Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام نقوی گفت: تا کنون سه مرحله با بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان لنگرودی توزیع شد و دو مرحله دیگر نیز در دهه اول محرم و دهه آخر ماه صفر در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، حجت الاسلام « مهدی نقوی » در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز( شنبه، ۲۵ مرداد) در بیتشان برگزار شد، با تبریک روز خبرنگار به طلایه داران عرصه آگاهی، گفت: خبرنگاری از جنس کار فرهنگی است و دنیای امروز دنیای رسانه و اطلاعات است و به تبع آن نیز همه افراد بشر تحت تاثیر فضای رسانه ای قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه شهرستان لنگرود با اشاره به نقش اصحاب رسانه جهت ایجاد بصیرت و شبکه فرهنگی اثرگذار، افزود: امروز بشر وضعیت متفاوتی را تجربه کرده و فضای رسانه ای در دنیا نیز در اختیار صهیونیست هاست، اما فضای رسانه ای ما محدود با محتوای غنی است.

 

*دین اسلام، دین رسانه ای و فرهنگی
حجت الاسلام نقوی دین ما را دین رسانه ای و فرهنگی دانست و تصریح کرد: معجزه پیامبر گرامی اسلام از جنس فرهنگ، کتاب و قلم است و پیامبر گرامی ما به واسطه استحکام فرهنگ و محتوای غنی و جهان شمولی آن از همان ابتدا کار تبلیغی را با دعوت تمدن های آنروز به دین مبین اسلام انجام دادند.

 

وی ادامه داد: رسالت ما این است که محتوای غنی را بشناسانیم و پدیده ای به نام انقلاب اسلامی نیاز به شناخت دارد و این همه دشمنی، فعالیت شبکه های ماهواره ای و بمباران رسانه ای علیه انقلاب اسلامی ایران نشان از جایگاه و ظرفیت این انقلاب دارد.

 

* مقابله با تحریف واقعیت، ضرورت غیر قابل انکار است

امام جمعه شهرستان لنگرود با اشاره به بیانات رهبری در خصوص تحریم آمریکا علیه ایران که "شکست تحریم در صورتی است که تحریف شکست بخورد"، گفت: هدف دشمن این است که مردم را از مسیری که تا کنون طی کرده‌اند، ناامید کند و  مقابله با جنگ روانی، تبلیغاتی و حربه تحریف واقعیت یک ضرورت غیرقابل انکار است که بخش عمده این رسالت بر عهده خبرنگاران است.

 

حجت الاسلام نقوی با بیان اینکه القاعده، طالبان و داعش نسخه بدلی از اسلام است که توسط دشمنان به اذهان ملت دنیا معرفی می شود، افزود: امروز کشور ما مقتدرترین کشور دنیاست و جبهه تحریف درصدد است که به ملت و مسئولان ما القا کند که نجات اقتصاد کشور ما در گرو مذاکره و تن دادن به برخی مسائل است در حالی که هدف مستکبران از مذاکره این است که از ملت ما امتیازی بگیرند و جامعه باید نسبت به این مسائل مطلع باشد و خبرنگار نیز باید فرهنگ‌سازی، گره گشایی  و قدرت تحلیل داشته باشد.


امام جمعه شهرستان لنگرود در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انجام برخی فعالیت های انجام شده در دوران کرونا، گفت: وضعیت سخت مردم در ایام کرونا و نگرانی از شیوع ویروس موجب شد که  مسئولان و گروه های جهادی در میدان عمل حاضر شوند و پیگیری در خصوص تجهیزات و امکانات بیمارستان، جذب خیرین، ساماندهی گروه های جهادی، جهاد تیم پزشکان و‌پرستاران ...... انجام شود و در دوران پساکرونایی نیز با تاکید مقام معظم رهبری، رزمایش مواسات  و کمک های مومنانه با موفقیت در شهرستان انجام شده و دو مرحله دیگر در دهه اول محرم و دهه آخر ماه صفر در دستور کار قرار دارد.


حجت الاسلام نقوی ادامه داد: تاکنون سه مرحله با بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان لنگرودی توزیع شد.

 

 *عزاداری های ماه محرم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در شهرستان لنگرود برگزار می شود

وی در خصوص مناسک و اجتماعات مذهبی و اقامه نمازجمعه و عزاداری ماه محرم در دوران کرونا، گفت: تمام این مراسم ها با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود و بنا به فرمایش رهبری عزاداری و اجتماعات با رعایت دستورالعمل های بهداشتی باید همراه باشد و در سطح شهرستان نیز با گروه های مختلف مذهبی، مبلغان، هیئت های مذهبی جلساتی برگزار شد تا عزاداری سیدالشهدا با شکوه و پر رونق‌تر از سال های گذشته برگزار شود و مشکلی نیز برای مردم ایجاد نشود.

 

امام جمعه شهرستان لنگرود با بیان اینکه این شهرستان دارای  مشکلات انباشته شده ای از جمله احداث مصلی است، اذعان کرد: مشکل حقوقی و قانونی زمین مصلی و صاحب حق بودن افراد باید پیگیری شود و از لحاظ عرفی نیز باید مشکلات حل و فصل و مدعیان به حق و حقوق خواسته خود برسند و مشکلات مصلی باید با همفکری و همراهی مسئولان شهرستان حل شود.

 

 

پایان پیام/167

منبع: شبستان

کلیدواژه: لنگرود خبرنگار کرونا امام جمعه شهرستان لنگرود حجت الاسلام نقوی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود

نماینده ولی‌‎فقیه در کردستان، گفت: کمک به فقرا و نیازمندان از طرف ادارات، سازمان‌ها و کارمندان باید تلاش شود که به صورت یک الگو نهادینه شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی شامگاه چهارشنبه در پویش دست‌های مهربان که به همت اداره کل تبلیغات اسلامی و اموال تملیکی کردستان در این شهر برگزار شد، اظهار داشت: این پویش بیانگر احسان، انفاق و توجه به محرومان است.

وی گفت: تمام ادارات ظرفیت‌های خیلی خوبی دارند که بتوانند قدری از فقر جامعه را بزدایند و این فقط مختص به یک اداره و یا دو اداره نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان افزود: عقیده بنده این است در همه ادارات و سازمان‌های استان کردستان یک پویش رسیدگی به فقرا تشکیل شود.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه‌ در استان کردستان 55 هزار کارمند وجود دارد اگر هر کدام از آنها فقط ماهانه مبلغ کمی در این راستا کمک کنند، شاهد اینگونه کارهای نیک می‌شویم.

پورذهبی بیان‌ کرد: اگر هر اداره‌ای و یا هر فردی به سمت کارهای خیرخواهانه و انفاق برود کار پسندیده و نیکویی است؛ کاری که اکنون سازمان تبلیغات اسلامی کردستان و سازمان اموال تملیکی در استان انجام داده است یک الگوی بسیار خوبی است و امید به عنوان یک طرح در شورای اداری استان کردستان مطرح شود.

وی خاطرنشان کرد: نماز و روزه از واجباتی است که برای خودمان بوده، اما توجه به محرومان و فقرا و کمک به نیازمندان از واجبات الهی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان بیان کرد: امیدواریم تلاش‌ها مستدام و پیگیر باشد و بتوانیم افراد جامعه را به سمت و سوی کمک به فقرا تشویق و ترغیب کنیم.

توزیع 500 بسته پوشاک میان فقرا و نیازمندان کردستانی

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این مراسم از توزیع 500 بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان این استان خبر داد.

حجت‌‌الاسلام برومند رازیانی افزود: در پویش دست‌های مهربان تشکل‌های دینی در تمامی مراسمات و مباحثی که همیشه در طول سال برگزار می‌شود پیشقدم هستند؛ چه در مراسمات، مناسک و شعائر و چه در حوادث و وقایع طبیعی مانند زلزله که پیش می‌آید. 

وی بیان کرد: به همت و همیاری و کمک سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان اموال تملیکی کشور در راستای رسالت اجتماعی و محرومیت‌زدایی در مناطق محروم بسته‌های پوشاک برای خانواده‌های نیازمند و فقرا تهیه و توزیع شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان عنوان کرد: امروز در قالب این طرح 500 بسته پوشاک مهیا شده که این بسته‌ها بعضا کمی متفاوت هستند و 6 تا 7 قلم لباس اعم از بلوز، شلوار، کاپشن و وسایلی در این زمینه و یک جفت کفش و یک بسته لوازم التحریر با ارزش 40 میلیون ریال در هر کدام از این بسته‌ها تعبیه شده است.

رازیانی گفت: این بسته‌ها توسط تشکل‌های دینی و با همکاری کمیته امداد و سازمان بهزیستی میان افراد نیازمند شناسایی و توزیع می‌شود.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد