Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@23:57:06 GMT

هشدار در مورد تهدید‌های بالقوه واکسن روسی کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۳۴۵۴

هشدار در مورد تهدید‌های بالقوه واکسن روسی کرونا

در مسابقه‌ای که برای ساخت نخستین واکسن کرونا به راه افتاده، روسیه می‌گوید واکسن تولید این کشور تأیید شده و مورد استفاده انبوه قرار خواهد گرفت.

اعلام این خبر، اما به جای شادمانی جهانی، با موج گسترده‌ای از انتقاد‌ها همراه شده است. کارشناسان در مورد اثربخشی و ایمنی واکسن ساخت روسیه به دلیل پشت‌سرنگذاشتن کامل مراحل آزمون آن، تردید دارند و آن را "تهدیدی بالقوه" برای جمعیتی می‌دانند که قرار است آن را استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سازمان جهانی بهداشت نیز واکنش محتاطانه‌ای نسبت به موفقیت فرضی این واکسن داشته است. دفتر منطقه اروپا این سازمان جهانی تأکید کرده که تحقیقات در مورد یک واکسن باید در هر مرحله از توسعه آن، متناسب با دستورالعمل‌های اثبات شده علمی باشد تا اطمینان یافت که این واکسن مؤثر و قابل اطمینان است.

رئیس‌جمهوری روسیه ولادیمیر پوتین سه‌شنبه۲۱ مرداد (۱۱ اوت) اعلام کرد واکسن «Sputnik ۵» ساخت این کشور برای استفاده انبوه مجوز دریافت کرده است. این مجوز پیش از مشخص شدن نتایج مطالعات فاز سوم صادر شده که مغایر با استاندارد‌های معمول بین‌المللی است. در این مرحله اثربخشی و عوارض جانبی واکسن به صورت بنیادی ارزیابی می‌شود.

پتر هوتز، استاد دانشگاه هیوستون به مجله تخصصی "نیچر" گفت: اگر روس‌ها اشتباه کنند، تمام تلاش‌های جامعه بین‌المللی برای مهار ویروس کرونا ممکن است تضعیف شود. فرانکویس بالوکس از کالج لندن نیز واکسیناسیون گسترده مردم با واکسنی که به اندازه کافی روی آن آزمایش نشده را "غیراخلاقی" خواند.

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته مبارزه علمی با کرونا در ایران نیز چندی پیش گفته بود: «روس‌ها مواد بیولوژیکی را که تولید می‌کنند، فقط خودشان تایید می‌کنند و در اختیار هیچ مرجع بین‌المللی برای تایید قرار نمی‌دهند. ما واکسنی را قبول داریم که تایید سازمان غذا و داروی آمریکا FDA یا مرکز غذا و داروی اتحادیه اروپا یا تاییدیه سازمان جهانی بهداشت را داشته باشند.» مینو محرز ادعای ساخت واکسن کرونا و استفاده انبوه از آن را اقدامی "نمایشی" خوانده است.

آنتونی فائوچی، کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا نیز ضمن ابراز تردید جدی درباره اثربخشی و ایمن بودن واکسن ساخت روسیه گفت: «داشتن یک واکسن و تایید اثربخشی و ایمن بودن آن دو مسئله متفاوت از یکدیگر است. اگر به دنبال آن باشیم که به تعدادی انسان آسیب وارد کنیم یا به آنان واکسنی تزریق کنیم که کارایی لازم را نداشته باشد می‌توانیم از هفته آینده این کار را انجام دهیم. اما این شیوه عملی نیست.»

به‌رغم تمام این انتقاد‌ها برخی کشور‌ها از جمله برزیل با امضای یک قرارداد همکاری با روسیه، تصمیم دارند واکسن ساخت روسیه را در برزیل تولید و استفاده کند. کریل دمیتریف، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه اعلام کرده علاوه بر برزیل، فیلیپین و امارت متحد عربی نیز علاقمند به تولید «Sputnik۵» هستند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن روسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۳۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد؛ ‌‌یک هیات تجاری ایرانی- روسی با ورود به بندر امیرآباد پس از بررسی زمینه‌های تجارت استان مازندران  به منظور توسعه همکاری تجاری و سرمایه گذاری در بندر امیر آباد، با مدیر کل این بندر دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدا طرف روسی که در زمینه کشتیرانی و حمل ریلی کالا در روسیه فعالیت دارد، هدف از این دیدار را ترانزیت کالا از کشور‌های حوزه CIS از طریق کریدور شمال – جنوب به هندوستان و کشور‌های حاشیه خلیج فارس و صادرات محصولات باغی استان مازندران به کشور روسیه عنوان و خاطرنشان کرد: این شرکت با دارا بودن ۲۳ فروند شناور و بیش از ۵۰۰ Teu کانتینر یخچالی در دریای خزر، در زمینه حمل ریلی نیز در روسیه فعالیت دارد و فعال سازی حداکثری خط دریایی استاراخان به امیرآباد برای مبادلات تجاری را از اهداف و برنامه‌های اصلی خود بر شمرد و اظهار داشت برای تحقق این مهم نسبت به تشکیل شرکت بازرگانی و سرمایه گذاری مشترک دو ملیتی اقدام کرده است.

مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد در این دیدار با برشمردن مزایا و امکانات بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر، گفت: ایجاد زیرساخت‌های مناسب و توان تجهیزاتی، موقعیت بندر امیرآباد را در دریای خزر تثبیت کرده و امروزه شاهد بالاترین میزان فعالیت در زمینه تخلیه و بارگیری انواع کالا در این بندر هستیم.

محمدعلی موسی پور با استقبال از پیشنهادات طرف روسی ضمن ارائه آمار عملکردی و میزان فعالیت این بندر بعنوان یک بندر استراتژیک و تنها بندر متصل به ریل در شمال کشور، افزود: خوشبختانه موقعیت بندر امیرآباد در شمال ایران و اتصال به شبکه ریل سراسری این بندر را متمایز کرده و بهره برداری از راههای مختلف حمل و نقل ترکیبی سبب شده تا جایگاه بسیار خوبی در کریدور شمال – جنوب داشته باشیم که با تکیه بر این عوامل پارسال توانستیم به بالاترین رکورد تخلیه و بارگیری در ادوار فعالیت ۲۳ ساله بندر دست یابیم.

موسی پور یکی از اقدامات مهم بندر امیرآباد را در سال گذشته آغاز صادرات مرکبات مازندران از طریق حمل دریایی به روسیه عنوان کرد و گفت: با انتقال چند محموله گلوگاه‌های مسیر شناسایی و طی سفر استاندار اسبق مازندران به کشور روسیه توافقات مناسبی در زمینه تسهیل فرایند واردات و صادرات بین بنادر دو کشور، امور گمرکی، استاندارد و دامپزشکی صورت پذیرفته است که با اقدامات انجام شده و برنامه ریزی‌های صورت گرفته مطمئنا در سال جدید شاهد توسعه تجارت در بخش دریایی و شقوق حمل و نقل چند وجهی خواهیم بود.

او از اعلان آمادگی طرف روسی برای سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی، خدماتی و لجستیکی استقبال کرد و افزود: بر اساس توافق بعمل آمده مقرر گردید؛ طرفین نسبت به عقد تفاهم نامه و برگزاری نشست فنی و تخصصی در هفته‌های آینده اقدام و پس از بررسی‌های فنی و ارزیابی‌های اقتصادی در چارچوب دستورالعمل سرمایه گذاری سازمان بنادر و دریانوردی در سریعترین زمان ممکن قرارداد سرمایه گذاری امضا کنند.

مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد همچنین به امکانات و تسهیلات بندر امیرآباد و ایجاد زیر ساخت‌های مناسب برای صادرات میوه و مرکبات اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک واحد سردخانه و سورتینگ ۴ هزار و ۵۰۰ تنی و ۱۴۰ پلاک برای تامین برق کانتینر‌های یخچالی در بندر امیرآباد وجود دارد و با توجه به ظرفیت بالای طرف روس در تامین کانتینر یخچالی و شناور کانتینری شرایط بسیار خوب برای صادرات محصولات کشاورزی و مرکبات استان مازندران فراهم است و پیشنهاد ما به طرف روسی این است که فعالیت خود را در زمینه صادرات میوه و مرکبات و محصولات باغی استان مازندران شروع کند که این فعالیت تجاری مطمئنا شروعی برای گسترش همکاری‌ها خواهد بود.

موسی پور همچنین گفت: گسترش همکاری‌های تجاری بین دو کشور منجر به رونق و فعالیت بیش از پیش کریدور شمال – جنوب خواهد شد و این اطمینان وجود دارد که جایگاه ویژه بندر امیرآباد در این مسیر کمک شایانی به ترانزیت کالا‌های ایران و روسیه در این مسیر خواهد کرد.

 

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • مقام روسی: آمریکا جنگ را انتخاب کرده است
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • اوکراین فقط شش ماه وقت دارد
  • هشدار جدی مدیر اف.بی.آی درباره حمله احتمالی تروریستی در خاک آمریکا
  • دیلی‌تلگراف: اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد
  • آغاز ساخت قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات توسط شرکت روسی
  • معافیت ایرباس از تحریم های روسیه