Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@13:44:02 GMT

تولید آزمایشی سه نوع گیربکس جدید در نیرومحرکه

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۲۹۵۵

تولید آزمایشی سه نوع گیربکس جدید در نیرومحرکه

داود اسماعیل پور، مدیر عامل نیرومحرکه ضمن بیان این مطلب  با اشاره به برنامه تولید شرکت نیرو محرکه در سال جاری گفت: این شرکت با هدف توسعه قوای محرکه و عرضه محصولات اتوماتیک توسط ایران خودرو، تولید محصولات جدیدی از جمله گیربکس شش دنده دستی، گیربکس شش دنده اتوماتیک AMT، گیربکس  شش دنده اتوماتیک AT و گیربکس شش دنده اتوماتیک DCT را در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت نیرو محرکه، خاطرنشان کرد: گروه صنعتی نیرو محرکه از شرکت‌های زیر مجموعه گروه صنعتی ایران خودرو به شمار می‌رودکه با اتکا به دانش طراحی، فناوری، نوآوری و ساخت انواع گیربکس دستی و اتوماتیک خودرو، انواع موتورسیکلت به ویژه  برقی، قطعات قوای محرکه و ارایه خدمات صنعتی و آموزشی به دنبال ایفای نقش مؤثر در زنجیره تامین صنعت خودرو و خلق ارزش پایدار از طریق فروش داخلی و صادرات برای سهامداران و سایر ذی نفعان است.

اسماعیل پور طراحی و ساخت گیربکس شش دنده دستی MT۶ را از جمله محصولات  جدید این شرکت خواند و افزود: این گیربکس با هدف بهبود قابلیت رانندگی، کاهش مصرف سوخت، بهبود تعویض دنده با استفاده از سینکرونایزر‌های دوبل و تریپل و سیستم تعویض دنده کابلی است که  برنامه ریزی و روند تولید آن آغاز شده و در نیمه دوم  امسال تولید آزمایشی آن کلید می‌خورد.

وی در ادامه با اشاره به پروژه طراحی و ساخت گیربکس نیمه اتوماتیک AMT۶ اظهار کرد: که این پروژه جهت استفاده در خودرو‌های اقتصادی با هدف افزایش رضایت مشتری و راحتی رانندگی و کاهش مصرف سوخت تعریف شده است.

مدیرعامل شرکت نیرو محرکه تصریح کرد: خط مو. نتاژ گیربکس AT۶ در حال نصب است و تا پایان امسال به مرحله تولید آزمایشی خواهد رسید. از ویژگی‌های این محصول، سهولت در رانندگی و افزایش رضایت مندی مشتریان است.

وی با اشاره به تولید محصولات آتی این شرکت، خاطرنشان کرد: از دیگر محصولات آتی نیرو محرکه، گیربکس DCT۶ است. تولید این محصول نیز با هدف بهبود شتاب گیری و رضایت مشتری و هم چنین کاهش مصرف سوخت در مقایسه با سایر خودرو‌های گیربکس اتوماتیک صورت گرفته که با طی مراحل نهایی، در سال ۱۴۰۱ صحه گذاری شده و در سال ۱۴۰۲ به مرحله تولید آزمایشی خواهد رسید.





منبع:ایکوپرس

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایران خودرو گیربکس تولید گیربکس پارسی خبر شرکت نیرو محرکه گیربکس شش دنده تولید آزمایشی نیرو محرکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۲۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ روند ثابتی ندارد، قیمت برخی از محصولات رو به افزایش و تعداد اندکی نیز کاهشی است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۸ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۶ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان، پژو پارس ۷۰۱ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۳۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۶۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۲۵ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۴۲ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۷ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۲ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۱ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۶۰ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۰ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۹ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

بازار خودروهای مونتاژی نیز نوسان چندانی ندارد اما برخی خودروها کاهش یا افزایش قیمت را به ثبت رساندند.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۹۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۵۵ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۰۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750741

دیگر خبرها

  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا اعلام شد+ جدول
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مهمترین نکات در رانندگی با خودروی دنده اتومات
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت امروز دنا و ۲۰۷
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟