Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل امینی داور بخش شعر و داستان داور بخش شعر و داستان سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان سراسر کشور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت؛ ما نباید به دنبال کارهای نمایشی باشیم و باید در حوزه فرهنگ و هنر کار تخصصی صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه باید در مراکز استان‌ها و مناطق آموزشی از تشریفات اداری کاسته شود، اظهار داشت: ما در کلاس درس باید انسان پرورش دهیم و لذا معلمی کاری بزرگ و بی‌بدیل است و نباید رسالت اصلی معلمان که کشف، شناسایی و پرورش استعدادهای دانش آموزان است مورد غفلت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هنرمند رشته شعر و داستان با اشاره به اینکه فضای مجازی امکانی است در کنار دیگر امکان ها تاکید کرد: باید در بعد از دوران کرونا نیز ارتباطات مجازی خود را با دانش آموزان قطع نکرده و در مواردی بتوانیم از این ارتباطات آنلاین به صورت ماهانه و در طول سال تحصیلی با دانش‌آموزان بهره بگیریم و گپ و گفت های ادبی و فرهنگی داشته باشیم.

این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه کسی که جوهر کار هنری دارد از پیروزی و شکست درس خواهد گرفت و مسیر خود را پیدا خواهد نمود، تصریح کرد: باید این نکته را در خانواده ها جا بیندازیم که فعالیت‌های هنری کار جانبی نیست و خانواده‌ها باید این مسئله مهم را در نظر بگیرند که فعالیت هنری در شکل‌گیری و تکامل شخصیت دانش آموزان و فرزندان بسیار موثر است.

وی با اشاره به اینکه کودکان باید در کودکی زندگی طبیعی خود را انجام بدهند و از کارهای رسانه‌ای و نمایشی دور بمانند، اظهار داشت: کارهای آموزشی و پژوهشی به پیشرفت دانش آموزان کمک می‌کند و باید با سیر مطالعاتی و معرفی استادان بزرگ در مسیر آنها قرار دهیم.

امینی با تاکید بر این که هنر زیربنای فرهنگ یک جامعه است، خاطرنشان کرد: ما نباید اولویت‌ها را در جامعه گم کنیم و مسئولین ما باید بدانند که اولویت اصلی هر جامعه‌ای فرهنگ ان جامعه است و این فرهنگ است که بقیه حوزه ها را می سازد.

کد خبر 4998099 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: اسماعیل امینی وزارت آموزش و پرورش مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شورای شهر تهران روز خبرنگار شهرداری تهران انفجار بیروت قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی وضعیت راهها محسن حاجی میرزایی پیش بینی وضعیت هوا سازمان تامین اجتماعی وضعیت هوای تهران شورای شهر دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۹۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است

 حسن بروشکی در همایش استانی خیرین مدرسه یار سیستان و بلوچستان، ضمن قدردانی از اندیشه و نگاه بلند و عمیق خیرین گران‌قدر بیان کرد: فرزندان معصوم سیستان و بلوچستان هنوز هم در هر دو حوزه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری منتظر سخاوت و لطف انسان‌هایی نیک‌اندیش هستند تا با حضور تأثیرگذارشان بارقه‌ای از امید و همدلی در بین دانش‌آموزان استمرار یابد.

وی ادامه: در مسیر مدرسه یاری موضوع نگهداشت و ماندگاری نیروی انسانی در مناطق مختلف استان بسیار حائز اهمیت است و در برخی موارد یک دغدغه خواهد بود؛ به همین دلیل تأمین فضای اسکان آنان یک ضرورت است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان تصریح کرد: اصرار و اعتقاد ما بر این است که موضوع جذب نیرو در آزمون‌های استخدامی در سیستان و بلوچستان با اولویت بومی پذیری باشد تا شاهد ماندگاری و رفع کمبود دیرینه نیروی انسانی باشیم.

وی افزود: از مولفه‌های مهم تأثیرگذار در پوشش حداکثری تحصیلی دانش‌آموزان، توسعه طرح روستا مرکزی و مدارس شبانه‌روزی است.

بروشکی اذعان کرد: بسیاری از چالش‌ها و مشکلات آموزش‌وپرورش استان متأثر از رشد جمعیت دانش‌آموزی است که به طور میانگین سالانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر افزایش می‌یابد و هم نیاز به فضا و تجهیزات و هم نیروی انسانی را تشدید می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرزندان معصوم سیستان و بلوچستان هنوز هم در هر دو حوزه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری منتظر سخاوت و لطف انسان‌هایی نیک‌اندیش هستند تا با حضور تأثیرگذارشان بارقه‌ای از امید و همدلی در بین دانش‌آموزان استمرار یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • سیل آرزوی ۱۲ ساله دانش‌آموزان زیرکوهی را با خود برد/ ارتش به داد کنکوری‌ها رسید +فیلم
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور