Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس اداره استاندارد و غذا و داروی کیش با اشاره به تولید روزانه 200 هزار ماسک در اولین واحد تولیدی کیش، از دریافت مجوز و آغاز بهره‌برداری واحد دوم تولید ماسک در روزهای آینده خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ایرنا، وی در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تقدیر از کادر درمان و مدافعان خط مقدم سلامت، با اشاره به فعالیت‌های این مرکز و پشتیبانی‌های آن، در خصوص مقابله با شیوع ویروس کرونا، گفت: تامین ژل و ماده ضدعفونی و ماسک، در حالی که در کل کشور دغدغه‌ جدی بود در این منطقه به بحران تبدیل نشد و از همان ابتدا چند واحد تولیدی آرایشی بهداشتی، با حس مسئولیت اجتماعی، اقدام به تولید و عرضه مواد ضدعفونی کردند و این نهاد نیز با توزیع رایگان در مناطق کارگرنشین و فرهنگ‌سازی و آموزش در این راستا، کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعید صومعه با اشاره به میزان 54درصدی مواد ضدعفونی غیراستاندارد که وارد کیش شده بود، ادامه داد: تلاش کردیم تا مردم در ازای هزینه‌ای که پرداخت می‌کنند، اقلام مطلوب و استاندارد دریافت کنند.
وی با اشاره به تولید ماسک در کیش و تامین مقدار ماسک موردنیاز جزیره و حتی منطقه، تصریح کرد: استفاده از ماسک آن‌قدر حائز اهمیت هست که حتی در موارد نامطلوب هم، ارزش دارد و ما تمام تلاش خود را برای عرضه ماسک با شرایط مطلوب و غیر استاندارد با قیمت دولتی کرده‌ایم.
صومعه در خصوص کنترل کیفی ماسک، یادآور شد: ماسک‌ها به‌صورت رندوم، نمونه‌برداری و در آزمایشگاه آزمون می‌شوند که در تمامی مراحل، نمره قبولی گرفته‌اند.
هیچ‌کدام از واحدهای خصوصی و دولتی کیش، ایمنی عملکرد آسانسور ندارند
رییس اداره استاندارد در بخش دیگری از صحبت‌های به موضوع ایمنی آسانسورها در مجتمع‌ و ساختمان‌ها اشاره کرد و گفت: هیچ‌کدام از واحدهای دولتی و خصوصی که بیش از یک سال از عمر ساختمان‌شان گذشته است، تا امروز گواهی ادواری ایمنی عملکرد آسانسور را دریافت نکرده‌اند.
صومعه با اشاره به لزوم دریافت تاییدیه گواهی آسانسور برای پایان‌کار، گفت: در اولین مرحله، تمامی کارفرما ها برای دریافت گواهی ایمنی آسانسور به این مرکز مراجعه می‌کنند اما آنچه حائز اهمیت هست، دقت به زمان و اعتبار این گواهی‌ها می‌باشد که یک‌ساله هست و متاسفانه بعد از آن، مراجعه‌ای صورت نمی‌گیرد.
وی بازرسی‌های ادواری برای تایید ایمنی آسانسور را بسیار مهم برشمرد و گفت: این امر با مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی خصوصا شهرسازی باید عملیاتی شود و بازرسی ادواری فقط منوط به هتل‌ها نباشد.
صومعه با اشاره به عدم حس خطر برای ساکنین واحدها و لزوم فرهنگ‌سازی در این حوزه، تاکید کرد: مسئولیت ایمنی عملکرد آسانسور به عهده تک‌تک ساکنین هر ساختمان است و در صورت بروز هر حادثه‌ای، باید اعضای آن مجموعه و مدیر ساختمان پاسخگو باشند.
مصالح ساختمانی غیراستاندارد در بدو ورود به جزیره دپو و پلمب می‌شوند
رئیس اداره استاندارد، با اشاره به مبحث کنترل کیفیت مصالح ساختمان گفت: سال‌هاست که نظارت در این حوزه توسط معاونت عمرانی سازمان، پیگیری و انجام می‌شود اما در واقع اخیرا خود مسئولین اذعان داشتند که در این حوزه به نتیجه مطلوب و مدنظرشان نرسیده‌اند، و لذا بعد از نشست‌های متعدد مشترک با معاونت عمرانی و طرح مشکلات، و اذعان بر نقش اساسی "استاندارد" شیوه‌نامه‌ای تنظیم و به معاونت عمرانی و حوزه فنی، ارائه شد تا در حوزه کنترل کیفیت مصالح ساختمان، شاهد اقدامات مناسبی باشیم.
وی نظارت در این حوزه را، در سه بخش عنوان کرد و گفت: در بخش اول، "ورود مصالح به جزیره" می‌باشد و "تولید صنعتی و کارگاهی مصالح در داخل جزیره" و پس از آن "به‌کارگیری مصالح و چگونگی آن" مواردی هستند که بسیار حائز اهمیت بوده و در آسیب‌شناسی‌های تخصصی مورد بررسی قرار گرفته و دلیل بیشتر مشکلات حاضر ساختمان‌ها، همین موارد می‌باشد.
صومعه، بررسی اقلام پایه‌ای "شن، ماسه و سیمان" را اولین اقدام این اداره عنوان کرد و ادامه داد: این محموله‌ها در هر حجمی، هنگام ورود به جزیره به‌صورت تخصصی بررسی می‌شوند و اگر تطابق لازم با استانداردهای موجود را نداشته باشند، دپو و پلمپ شده و به هیچ‌وجه اجازه استفاده نخواهند داشت.
وی با اشاره به تولید کارگاهی و صنعتی در مرحله‌ی بعد، افزود: در تولید صنعتی، هیچ واحد صنعتی‌ای بدون نشان استاندارد، فعالیت ندارند، اما در حوزه تولید کارگاهی، متاسفانه این‌طور نبوده و باید هر تولیدی مثل تیرچه، بلوک، بتن و دیگر اقلام، برای مصالح تولیدی خود اول استاندارد لازم را دریافت کند و بعدا مجوز فعالیت دریافت کند.
به دنبال توسعه واحدهای آرایشی و بهداشتی هستیم
سعید صومعه، با بیان این مطلب که اداره استاندارد، وظایف دو سازمان حاکمیتی "سازمان ملی استاندارد ایران" و "سازمان غذا و دارو کشور" را به عهده دارد، اظهار داشت: در حوزه سازمان ملی استاندارد، از بدو تشکیل اداره استاندارد، طی چندین مرحله تفاهم‌نامه‌هایی منعقد و تکمیل گشته و در نهایت در اسفندماه98 و در آخرین تفاهم‌نامه مقرر شد در حوزه استاندارد تمامی موارد مورد نیاز تجار و تولیدکنندگان کیش در داخل منطقه انجام پذیرد.
وی در خصوص تفویض اختیارات در حوزه سازمان ملی استاندارد نیز، تصریح کرد: بر اساس عملکردی که در هر مرحله داشتیم، توانستیم اختیارات بیشتر و بهتری را به نسبت قبل دریافت کنیم و در شرایط مناسبی هستیم.
صومعه افزود: در حوزه سازمان غذا و دارو هم، از خرداد ماه سال گذشته بعد از انتقال این اداره از معاونت اجتماعی به معاونت اقتصادی و ادغام آن با این معاونت، تلاش کردیم وضعیت و شرایط خود را ارتقا داده و اختیارات منطقه را افزایش دهیم تا در نتیجه‌ی آن به توسعه‌ی تولید برسیم.
صومعه با اشاره به پروسه اداری زمان‌بری که دریافت بعضی مجوزها و پروانه‌هایی که از سازمان غذا و دارو باید صادر شود، گفت: این طولانی بودن زمان، باعث به زحمت افتادن واحد تولیدی می‌شود و اکنون با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش و معاونت‌های زیرمجموعه، به‌صورت خاص در حال پیگیری تفویض اختیارات لازم در دامنه سازمان غذا و دارو هستیم تا پیرو آن در واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی نیز، شاهد توسعه و جهشی چشم‌گیر باشیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خوب و خاص خود منطقه، درصورت دریافت اختیارات لازم می‌توان کیش را به محل مناسبی برای اشراف و سرمایه‌گذاری تولیدکنندگان این حوزه‌ها تبدیل کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو اداره استاندارد واحد تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه تنهایی شهردار منطقه در نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه با اشاره به پایان یافتن فاز اول پروژه مجموعه ورزشی در عرصه‌ی بزرگراه امام علی(ع) اظهار کرد: این مجموعه که با نام پروژه خیالستان زندگی شناخته می‌شود، در این دوره مدیریت شهری بنا به ضرورت نیاز این محدوده به سرانه‌های ورزشی، به مجموعه‌های ورزشی دارای سه زمین بزرگ فوتبال، والیبال و بسکتبال و زمینی برای ورزش‌های همگانی و برگزاری رویدادها و مسابقات محله‌ای و منطقه‌ای اختصاص خواهد یافت.

وی در ادامه افزود: بهره‌برداری از این پروژه در نیمه دوم سال جاری خواهد بود و در این راستا ۶هزار و ۵۰۰ مترمربع به سرانه ورزشی این منطقه اضافه خواهد شد.

تنهایی همچنین منطقه هشت را با جمعیتی در حدود ۵۰۰ هزار نفر، جزو فقیرترین مناطق از لحاظ سرانه ورزشی دانست و اضافه کرد: مجموعه‌های ورزشی موجود در سطح منطقه جوابگوی ظرفیت ساکنان آن نبوده و همواره تلاش برای افزایش این فضاها از سوی مدیریت شهری منطقه در دستور کار قرار دارد.

شهردار منطقه در پایان سخنان خود با اشاره به بازسازی مجموعه ورزشی فدک در ناحیه۲، واگذاری بخشی از مجموعه‌های ورزشی در اختیار سازمان ورزش به مناطق را در جهت ارائه خدمات ورزشی به شهروندان محدوده خواستار شد.

در این نشست که با حضور زهرا شمس احسان رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همراه بود، شمس احسان حضور نخبگان و قهرمانان ورزشی سطح منطقه در این نشست را به عنوان افراد تصمیم‌ساز برای ورزش منطقه و شناسایی ظرفیت‌ها و نقاط ضعف و قوت ورزش منطقه دانست.

افزایش اختیارات مناطق در دسترسی به اماکن ورزشی

رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همچنین از تصویب طرح ساماندهی مجموعه‌های ورزشی شهر تهران در شورای اسلامی شهر خبر داد و افزود: براساس این طرح در راستای تسهیل دسترسی شهروندان به اماکن ورزشی و ارائه خدمات مطلوب‌تر مناطق ۲۲گانه در این حوزه، مجموعه‌های ورزشی زیر ۲هزار و ۳۰۰ مترمربع در اختیار مناطق ۲۲گانه و مجموعه‌های ورزشی فرامنطقه‌ای و با مساحت بالای این میزان در اختیار سازمان ورزش قرار خواهد گرفت که این طرح اختیار مناطق را در دسترسی به فضاهای ورزشی در سطح منطقه و ارائه خدمات به شهروندان تسهیل خواهد کرد.

شمس احسان در ادامه نیز بر ارائه خدمات در مجموعه‌های ورزشی سطح مناطق برای نخبگان و قهرمانان ورزشی و ظرفیت‌شناسی منطقه توسط آنان نیز تاکید کرد.

در ادامه این نشست حسین اجاقی مدیرعامل سازمان ورزش نیز بر استمرار حضور ورزشکاران و قهرمانان شرکت‌کننده در رویداد قهرمان شهر در مجموعه‌های ورزشی سطح منطقه و حفظ آمادگی و کار تیمی آنان تاکید کرد و عملکرد منطقه را در این حوزه مطلوب دانست.

براساس این گزارش نشست هم‌اندیشی با پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه ۸ با حضور شهردار منطقه، عضو و رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران و مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با ارائه نظرات و پیشنهادات حاضرین در جلسه به عنوان شورای ورزش منطقه و مصوبات اجرایی توسط سازمان ورزش و شهرداری منطقه همراه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز