Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی می‌گوید: بهتر است مسئولین شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان با برگزاری جلسه نهایی، پایان فعالیت خود را اعلام کنند.

 برخی از فعالان سیاسی در جناح اصلاحات معتقدند «شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان» کارکرد خود را از دست داده و پس از استعفای آقایان «عارف» و «موسوی لاری» از این شورا، امید چندانی به فعال شدن مجدد این نهاد سیاسی وجود ندارد و باید به دنبال راهکارهای جایگزین بود، مانند آنچه منتجب نیا درباره تشکیل شورای مشورتی ریش سفیدان اصلاح طلب مطرح می کند یا دیگرانی که ایده پارلمان اصلاحات را دنبال می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 البته هستند سیاسیونی که همچنان امید به این شورا داشته و حتی گزینه‌هایی را نیز برای تصدی ریاست این شورا در ذهن بپرورانند.

محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در خصوص امکان ایجاد یک بازوی مشورتی از سوی برخی از ریش سفیدان جناح اصلاحات در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و همچنین برنامه‌های پیش روی این جریان سیاسی در دورانی که شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان دچار انفعال شده، اظهار داشت: بنده معتقدم هنوز زمان کافی برای ورود به عرصه انتخابات سال ۱۴۰۰ وجود دارد و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات می‌تواند با دعوت از تمامی احزاب و شخصیت‌های این جریان، سازوکار انتخاباتی مشخصی را برای فعالیت‌های پیش رو تعیین کند.

جلسات مجازی اصلاح طلبان با محور انتخابات ریاست جمهوری

وی افزود: خبرهای رسیده از جلسات مجازی «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» حاکی از آن است که اعضای حاضر در این شورا تحرک خوبی پیدا کرده‌ و در مسیر ایجاد تعامل با احزاب مختلف جریان اصلاحات، گام‌های موثری را نیز برداشته‌اند.

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نقش تعیین کننده دارد

دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با مهم خواندن جایگاه « شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» تأکید کرد: این نهاد سیاسی با احزاب متعددی که در ساختار خود دارد، از صلاحیت کافی برای ایجاد هماهنگی در جریان اصلاحات برای انتخابات پیش رو برخوردار است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به این پرسش که نقش «مجمع روحانیون مبارز» در ایجاد همگرایی بین نیروهای جبهه اصلاحات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟، ابراز داشت: گروه‌های مختلف جبهه اصلاحات احترام خاصی برای مجمع روحانیون مبارز قائل هستند، این مجمع نیز هر زمان که لازم باشد در جایگاه ریش سفیدی به صورت مستقیم و یا معرفی نماینده، حضور پیدا خواهد کرد.

مجمع روحانیون آماده کمک به شورای هماهنگی اصلاحات است

سلامتی تأکید کرد: نقش آقای خاتمی نیز در جایگاه ریاست این مجمع غیرقابل انکار است و آن را می‌توان یک حسن برای این مجمع مهم سیاسی دانست.

وی اظهار داشت: بنده اطمینان دارم هر زمان که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از مجمع درخواست کمک کند، روحانیون اصلاح طلب به سرعت در امر یاری رسانی به این شورا اعلام حضور خواهند کرد.

این چهره سیاسی اصلاح طلب، در مواجهه با این پرسش که نیاز امروز اصلاح طلبان یک لیدر توانمند است یا یک شورا برای هدایت این جریان سیاسی؟، گفت: زمانی از احزاب سخن می‌گوییم، به کارگیری یک لیدر خارج از حزب، بی معنی می‌شود. باید توجه  داشت یک حزب دارای ساختار مشخص و سازوکار مختص به خود است.

خاتمی، شخصیت محوری جریان اصلاحات است نه یک لیدر یا رهبر

سلامتی تأکید کرد: در جبهه اصلاحات بسیاری از احزاب، گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی؛ آقای خاتمی را به عنوان یک شخصیت محوری قبول دارند. البته آقای خاتمی هیچ گاه نظرات خود را تحمیل نمی‌کند و بیشتر در مسیر تکامل نظرات مطرح شده، گام بر می‌دارد.

وی گفت: اصلاح طلبان به آقای خاتمی به عنوان یک عنصر محوری در بین خود نگاه می‌کنند و ایشان را یک لیدر یا رهبر نمی‌دانند. بدون شک می‌توان از ظرفیت آقای خاتمی نیز در پیشبرد اهداف اصلاح طلبان در مسیر انتخابات ۱۴۰۰ بهره گرفت.

شورای عالی سیاست‌گذاری به پایان خط رسیده است

دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در مواجهه با این سوال که اگر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات وظیفه همگرایی نیروهای اصلاح طلب را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال آینده بر دوش بگیرد، چه سرنوشتی برای «شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان» رقم خواهد خورد؟، پاسخ داد: شورای عالی در عمر فعالیت خود به فعالیت‌های مقطعی انتخاباتی مبادرت ورزید و امروز این شورا دیگر در عمل وجود ندارد.

وی گفت: بنده پیشنهاد می‌کنم مسئولان این شورا با برگزاری یک جلسه و ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته شده، پایان کار خود را اعلام کنند.

سلامتی در پایان گفت: بعید نیست که در آینده نزدیک یک شورای دیگر همانند شورای عالی، آن هم به صورت موقتی تشکیل شده و کار انتخاباتی انجام دهد. اما آنچه مسلم است؛ تصمیمات اصلی و سازوکارهای احتمالی از سوی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اتخاذ خواهد شد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان شورای هماهنگی جبهه اصلاحات جریان اصلاحات آقای خاتمی یک لیدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند

در حالی که وزیر کشور ،اوایل اسفند۱۴۰۲ اعلام کرده بود بیش از ۱۵۰۰۰نامزد در انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده اند، روزنامه کیهان هم اکنون د مورد نامزدهای تایید شده جریان اعتدالی و اصلاح طلب، اعتراف جالبی کرده است.   به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه که پیش از این مکررا ادعا می کرد رقابت فراگیر بین احزاب و سلیقه های مختلف وجود دارد، نوشت: ۱۶۵ نامزد آنها تایید صلاحیت شدند که ۴۵ نفرشان در دور اول انتخابات به مجلس راه یافتند.اگر انتخابات مهندسی شده و غیررقابتی بود، چگونه ۱۶۵ نفر اصلاح‌طلب و اعتدالی تایید شدند؟   بار دیگر باید از امتداد داخلی دشمن و مدعیان اصلاحات پرسید؛ اگر انتخابات مهندسی شده و غیر رقابتی بود، چگونه آن ۱۶۵ نفر تایید شدند و این عده به مجلس راه یافتند؟   کیهان که از راه یافته های این جریان به مجلس، علیرغم ایجاد تنگناهای شدید، ناراضی به نظر می رسد، ادامه داد: در حالی‌که بسیاری از رسانه‌های مدعی اصلاحات مدعی عدم امکان رقابت در انتخابات بودند، در گزارش‌های خود گفتند «نامزدهای میانه‌رو» رأی آورده‌اند. خبر آنلاین گزارشی با عنوان «۴۵ صندلی مجلس دوازدهم؛ سهم لیست صدای ملت از انتخابات» منتشر کرد، سایت انتخاب نیز یکی از منتخبان در تهران را به عنوان میانه‌رو و گزینه مناسب برای تصدی ریاست مجلس معرفی کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب