Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران ضمن بازدید از مجتمع قضایی شهید باهنر، گفت: ما وظیفه داریم به تمامی مدارک و مستندات طرفین دعوی توجه کنیم. تاریخ انتشار: 18:11 - 25 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۷۰۲۴

خبرگزاری میزان - یحیی جعفری، رییس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران از مجتمع قضایی شهید باهنر بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران در دیدار با کارکنان قضایی مجتمع قضایی شهید باهنر گفت: مشکلات وجود دارد؛ اما نباید موجب کم کاری ما و عدم پاسخگویی به مردم شود.

وی متذکر شد: قضات باید با کار جهادی و مسئولیت پذیری که در درون همکاران وجود دارد، پاسخگوی مراجعان باشند و سخنان طرفین دعوی را گوش کنند؛ چرا که اگر به اجرای تکالیف قانونی و رعایت آداب قضا توجه نشود، ذهن مراجعین از عدالت دور می‌شود.   بیشتر بخوانید: بازدید از پیش اعلام نشده رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی از دادگستری بناب جعفری در ادامه خاطرنشان کرد: ما وظیفه داریم به تمامی مدارک و مستندات طرفین دعوی توجه کنیم؛ زیرا مردم شاید کمبود‌ها را تحمل کنند؛ اما بی توجهی و نادیده گرفتن را تحمل نمی‌کنند و استماع صحبت‌های مراجعین علی رغم سختی کار هنر قضایی است.

وی یادآور شد: تکریم ارباب رجوع و تلاش به جهت کاهش جمعیت کیفری با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همچنین رفع اطاله دادرسی از اولویت‌های فعلی محاکم است.

جعفری اضافه کرد: نظارت بر زیر مجموعه از باب امر به معرف و نهی از منکر و همچنین وظیفه مدیریتی برای قضات لازم و ضروری است و با برگزاری جلسات مشترک می‌توانیم نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام کرد.

رییس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران در ادامه عنوان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و حجم مراجعاتی که در این منطقه وجود دارد، با اطلاع رسانی و نوبت دهی اینترنتی می‌توان از رفت و آمد‌های غیر ضروری مراجعین جلوگیری کرد.

در خاتمه جعفری با تعدادی از مراجعان دیدار و جهت رفع مشکلات آنان دستورات لازم را صادر کرد و ضمن بازدید از واحد اجرای احکام متمرکز از نزدیک مسائل و مشکلات آن را بررسی کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگاه بازدید سرزده دادگاه انقلاب تهران رییس کل دادگاه های عمومی و انقلاب تهران مجتمع قضایی شهید باهنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

کد خبر 6096970

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • تشکیل پرونده قضایی برای سریال افعی تهران
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • برگزاری دادگاه‌های علنی برخط در استان کرمانشاه
  • بازدید دادستان تهران از دادسرای ناحیه ۳۸
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی