Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر مختاری روز پنجشنبه در آیین اختتامیه چهارمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از طریق لایو اینستاگرام افزود: این جام طرحی پیشرو و پویا برای راه اندازی و فعال کردن باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کشور بوده که به گسترش کتابخوانی کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه اصفهان در دوره‌های گذشته از بهترین استان‌های کشور در این جام بوده و سال گذشته از نظر تعداد باشگاه رتبه اول کشور را کسب و تصریح کرد: امسال با یاری تسهیل گران و دست اندارکاران به ویژه همراهی شهرداری، آموزش و پرورش، نهاد کتابخانه‌ها و بهزیستی اصفهان توانستیم یازده رتبه برگزیده کشوری را کسب و در جایگاه اول قرار گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با ثبت سه هزار و ۵۰۰ باشگاه کتابخوانی در سال ۹۸ توانستیم رتبه اول کشور را در این زمینه کسب کنیم، خاطرنشان کرد: از مربیان، تسهیل گران و کتاب فروشان و مدارس می‌خواهم با جدیت و تلاش همچون گذشته به پرورش نسل کتابخوان کمک کنند و برای گرایش کودکان و نوجوانان به فرهنگ مطالعه و نهادینه شدن مطالعه از کودکی قوی‌تر از گذشته تلاش نمایند.

اسامی برگزیدگان جام اختتامیه چهارمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان 

باشگاه‌های برگزیده در گروه سنی خردسال: باشگاه سرزمین قصه‌ها.

باشگاه‌های برگزیده در گروه سنی کودک: باشگاه با هم بخوانیم و بشارت نور.

باشگاه‌های برگزیده در گروه سنی نوجوان: باشگاه طلوع مهر و دوستی، شهیدان شهبازی و پرواز خرد.

باشگاه ویژه: کتابخوانی در محله کردآباد با مسئولیت فائزه روحانی.

برگزیدگان نامه به نویسنده: محمد شواخی، بارانا کیانی، السا فصیحی و زینب کرمی (گروه سنی خردسال)، مهتاب بدری، مسیح جلادتیو مهدیار قدوسی(گروه سنی کودک)، النا جانقربان، فاطمه سلیمانی، زهرا محمدی آنیسا قربانی، سید رضا احمدی، آرش ساسانی، محمد پارسا منصوری، رادمان فرهنگ پژوه و سپهر فخارزاده (گروه سنی نوجوان)، آوا احمدی، نسترن جابرزاده(گروه سنی جوان)

جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان کشور نزدیک به ۲۲ هزار باشگاه با بیش از ۳۳۰ هزار عضو دارد که زیر نظر۲۰ هزار تسهیل‌گر در حال فعالیت است.

کتاب، از روزگاران گذشته تا به امروز مهمترین نماد تمدن و فرهنگ هر جامعه قلمداد می‌شود به طوری که اندیشمندان بسیاری  آن را آغاز تحولات تاریخی  می‌دانند. شاید به همین دلیل است که محققان با مطالعه و سنجش میزان گرایش افراد جامعه به کتاب به حقایق بیشماری در این خصوص دست یافته‌اند.

بر اساس آخرین یافته‌های مرکز آمار ایران، سرانه زمان مطالعه کتاب غیر درسی در این استان ۹ ساعت و ۱۳ دقیقه،  سرانه مطالعه الکترونیکی یک ساعت و ۵۱ دقیقه و مطالعه کتاب چاپی هفت ساعت در ماه است.

در این شاخص استان قم با بالاترین سرانه زمان مطالعه کتاب غیر درسی با ۲۰ ساعت و ۷ دقیقه در ماه  در جایگاه نخست و ایلام با ۲ ساعت و ۴۸ دقیقه در رده آخر قرار دارد. استان اصفهان با ۹ ساعت و ۱۳ دقیقه رتبه چهارم  را پس از قم، خراسان رضوی و یزد به خود اختصاص داد، میانگین سرانه زمان مطالعه کتاب‌های غیر درسی در ماه در کشور هفت ساعت و ۴۱ دقیقه است.

اکنون در استان اصفهان ٣٠٠ باب کتابخانه عمومی موجود است که از این تعداد ۱۸۰ کتابخانه نهادی و ۱۲۰ کتابخانه مشارکتی و توسط بخش خصوصی و دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری ها ایجاد شده است.

همچنین مجموع فضای مفید کتابخانه‌ای در استان اصفهان ۱۳۰ هزار مترمربع است و به نوعی به ازای هر یکصد نفر در استان پنج میلیون نفری اصفهان، ۲،۵ مترمربع فضای کتابخانه‌ای وجود دارد.

تعداد اعضای فعال در کتابخانه‌های عمومی استان نیز حدود ۲۲۰ هزار نفر هستند که بیشترین اعضای کتابخانه های عمومی استان اصفهان با توجه به تمرکز برنامه‌ای و محتوایی در رده کودک و نوجوان هستند.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان کتابخوانی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان کتابخوانی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان کتابخوانی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان باشگاه های کتاب کودک و نوجوان استان اصفهان مطالعه کتاب جام باشگاه گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۴۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین محفل پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی با عنوان "سلام امام مهربان" همراه با عرض ارادت شاعران به ساحت مقدس علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) و نکوداشت چهره برجسته شعر کودک و نوجوان؛ استاد جواد محقق در مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی برگزار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی با عنوان "سلام امام مهربان" افزود: در روایات آمده است که هرجا نامه ائمه اطهار (ع) آورده شود همانجا حرم است و عرض ارادت به امام رضا (ع) و خادمی امام رئوف محدود به مکان نمی‌شود.

مسعود ویژه گفت: هر کس به طریقی می‌تواند محضر امام رضا (ع) خدمت کند حال با دمی یا دِرَمی؛ قدمی یا قلمی، که شعرا با قلم خود عرض ارادت دارند که بسیار ارزشمند است.

وی اظهار کرد: وجود شاعران گرانقدر و فعال در حوزه کودک و نوجوان در استان همدان مایه افتخار است که این شاعران عرض ارادت به ساحت امام رضا (ع) دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه امروز در جشنواره شعر رضوی سومین محفل شعر کودک و نوجوان رضوی نیز برگزار می‌شود، عنوان کرد: تلاش‌های همه جانبه برای برگزاری چنین جشنواره‌ای جای تجلیل دارد از همه افراد فعال در این عرصه قدردانی می‌کنم.

کد خبر 6096243

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است