Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سید محسن میرحسینی نماینده تام الاختیار دانشگاه یزد در برگزاری آزمون‌های سراسری، گفت: با توجه به اینکه حوزه‌های برگزاری آزمون طی چهار روز از چهارشنبه ٢٩ مردادماه تا شنبه اول شهریور ماه همه روزه از ساعت شش و ٣٠ دقیقه صبح بازگشایی می‌شود، داوطلبان به منظور جلوگیری از تجمع، حضور خود در محل آزمون را به دقایق نزدیک به شروع فرایند آزمون موکول نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تأکید بر رعایت کامل دستور العمل‌های بهداشتی و ضدعفونی محیط‌های برگزاری آزمون، افزود: لوازم بهداشتی در اختیار عوامل اجرایی آزمون قرار دارد و از ورود داوطلبان مشکوک به بیماری کرونا به حوزه‌های امتحانی جلوگیری می‌شود.

میرحسینی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغ‌شده داوطلبان و عوامل اجرایی آزمون بدون ماسک نمی‌توانند وارد حوزه امتحانی شوند، همچنین استفاده از ماسک فیلتردار در این آزمون ممنوع بوده و داوطلبان و عوامل اجرایی باید از ماسک معمولی سه‌لایه استفاده کنند.

نماینده تام الاختیار دانشگاه یزد در برگزاری آزمون‌های سراسری از داوطلبان خواست به توصیه‌های عوامل اجرایی عمل کرده تا در این شرایط، برگزاری آزمون به صورت مناسب و بی‌حاشیه انجام شود.

او تصریح کرد: با توجه به رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی فاصله صندلی هر داوطلب با دیگری ١٨٠ سانتی‌متر تعیین شده و تعداد سالن‌ها و حوزه‌های امتحانی نیز نسبت به سال‌های قبل به بیش از ١٧ حوزه اصلی و فرعی افزایش یافته تا داوطلبان با آرامش بیشتری به رقابت بپردازند.

این مقام مسئول بیان داشت: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها مقرر شده تا پس از اتمام آزمون، داوطلبان به صورت مرحله‌ای از محل حوزه خارج شده و  خانواده‌های داوطلبان پس از رساندن فرزندان خود، بلافاصله محل حوزه را ترک کنند تا از تجمع جلوگیری شود.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنکور سراسری کرونا ویروس برگزاری آزمون عوامل اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • تمام عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رأی مردم باشند
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت