Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@04:18:51 GMT

ظرفیت راه‌اندازی ۳۷ هزار خانه هلال در کشور وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۲۶۷۶

ظرفیت راه‌اندازی ۳۷ هزار خانه هلال در کشور وجود دارد

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، این مطلب را محمد حسن قوسیان مقدم در جلسه مدیران عامل استان ها که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، عنوان و با بیان اینکه تشکیل و راه‌اندازی خانه‌های هلال در اولویت برنامه های جمعیت هلال احمر است، افزود: با توجه به زیرساخت های فراهم شده، بالغ بر ۱۰۰۰ خانه هلال برای توسعه فعالیت های داوطلبانه هلال احمر در هفته دولت آماده بهره برداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گسترش خانه های هلال در محله ها، روستاها و شهرهای کوچک افزود: توسعه آموزش های همگانی یکی از اهداف مهم راه اندازی خانه های هلال است.

دبیرکل جمعیت هلال احمر توضیح داد، با توجه به وضعیت موجود، تشکیل و راه اندازی خانه های هلال با استفاده از ظرفیت داوطلبان و دهیاری ها در روستاها انجام خواهد شد و همچنین اداره و تجهیز آنها نیز با استفاده از توانمندی های اعضا، داوطلبان و خیرین خواهد بود.

قوسیان مقدم با تاکید بر اینکه از استان های فعال در راه اندازی خانه های هلال  تقدیر خواهد شد، افزود: هدف ما کیفی سازی خانه های هلال است و کمیت و تعداد خانه های هلال در اولویت نیست بنابراین، استان ها باید به کیفی سازی فعالیت ها توجه داشته باشند.

خانه های هلال ظرفیتی برای استمرار چرخه خدمت رسانی مطلوب

حسن فراهانی مسئول هماهنگی خانه های هلال نیز در این جلسه گفت: خانه های هلال ظرفیتی برای استمرار چرخه خدمت رسانی مطلوب است و از سوی دیگر با توجه به گستردگی و پیچیدگی ماموریت های هلال احمر به این ترتیب از فشارهای زیادی که به واسطه مشکلات و تنگناهای اقتصادی به جمعیت هلال احمر وارد می شود، کاسته خواهد شد.

وی افزود: وقوع حوادث چند ساله اخیر به لحاظ جغرافیایی نشان داد که بدون مشارکت جوامع محلی اجرای ماموریت های هلال احمر بسیار سخت و دشوار است و همچنین با توجه به شرایط اقتصادی کشور و هلال احمر امکان تولی گری تمام وظایف برای ما وجود ندارد بنابراین بهترین راهکار سپردن کارها به دست مردم و هدایت و راهبری آنها است.

فراهانی گفت: خانه های هلال نه تنها وظایف جمعیت را انجام می دهند بلکه می توانند به یک پایگاه فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی در روستاها تبدیل شود.

وی گفت: گسترش آموزش های همگانی در خانه های هلال روستایی و شهری یعنی افزایش آمادگی و حرکت به سمت جامعه آماده ای است که نه تنها در حوزه خود امدادی مشکل ندارند بلکه می توانند کمک کننده به سازمان های رسمی نیز باشند.

برچسب‌ها توسعه روستایی دبیرکل جمعیت هلال احمر زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه روستایی دبیرکل جمعیت هلال احمر زلزله توسعه روستایی دبیرکل جمعیت هلال احمر زلزله راه اندازی خانه های هلال جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در یک سال گذشته رو به رشد بوده و در جهت توسعه حرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حمید قویدل در حاشیه جلسه مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر استان اردبیل که با حضور نماینده محترم ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور برگزار شد با اشاره به اقدامات انجام شده اظهار کرد: استان اردبیل در ۱۰ شهرستان دارای جمعیت هلال احمر است که دو شعبه نیز در آینده نزدیک به آن اضافه خواهد شد.

وی افزود: در سطح استان اردبیل ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال وجود دارد که تا شهریور ماه سال جاری دو پایگاه امداد نجات دیگر با کمک خیرین اضافه خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به افزایش در آمدهای استانی اشاره کرد و گفت: در بحث‌های عمرانی اقدامات خوبی در سال‌های گذشته در سطح استان انجام شده است که جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته همچنین در آمد داروخانه‌های استان ۱۱/۸ درصد افزایش یافته است، افزود: داروخانه‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل جزو داروخانه‌های فعال کشور به شمار می‌روند.

قویدل همچنین جذب ۱۸۰ نفر از امدادگران در سطح استان را یادآور شد و گفت: این افراد در سطح پایگاه‌های استان در حال امداد رسانی هستند که این اقدام نیز در نوع خود بی نظیر است.

وی به تجهیز پایگاه‌ها و تیم‌های واکنش سریع به تجهیزات امدادی انفرادی اشاره کرد و گفت: سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیش از ۱۲ حادثه را در سطح استان مدیریت کردند، که جای تقدیر دارد.

وی همچنین از کسب دو مقام برتر کشوری در حوزه داوطلبان خبرداد و اظهار داشت: در سال گذشته همچنین در حوزه داوطلبان نیز ۱۱ میلیارد اعتبار از تهران جذب و در اختیار مردم قرار گرفته است.

کد خبر 748540

دیگر خبرها

  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • سیل به مزار امامزاده سیدعلی (ع) رسید / تخلیه آبگرفتگی صحن مزار
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند