Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از اعلام نتایج رتبه بندی شانگهای در سال ۲۰۲۰ خبر داد و گفت: در این رتبه بندی جایگاه ‌دانشگاه شیراز ۲۰۰ پله و دانشگاه تبریز ۱۰۰ پله ارتقا یافته است.‌

محمدجواد دهقانی عنوان کرد: رتبه بندی شانگهای یکی از معتبرترین رتبه بندی‌های جهانی است که نتایج آن توسط دانشگاه شانگهای ژیائوتنگ منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه‌بندی شانگهای برای اولین بار در سال ۲۰۰۳، در سطح بین‌المللی منتشر شد و از آن سال به بعد به‌طور سالانه به روز می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره روابط عمومی و همکاری‌های علمی بین‌المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، او اظهار کرد: در رتبه بندی منتشر شده در سال 2020شانگهای، 1000 دانشگاه برتر جهان رتبه بندی شده‌اند که دانشگاههای هاروارد و استنفورد از ایالات متحده  و دانشگاه کمبریج از انگلستان به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را از آن خود کرده‌اند. 

دهقانی افزود: در این بین تعداد 12 دانشگاه نیز از ایران حضور یافته‌اند. لازم به ذکر است حضور دانشگاه‌های ایران در این نظام رتبه بندی اولین بار با یک دانشگاه ( دانشگاه تهران) درسال 2014بوده است. 

سرپرست ISC گفت: نتایج منتشر شده در این نظام رتبه بندی نشان می‌دهد که دانشگاه گیلان برای اولین بار در این رتبه بندی حضور یافته و نیز دانشگاههای شیراز و تبریز نسبت به سال 2019 ارتقای رتبه نیز داشته‌اند.

او افزود: در رتبه بندی سال 2020 دانشگاه تهران مشابه رتبه بندی سال 2019 توانست با کسب رتبه در بازه ۴۰۰-۳۰۱ در جمع ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرد و رتبه اول دانشگاه‌های ایران را از آن خود کند. دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، تربیت مدرس و علوم پزشکی تهران در بازه رتبهای 600-501 قرار گرفته‌اند و به صورت مشترک رتبههای 5-2 را در میان دانشگاه‌های کشور داشته‌اند.

دهقانی اظهار کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه شیراز در بازه رتبه‌ای 800-701 قرار دارند و به صورت مشترک رتبه 7-6 ایران را از آن خود کرده‌اند. در واقع دانشگاه شیراز با ارتقای 200 پله‌ای نسبت به سال قبل در این جایگاه حضور یافته است.

او ادامه داد: دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه تبریز در بازه رتبهای 900-801 قرار دارند و به صورت مشترک رتبه 9-8ایران را از آن خود کرده‌اند.

سرپرست ISC گفت: دانشگاه‌های علم و صنعت ایران، صنعتی اصفهان و گیلان در بازه رتبه‌های ۱۰۰۰-901 قرار دارند و به صورت مشترک رتبه 12-10 ایران را از آن خود کرده‌اند.

دهقانی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در سال 2020 به لحاظ کیفی دانشگاه‌های شیراز و تبریز ارتقا رتبه داشته‌اند به طوری که دانشگاه شیراز با 200 پله ارتقاء از بازه 1000-901 به بازه 800-701 رسیده است. دانشگاه تبریز نیز با 100 پله از بازه 1000-901 به بازه  900-801 رسیده است. در این بین، دانشگاه گیلان نیز برای اولین بار در این رتبه بندی حضور پیدا کرده است.

وضعیت دانشگاه‌های کشورهای اسلامی  در رتبه بندی شانگهای

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: در رتبه بندی جهانی شانگهای سال 2020، ایران با 12 دانشگاه، ترکیه با 11 دانشگاه،  مالزی  و مصر با 5 دانشگاه، عربستان و پاکستان با چهار دانشگاه وکشورهای تونس، لبنان، قطر با یک دانشگاه در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا حضور داشتند. بر اساس تعداد حضور، ایران رتبه اول را در میان کشورهای اسلامی دارد.

او یادآور شد: به لحاظ بهترین رتبه دانشگاهی، عربستان با بازه رتبه‌های 150-101 در رتبه اول و ایران و مالزی با بازه رتبهای 400-301 به صورت مشترک در رتبه دوم قرار دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ISC دانشگاه شیراز دانشگاه تبريز آن خود کرده اند ایران را از آن خود صورت مشترک قرار دارند اولین بار رتبه بندی بازه رتبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۸۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان نبرد فینال آسیا بین ایران _ تایلند مشخص شد

به گزارش ورزش سه، تیم ملی فوتسال ایران پس از صعود دراماتیک در برابر ازبکستان به فینال جام ملت‌های آسیا 2024 راه یافت و در نبرد پایانی با تایلند میزبان رقابت‌ها روبه‌روی خواهد شد. مردان شمسایی و شاگردان میگوئل رودریگو با برتری در ضربات پنالتی جشن صعود به فینال را گرفتند و با شرایط مشابه به یکدیگر رسیدند.

دیدار فینال جام ملت‌های آسیا، روز یک شنبه و از ساعت 14:30 در سالن بانکوک آرنا تایلند پیگیری می‌شود و قهرمان هفتمین دوره جام ملت‌های آسیا مشخص خواهد شد. ایران برای پانزدهمین بار به فینال رقابت‌ها راه پیدا کرده که از این حیث دست نیافتنی به شمار می‌رود. همچنین تایلند در حالی برای سومین بار فینال آسیا را تجربه می‌کند، که همیشه دستش از جام قهرمانی کوتاه مانده است.

به جز دیدار فینال، تیم‌های افغانستان و قرقیزستان در پلی آف آسیا به مصاف یکدیگر می‌روند و برنده این بازی به عنوان سهمیه پنجم قاره کهن در جام جهانی فوتسال شرکت می‌کند. همچنین دیدار رده‌بندی بین تیم‌های تاجیکستان و ازبکستان نیز برگزار می‌شود.

زمان دیدار فینال جام ملت‌ها، رده بندی و پلی آف به شرح ذیل است:

دیدارهای نهایی – یک‌شنبه ۹ اردی‌بهشت ۱۴۰۳

تعیین تیم پنجم: افغانستان – قرقیزستان/ ساعت ۰۸:۳۰

رده‌بندی: تاجیکستان– ازبکستان/ ساعت ۱۱:۳۰

فینال: تایلند– ایران/ ساعت ۱۴:۳۰

دیگر خبرها

  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • زمان نبرد فینال آسیا بین ایران _ تایلند مشخص شد
  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد
  • نتایج کمانداران ایران در دور حذفی کاپ جهانی شانگهای
  • دیدار وزرای دفاع ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای