Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع شنبه شب در نشست روز ملی خانواده که با حضور معاون اول رئیس جمهوری و نیز چهار استان دیگر به صورت ارتباط تصویری برگزار شد؛ افزود: جهاد دانشگاهی مجری برگزاری ٰطرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی توسعه مشاغل خانگی در استان بود که در جریان برگزاری دوره های مرتبط، دو هزار ۱۰۰ نفر آموزش دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در اجرای طرح گفت و گوی بین نسلی و آموزش مهارت های گفت وگو محور و ارتباط موثر، یک هزار و ۵۷۴  دانش آموز، یک هزار و ۲۸۹ نفر از والدین و ۱۷۹ نفر از مربیان آموزش دیدند که در این زمینه از استان‌های برتر کشور هستیم.

وی با بیان اینکه در جهت آموزش های مرتبط با خانواده بیش از ۳۰۰  کارگاه آموزشی تا قبل از شیوع ویروس کرونا طی سال گذشته در استان برگزار شده، خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش های پیش از ازدواج ۳۴ هزار دانش آموز پایه های یازدهم و دوازدهم استان مورد آموزش قرار گرفتند.

زارع یادآورشد: همچنین در راستای اجرای سیاست های کلی خانواده در گیلان طی سفر بهمن ماه سال گذشته معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان به استان، سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در شورای برنامه ریزی مصوب و برای اجرای آن کارگاه های مختلفی تعریف و تببین شد.

وی با بیان اینکه در این راستا ۶۵  فعالیت تدوین و بر اساس شرح وظایف به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده، به اجرای طرح  ملی گفت و گوی خانواده در استان اشاره و اضافه کرد: این طرح توسط انجمن جامعه شناسی دفتر دانشگاهی گیلان و همکاری اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری درحال اجراست.

 زارع با بیان اینکه هفت کارگاه تخصصی در این بخش برگزار شده است، افزود: جامعه هدف این طرح؛ پدران، مادران و فرزندان بودند و پیش از آن نیز تسهیل گران مورد آموزش قرار گرفتند.

استاندار گیلان به فعالیت صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی نیز اشاره و بیان کرد: بر اساس آمارهای رسمی طی سال های اخیر ۷۶صندوق‌ اعتبارات خرد زنان روستایی در گیلان ایجاد شده که هدفگذاری برای سال جاری افزایش این تعداد به ۱۰۰ صندوق است.

وی همچنین بالاتر بودن نرخ مشارکت اقتصادی زنان گیلان از میانگین متوسط کشوری را یک فرصت دانست و گفت: این نرخ در گیلان (در فصل بهار امسال) ۲۱.۴ درصد است.

استاندار گیلان به وضعیت انتصاب مدیران زن در گیلان نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در مجموع ۲۱۴ نفر از بانوان در استان در پست های مدیریتی فعالیت دارند.

۲۵ ذی الحجه که امسال مصادف با ۲۵ مردادماه بود در تقویم  کشورمان به عنوان روز خانواده و تکریم بازنشستگان نامگذاری شده است.

برچسب‌ها رشت استانداری گیلان گیلان بانوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت استانداری گیلان گیلان بانوان رشت استانداری گیلان گیلان بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند

ایسنا/گیلان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان در حاشیه برگزاری دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی گفت: هدف نهایی از این طرح آموزش دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق است تا بخش زیادی از هم استانی ها با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

هاشم اسماعیلی در حاشیه دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این طرح مشترک بین هیئت نجات غریق و غواصی گیلان با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در جهت کاهش آمار غریق در سطح استان به عنوان استان ساحلی در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به وجود ۳۴ منطقه آموزش و پرورش در استان، مسئولین انجمن شنا و سرگروه‌های آموزشی از هر یک از مناطق در کارگاه پیشگیری از غرق شدگی حضور دارند.

اسماعیلی تصریح کرد: مطالب این دوره توسط اساتید و مدرسین حوزه نجات غریق و غواصی استان تولید و ارائه می شود.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان تاکید کرد: شرکت کنندگان در این طرح به عنوان سفیران و مدرسین دوره‌های پیشگیری از غرق شدگی در مدارس سطح استان مخصوصاً مدارس متوسطه اول و دوم دانش آموزان را تحت آموزش قرار می‌دهند.

اسماعیلی در خصوص هدف اجرای این طرح گفت: با توجه به حضور گردشگران در سواحل گیلان همچنین عدم آشنایی و اطلاع برخی از هم استانی های خودمان با مسائل حوزه نجات غریق و پیشگیری از غرق شدگی و اینکه هر ساله بخشی از مغروقین سواحل گیلان از بومیان استان اعم از کودکان، جوانان و حتی بزرگسالان هستند لذا سعی کردیم این طرح را به عنوان یک طرح پیشگیری در گیلان عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به طرح دانش آموزی همیار پلیس تصریح کرد: در این طرح دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق، موارد فرا گرفته در این دوره‌ها را به خانواده‌هایشان انتقال دهند تا با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۲۷ هزار داوطلب گیلانی در نوبت اول کنکور سراسری
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی در ۲ گروه آزمایشی
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • انبوه سازی بیش از ۳۵ هزار واحد مسکن ملی در ۹ شهر گیلان
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • حضور سه مدیر گیلانی در مرکز پاسخگویی به سوالات مردمی