Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@06:46:49 GMT

آبرسانی با تانکر به عشایر خراسان شمالی

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۲۲۸۶

آبرسانی با تانکر به عشایر خراسان شمالی

مدیرکل امور عشایری خراسان شمالی گفت: آبرسانی به ۶۵ درصد از خانوارهای عشایری استان به علت نبود آب پایدار با ۱۳ تانکر انجام می‌شود.

به گزارش جماران، محمدرضا قلی پور اظهار داشت: تنها ۳۵ درصد خانوارهای عشایری این استان از آب سالم و بهداشتی پایدار برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه بیشترین مشکل در حوزه آب مربوط به مناطق قشلاقی است افزود: برخی مواقع برای آبرسانی خانوارها به اجبار از رودخانه ها آب برداشت می شود زیرا که منابع آبی شامل چاه و چشمه در این سامانه ها کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هم اکنون خانوار های عشایری استان در مناطق ییلاقی مستقر هستند و با توجه به اینکه برای چرای دام از باقی مانده مزارع غلات استفاده می کنند که این امر باعث شده، عشایر از دامنه کوه ها به دشت ها و اراضی کشاورزی حرکت کنند.

وی افزود: خانوارهای عشایری که هم اکنون در دشت ها و اراضی مستقر شده اند باید با تانکر برای آنان آبرسانی سیار داشته باشیم.

 مدیرکل امور عشایری خراسان شمالی گفت: برای آبرسانی سیار عشایر سالانه ۲۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که از مسوولان می خواهیم که این میزان اعتبار را اختصاص دهند.

وی افزود: هرچند تامین آب آشامیدنی عشایر و دام‌های آنها با ۱۳ تانکر سیار انجام می‌شود اما برخی مواقع از تانکرهای اجاره ای دیگر نیز برای رفع کمبود استفاده می شود.

وی با بیان اینکه آب شرب برای خانوار ها از آب مصرف دام جداسازی شده است گفت: برای هر شهرستان یک دستگاه تانکر برای شرب در نظر گرفته شده است.

 قلی پور اظهار داشت: با احتساب تانکرهای اجاره ای روزانه ۵۲۰ متر مکعب آب به صورت سیار در بین خانوارهای عشایری این استان توزیع می شود.

وی با بیان اینکه هزینه آب شرب برای خانوار ها رایگان است گفت: اما آب مورد نیاز برای دام آنان هزینه پرداخت می کنند.

 مدیرکل امور عشایری خراسان شمالی گفت: هم اکنون تلاش می کنیم تا عشایر از آب بهداشتی سالم و پایدار بهره مند شوند که در این راستا ۸۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه کردیم که ۵۰۰ خانوار از آن بهره مند شدند.

وی افزود: با این میزان اعتبار در ۱۰ سامانه عرفی عشایر آبرسانی پایدار اجرا شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مشکلات آبرسانی در حوزه قشلاق نیز گفت: در این زمینه با مسوولان مرتبط استان گلستان جلسه هایی داشته ایم و از آنان خواسته ایم که آب شرب خانوار های عشایری این استان که در فصل زمستان در آن مناطق سکونت دارند  را از آب پایدار روستاهای نزدیک سامانه ها اختصاص دهند.

اخبار مرتبط آب شرب 94 روستای کردستان به صورت سیار تأمین می شود 23 روستای گناباد با تانکر آبرسانی می شوند

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا آبرسانی با تانکر عشایر خراسان شمالی آبرسانی به عشایر آب پایدار سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی خانوارهای عشایری خراسان شمالی خانوار ها آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد