Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@18:59:26 GMT

آهن‌اسفنجی بیشترین رشد تولید را ثبت کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۲۷۲۶

آهن‌اسفنجی بیشترین رشد تولید را ثبت کرد

طبق آمار منتشر شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در چهار ماهه ابتدایی سال جاری، تولید آهن‌اسفنجی با ۱۲ درصد افزایش تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بیشترین رشد تولید را داشته است.

به گزارش ایسنا، براساس آمار، تولید شمش فولادی در چهار ماهه نخست سال جاری با رشد ۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۹ میلیون و ۴۸۳ هزار تن رسیده است، همچنین میزان تولید شمش فولاد در چهار ماهه نخست سال ۹۸ برابر با هشت میلیون و ۶۸۳ هزار تن بوده و طبق پیش‌بینی‌ها انتظار می‌رود تولید فولاد کشور به حدود ۳۰ میلیون تن برسد که از این میزان بیش از ۱۰ میلیون تن برای بازارهای صادراتی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار نشان می‌دهد که در چهارماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از مجموع شمش فولاد تولیدی، سهم بیلت وبلوم با پنج میلیون و ۵۶۲ هزار تن رشد هشت درصدی و شمش اسلب تولیدی نیز با افزایش ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به سه میلیون و ۹۲۱ هزار تن رسیده است. این در حالی است که چهارماه نخست سال ۹۸، به ترتیب بیلت وبلوم پنج میلیون و ۱۲۸ هزار تن و شمش اسلب سه میلیون و ۵۵۵ هزار تن تولید شده‌ بودند.

بر اساس آمارهای مورد بررسی در دوره چهارماهه نخست سال جاری، تولیدات فولادی نیز از شش میلیون و ۹۳۰ هزار تن تولید شده به هفت میلیون و ۲۵۷ هزار تن رسیده که افزایش پنج درصدی را نشان می‌دهد و بیشترین رشد تولید نیز مختص آهن‌اسفنجی است که با افزایش تولید ۱۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از  ۹ میلیون و ۴۶۸ هزار تن به ۱۰ میلیون و ۵۸۱ هزار تن در چهار ماهه ابتدایی سال جاری رسیده است.

براساس اعلام انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، کشور ما در سال‌های اخیر به عنوان دومین تولیدکننده آهن‌اسفنجی جهان پس از هندوستان به شمار می‌آید و بهره‌برداری از هفت طرح فولاد استانی که هریک دارای ظرفیت ۸۰۰ هزار تنی در زمینه تولید آهن‌اسفنجی هستند، از جمله دلایل رشد جایگاه ایران در این بخش است. گفتنی است ایران در افق چشم انداز ۱۴۰۴ دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن را برنامه‌ریزی کرده که بیش از ۷۰ درصد این برنامه تاکنون محقق شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فولاد آهن اسفنجی انجمن تولیدکنندگان فولاد نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار ماهه آهن اسفنجی نخست سال سال جاری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب

آمار نشر در فروردین ماه حاکی از افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در فروردین ماه نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته دارد، در حال شمارگان کتاب نیز ۵۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تسنیم، براساس آمار‌های موجود در خانه کتاب و ادبیات ایران، در نخستین ماه از سال جدید، نشر ایران شاهد انتشار ۵ هزار و ۲۱ عنوان کتاب تازه بوده است، که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته شاهد افزایش ۲۴ درصدی بوده‌ایم.

از این میان ۳ هزار و ۶۶۲ عنوان تالیفی و هزار و ۳۵۹ عنوان ترجمه بوده است. ناشران تهرانی ۳ هزار و ۶۳۳ عنوان کتاب منتشر کرده و ناشران شهرستانی هزار و ۳۳۸ عنوان.

در میان کتاب‌های منتشر شده فروردین ماه، ۳ هزار و ۱۰ عنوان چاپ اول و ۲ هزار و ۱۱ عنوان تجدید چاپ بوده است، شمارگان کل کتاب‌های منتشر شده شش میلیون و سیصد و سی هزار و دویست و شصت و چهار نسخه بوده است، اگرچه تعداد عناوین نسبت به بازه زمانی مشابه ۲۴ درصد افزایش داشته است،، اما شمارگان کل کتاب‌ها با ۵۰ درصد افزایش روبرو بوده است.

میانگین شمارگان هر عنوان نیز هزار و ۲۶۰ نسخه بوده است که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته افزایش داشته است که نسبت به بازه زمانی مشابه ۵۷ درصد افزایش داشته است.

ارزش ریالی کتاب‌های منتشر شده در فروردین ماه، ۱۱ میلیارد و شصت و دو میلیون و پانصد و هفتاد و یک هزار و نود ریال بوده و میانگین قیمت کتاب نیز به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که در فروردین ماه سال گذشته میانگین قیمت کتاب ۸۱ هزار تومان بوده است، یعنی افزایش ۱۱۰ درصدی را در قیمت‌ها در آستانه نمایشگاه کتاب تجربه می‌کنیم. میانگین قیمت کتاب نیز از صفحه‌ای ۵۰۰ تومان به صفحه‌ای هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در آستانه نمایشگاه کتاب در حالی اتفاق افتاده است که قیمت کاغذ نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افزایشی نداشته و تعرفه‌های چاپ نیز اخیراً و برای ماه‌های پیش رو با افزایش همراه بوده است.

در میان رده‌های دیویی نشر کودک و نوجوان با ۹۲۱ عنوان کتاب در صدر قرار دارد و پس از آن ادبیات با ۹۰۹ عنوان و کمک درسی با ۷۳۱ عنوان در رده‌های بعدی قرار دارند، کمترین عناوین منتشره نیز با ۶۰ عنوان به حوزه کلیات اختصاص دارد.

در حوزه کودک و نوجوان از ۹۲۱ عنوان کتاب منتشره ۵۶۸ عنوان تالیفی و ۳۵۳ عنوان ترجمه بوده است، اگر چه فاصله ترجمه و تالیف در این حوزه چندان نگران کننده نیست،، اما وقتی آمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه را در قیاس با تجدید چاپی‌ها بررسی کنیم، خواهیم دید که روند حرکت ناشران به سمت کتاب‌های تجدید چاپ و کاهش تالیفات تازه در این حوزه ادامه دار بوده و وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده است.

شمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه ۴۳۵ عنوان و شمار تجدید چاپی‌ها ۴۸۶ عنوان بوده است. میانگین شمارگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان نیز هزار و ۴۵۸ نسخه بوده است. اما قیمت کتاب‌های کودک و نوجوان نیز با افزایش روبرو بوده است، از ۵۲ هزار تومان در فروردین سال گذشته به ۷۶ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر ۴۴ درصد گران‌تر شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد