم این تاریخ ارزشمند چند ۱۰ هزار ساله را به جهانیان معرفی کنیم.

این عضو شورای شهر کرمانشاه، شاه کلید این آموزش‌ها را از دوران کودکی و مهد‌های کودک عنوان کرد و گفت: آموزش و پرورش باید دروس تخصصی گردشگری را سرلوحه آموزش خود قرار دهد؛ آموزش و پرورش باید کارشناسان گردشگری را تربیت کند و آن‌ها همه جاذبه‌های گردشگری استان را ببینند و زیرنظر یک واحد متمرکز این ظرفیت‌ها را معرفی کنند تا به صورت جزیره‌ای عمل نشود.

مرادی با تاکید به اینکه داشته‌های فرهنگی و بومی استان کرمانشاه را باید حفظ کنیم و امروز این میراث است که جذب گردشگر می‌کند، گفت: لباس و زبان ما هویت ما است و این لباس را باید دختران ما بپوشند و با زبان مادری خود صحبت کنند و به آن‌ها افتخار کنند.

رییس کمیسیون گردشگری شورای شهر کرمانشاه افزود: استان کرمانشاه را که به دلیل تنوع مذهبی، قومی و زبانی هندوستان ایران می‌نامند از قدیم مسیر عبور زوار عتبات عالیات بوده و جای جای آن آثار جبهه و بقاع متبرکه‌ای وجود دارد که برای گردشگران جذاب است.

او هویت معماری قدیمی کرمانشاه که برای گردشگران هم جالب است را در حال نابودی دانست و گفت: در روستا‌های ما بعد از زلزله خانه‌هایی را ساختند که هیچ تناسبی با هویت معماری کرمانشاه ندارد و ادارت متولی موظفند در این زمینه به طور جدی ورود کنند تا ساختار معماری خانه‌های کرمانشاه از بین نرود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی شورای شهر گردشگران خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • حج، رزمایش قدرت اسلام در مقابل کفر جهانی است
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری جهانی شده است
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری