Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، دکترمحمد امید، معاون توسعه روستایی رئیس جمهور در بازدید از شهرک صنعتی مبل و منبت ملایر گفت: توجه ویژه دولت به توسعه زیرساخت‌های روستایی همچون آب، برق، گاز، تلفن و راه و مهمتر از آن‌ها تقویت اشتغال پایدار روستایی، در سال‌های اخیر، روند صعودی مهاجرت معکوس و رشد جمعیت روستایی را رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با استناد به کاهش آمار جمعیت روستایی از سال ۱۳۳۵ افزود: طبق آمار، از سال ۹۶ تاکنون، جمعیت روستایی افزایش یافته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، دولت‌ها در عرصه زیربنایی روستا‌ها اقدامات خوبی انجام داده اند و امروز گازرسانی از حدود ۳۰ درصد روستا‌های کشور، به بالای ۸۰ درصد رسیده است.

 امید اضافه کرد: بالای ۹۸ درصد روستا‌های کشور به شبکه ملی اطلاعات وصل شده است و تا پایان دولت یازدهم این رقم به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

او ظرفیت ملایر را در حوزه کار و تولید ویژه توصیف کرد و افزود: استان همدان بین

اشتغال روستاییاستان‌هایی است که بهترین جذب را از محل اشتغال روستایی داشته و ۳۰ درصد نیز بیش از سهمیه خود جذب کرده است.

معاون رئیس جمهور، شهرستان ملایر را برای توسعه اقتصادی و کارآفرینی از استعداد‌های خوبی بهره‌مند دانست و گفت: مقرر شد علاوه بر توسعه شهرک مبل و منبت ملایر، استاندار همدان برای احداث شهرک صنعتی پوشاک این شهرستان در قالب توسعه کارگاه‌ها و ارایه تسهیلات مورد نیاز از صندوق کارآفرینی امید بهره گیرد.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور گفت: شهرک صنعتی مبل و منبت ملایر یکی از شهرک‌های تخصصی کشور است که با مساحت ۲۰ هکتار در زمینه مبل و منبت فعالیت می‌کند.

فتحعلی محمدزاده افزود: هم اکنون برای اجرای ۲۲۸ طرح نمایشگاهی در این شهرک قرارداد داریم که تاکنون ۱۰۰ واحد به بهره برداری رسیده است.

او با بیان اینکه طرح توسعه شهرک صنعتی مبلمان ملایر در دستور کار است، یادآور شد: این شهرک ظرفیت ویژه‌ای در سطح کشور است که به عنوان الگو و به صورت تخصصی در حوزه مبل و منبت فعالیت می‌کند و هم اکنون یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در شهرک صنعتی جوکار سرمایه‌گذاری شده است که "قطب صنعتی کشور در زمینه فروسیلیس" است.

یداله کریمی، رئیس هیئت مدیره بازار مبل و منبت ملایر هم به خبرنگار ما گفت:  هم اکنون هشت هزار و ۴۰۰ منبت کار در ملایر به طور مستقیم و حدود ۲۵ هزار نفر غیر مستقیم مشغول به کارند

کریمی بیان کرد: با توجه به فعالیت زیرمجموعه‌هایی نظیر رنگ کار، نجار، ماشین کار و پارچه کوب که در خارج از کارگاه‌های مبل فعالیت دارند، هر کارگاه بین ۳ تا ۱۵ نفر اشتغالزایی در شهرستان داشته است.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مبل و منبت معاون رئیس جمهور مبل و منبت ملایر شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۸۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد مهدوی ابهری دبیر انجمن صنفی پتروشیمی‌ها در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: در شرایط خاص شرکور که ما در جنگ اقتصادی هستیم حرکت روبه جلو جای شکر گذاری دارد.

وی ادامه داد: ما در نعمت خدادادی منابع طبیعی را داریم و شکر این نعمت ایجاب می‌کند که از این منابع خوب استفاده کنیم و استفاده از این منابع هیدروکربنیک ایجاد ارزش افزوده از آنهاست. علارقم جنگ اقتصادی وزارت نفت کار‌های بزرگی انجام داده است. در صنعت پتروشیمی نیز این توان وجود دارد و تعداد زیادی از آنها بدون وجود کمک خارجی موفق به انجام کار‌های فنی و توسعه‌ای شده است.

مهدوی تاکید کرد: ورود بخش خصوصی به سرمایه گذاری در بخش بالادستی نفت از کار‌های بزرگ وزارت نفت بود. برای رفع مشکل ناترازی گاز جز سرمایه گذاری برای توسعه میادین گازی و صرفه جویی راهی نبود و برای هر دو قسمت پتروشیمی‌ها اعلام آمادگی کردند. این تفاهم برای توسعه اقتصاد ملی بسیار مهم است و قطعا باعث پیشرفت خواهد شد شعار سال جهش تولید است و این امر الزامات دارد و از مهمترین آنها به ایجاد فضای کسب و کار می‌توان اشاده کرد. بخش خصوصی باید وارد کار شود چرا که خودش نیازمند این کار است و باعث رشد کشور نیز خواهد شد.  

وی ادامه داد: مبادا قرارداد‌ها طوری شود که فردا شورای استان‌ها دستورات خارج از عرفی را برای تغییر روند قرارداد‌ها صادر کنند و از وزیر محترم برای مراقبت از این امر تقاضا دارم. پتروشیمی صنعت پیشران کشور و مزیت کشور است و باید از آن‌ها مراقبت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی