Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر سعید نمکی امروز در نشست ویدئوکنفرانس با خبرنگاران درباره تولید واکسن کرونا در کشور اظهار کرد: هنوز حرف‌های زیادی درباره واکسن کرونا در جهان وجود دارد و به نتیجه قابل قبولی در این زمینه نرسیده‌ایم. مشابه این ویروس تاکنون دیده نشده و در نتیجه تهیه این واکسن هم پیچیدگی‌های خاص خود را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینکه این واکسن در جهان چه زمانی به بازار می‌آید و آیا واکسنی که به بازار می‌آید، طول مدت ایمنی آن چقدر خواهد بود، مورد تردید است.

دکتر نمکی ادامه داد: با این حال در مجمع بین‌المللی سازمان جهانی بهداشت شرکت کرده و سبد خود را در خرید گذاشته‌ایم تا اگر جایی از جهان این واکسن را عرضه کرد، بتوانیم این واکسن را برای شهروندان خود خریداری کنیم.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها باید به مردم یاد بدهند تا زمانی که واکسن موثری برای کرونا نیامده، بهترین راه پیشگیری شستن دست‌ها، رعایت فاصله‌گذاری و شیوه‌نامه‌های بهداشتی است.

ماجرای تعویق کنکور

وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی درباره کنکور گفت: ما اعلام نکردیم که کنکور به تعویق افتاد. وقتی پروتکل‌های ما نسبت به پروتکل‌های برگزاری کارشناسی ارشد و دکتری سخت‌تر شد، وزیر علوم و رییس سازمان سنجش اعلام کردند که اگر بخواهیم این پروتکل‌های سخت‌گیرانه‌تر را اجرا کنیم، نیازمند وقت بیشتری برای فضایابی هستیم. در نتیجه اعلام کردیم که این موضوع باید در ستاد ملی کرونا مطرح و تعویق آن تصویب شود.

نمکی افزود: خانواده‌ها در اضطراب بودند و در این زمینه جلسه‌ای گذاشتیم و دیدیم که این تامین فضا را می‌توانیم انجام بدهیم. درنتیجه اعلام شد که تاریخ همان تاریخ قبلی باشد و کل این موضوع در کمتر از ۲۴ ساعت طول کشید. اصرار ما این بود که باید پروتکل‌ها سخت‌گیرانه‌تر باشد.

علت نوسان آمار کرونا

نمکی در پاسخ به سوالی درباره نوسان آمارهای کرونا گفت: نوسان آمار معمولا نشان از یک راست گویی و صداقت در سیستم است. این نوسان حاصل کم یا زیاد شدن مرگ و میرها در کشور است. اگر امروز بستری در یک استان بالا برود، ۱۵ روز دیگر مرگ‌ها افزایش پیدا می‌کند و وقتی موج جدید می‌رسد، تغییری دیده می‌شود. این را بدانید که آمارهای کرونا در ایران یکی از دقیق‌ترین و منطبق بر حق‌ترین آمارهاست.

ماجرای استیضاح وزیر بهداشت و وزیر علوم

وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی درباره مسائل مطرح‌شده از طرف برخی نمایندگان مجلس مبنی بر استیضاح وزیر بهداشت و وزیر علوم به علت موضوع کنکور اظهار کرد: از هر تصمیم مثبتی استقبال می‌کنیم و خدا به هرکسی که این بار را از ما بگیرد، خیر بدهد. ما مطیع هر تصمیمی هستیم. موضوع کنکور تصمیم ستاد ملی مقابله با کروناست و تصمیم وزارت بهداشت یا وزارت علوم نیست.

دوصدایی درباره کرونا

وزیر بهداشت در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی درباره دوصدایی و چندصدایی درباره کرونا اظهار کرد: دوصدایی یا چندصدایی حاصل دو رویکرد یا نگاه به مشکلات کشور است. سلامت اصلی‌ترین رکن اساسی کشور است که می‌تواند بر اقتصاد و سیاست و فرهنگ تاثیر داشته باشد. برخی ممکن است این را به گونه دیگری مشاهده کنند، اما کشوری که در تحریم به سر می‌برد و مشکلات اقتصادی دارد، عده‌ای فکر می‌کنند باید اولویت‌های دیگری را پررنگ دید. همه تلاش خود را کردیم که این دوصدایی‌ها را به تک‌صدایی و مهار زودرس کرونا تبدیل کنیم.

نمکی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار سلامت ایرنا درباره مشکلات پیش آمده برای یکی از روزنامه‌ها بیان کرد: تاکنون از هیچ رسانه‌ای شکایت نکردم و حتی قبل از من هم اگر شکایتی بوده خواستم که پس گرفته شود. اگر گفتمان بر اساس حقیقت است که باید با جان و دل بپذیریم. در این دوران سخت که سربازان خط مقدم این دفاع را مشاهده کردیم، عده‌ای برای تشویش ذهن مردم و گسست اعتماد مردم، کارهای تلخی انجام داده و من را به یاد روزهای دفاع مقدس انداخت که عده‌ای در جبهه می‌جنگیدند و افرادی به صدام گرا می‌دادند که سنگر بچه‌های ما را بزند. اگر موردی وجود داشته باشد همراهی می‌کنیم تا هیچ خبرنگاری به دلیل شکایت از جانب ما در مشکل نباشد.

وی اظهار کرد: پدیده کووید ۱۹ شیوه جدیدی از زندگی را به ما تحمیل کرده و یکی از موارد این است که روی عزیز خبرنگاران را کمتر می‌بینیم. هرچند خبرنگاران از ابتدا در کنار مدافعان سلامت حضور داشته و عظمت کار بزرگی که در کشور اتفاق افتاده را به تصویر کشیده‌اند.

او گفت: اعتقاد من این است که یکی از نشانه‌های توسعه یافتگی در همه کشورها داشتن رسانه‌های پویا و حقیقت‌گویی است که در راستای اعتلای توسعه‌یافتگی کشور نقش آفرینی می‌کنند.

وی درباره شهید محسوب کردن اهالی رسانه که به علت کرونا فوت می‌کنند نیز بیان کرد: اصحاب رسانه همانند دوران دفاع مقدس در خط مقدم هستند و حتما این موضوع را دنبال می‌کنیم. در این زمینه مکاتباتی آماده و خدمت مقام معظم رهبری عرضه خواهیم کرد.

کد خبر 539748 برچسب‌ها كروناويروس وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران سعید نمکی واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران سعید نمکی واکسن پاسخ به سوالی درباره وزیر بهداشت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است

نابودی زیرساخت‌های نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی طی ۲۰۱ روزی که از جنگ می‌گذرد و در عین حال، آواره شدن بیش از ۲ میلیون فلسطینی در این باریکه، در کنار نبود کمترین امکانات بهداشتی سبب شده است بیماری‌های مختلف عفونی در میان مردم شیوع پیدا کند. 

به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد اکنون هپاتیت و مننژیت در میان فلسطینیان شیوع پیدا کرده است. 

در بیانیه منتشر شده در این باره آمده است: بیماری‌های عفونی شدید به سرعت در حال گسترش در غزه است، زیرا شرایط غیربهداشتی از جمله آنها سرریز فاضلاب‌های انسانی به داخل خیابان‌ها و کوچه ها، و نیز نبود آب آشامیدنی کافی اصلی‌ترین دلایلی است که منجر به گسترش عفونت می‌شود.

این وزارتخانه به ویژه بر افزایش هشدار دهنده موارد هپاتیت و مننژیت تاکید کرده و خواستار حمایت فوری از همه نهاد‌های ملی، بین المللی، و بشردوستانه مرتبط با این موضوع شده است. 

پزشکان و امدادگران با توجه به فروپاشی سیستم بهداشت و درمان در غزه و نیز وضعیت وخیم انسانی به دلیل محاصره این باریکه از سوی رژیم صهیونیستی، نسبت به همه گیری‌های بیماری‌های عفونی هشدار می‌دهند. 

برآورد‌ها نشان می‌دهد بیش از یک میلیون نفر از ساکنان غزه به بیماری‌های عفونی مبتلا شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند