Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه اطلاع رسانی استانداری خراسان جنوبی محمدصادق معتمدیان در دیدار جمعی از نمایندگان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد افزود: با توجه به رویکرد غیرسیاسی دولت یازدهم و دوازدهم به تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد شاهد فصل جدیدی از فعالیت‌ها در این حوزه هستیم.

وی اظهار داشت: علیرغم اهمیتی که تشکل‌ها دارند اما بنا به دلایلی در دولت‌های مختلف جایگاه اصلی خود را پیدا نکردند اما با عنایت ویژه دولت در حال حاضر شرایط به نسبت گذشته بهتر است و گستردگی و تنوع فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد نشان دهنده جایگاه این تشکل‌ها در حوزه‌های مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در استان گفت: سازمان‌های مردم نهاد پل ارتباطی بین مردم و دولت در انتقال مسایل و مشکلات هستند.

وی با تاکید بر اینکه فعالان سازمان‌های مردم نهاد بدون هیچ چشمداشت مادی و به صورت داوطلبانه در حال فعالیت هستند تصریح کرد: حضور و مشارکت تشکل‌ها در مباحث آسیب‌های اجتماعی، اشتغال، سلامت، محیط زیست، حقوق شهروندی و دفاع مقدس قابل تقدیر است.

معتمدیان با اشاره به نقش سازمان‌های مردم نهاد در مباحث اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات، جلب مشارکت‌های مردمی است که مردم استان خراسان جنوبی در این زمینه پیشقدم و با وجود محدودیت‌های مالی در امور خیریه پیشرو هستند.

وی نمونه‌‎هایی از زمینه‌های مشارکت مردم را نام برد و افزود: یکی از موضوعاتی که با مشارکت مردم نتایج مطلوبی به همراه داشت همین جریان بیماری کرونا بود که به همت مردم به اقشار آسیب دیده از این بیماری کمک‌های قابل توجهی ارایه شد.

استاندار خراسان جنوبی سپس از مسایل و مشکلات استان گفت و به تشریح اقدامات و برنامه‌هایی پرداخت که در راستای محرومیت زدایی از استان اجرایی شده است.

وی از حاشیه‌نشینی، گستردگی بافت‌های فرسوده، کودکان کار و زباله‌گردی به عنوان مشکلات استان یاد کرد و گفت: برخی آسیب‌های اجتماعی استان را تهدید می‌کند لذا برای رفع آنها برنامه‌های متعددی در دستور کار استان قرار گرفته است.

وی افزود: طرح‌های مسکن شهری و روستایی، خوشه‌های صنایع دستی، کمک به تغییر بافت‌های فرسوده، ایجاد مجتمع‌های گلخانه‌ای، نصب نیروگاه‌های خورشیدی خانگی، افزایش سطح خدمات در روستاها و مواردی از این دست از جمله اقداماتی است که به طور جدی در استان در دست اقدام است.

معتمدیان تاکید کرد: شرط موفقیت ما در این برنامه‌ها، مشارکت و همراهی مردم است و تشکل‌ها می توانند در این زمینه نقش بسزایی داشته باشند.

وی اظهار داشت: طرح‌ها و برنامه‌های تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در زمینه رفع مشکلات استان مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرد.

نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد حاضر در این نشست نیز از حوزه‌های فعالیتی خود گفتند و به تشریح اقدامات و برنامه‌های خود پرداختند.

برچسب‌ها توسعه ایران محمدصادق معتمدیان سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی مشارکت های مردمی کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی مشارکت های مردمی کارآمدی دولت توسعه ایران سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی مشارکت های مردمی کارآمدی دولت سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی برنامه ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۲۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد

محمد مهرابی، رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف درمورد نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف اظهار کرد: سابقه این نمایشگاه با عنوان دستاورد‌های نهاد وقف به حدود ۴ سال پیش برمی‌گردد که توفیق داشتم در نخستین دوره نمایشگاه با مسئولیت معاونت فرهنگی اجتماعی در قالب ستاد هفته وقف خدمت دوستان باشم و معاونت فرهنگی، این نمایشگاه را برگزار کرد که دو بخش کلی میراث وقف و دستاورد‌های نهاد وقف را داشت و در جریان آن، از گذشته و تاریخچه وقف به آینده وقف و دورنما و چشم انداز وقف پلی زده بودیم که در سیاست گذاری‌های جدید سازمان برای نهاد وقف ترسیم شده بود. از اینرو، با استقبالی که از آن نمایشگاه صورت گرفت و تغییر رویکردی که در فرم برگزاری نمایشگاه رخ داده بود ریاست سازمان و هیئت مربوطه ابراز علاقه کردند که این نمایشگاه در فواصل زمانی مشخص تکرار شود. چون نشانگر برکات و دستاورد‌هایی بود که برای دوستان جذاب بود.

مهرابی تصریح کرد: دومین دوره نمایشگاه، تقریباً دو سال پیش در حیاط سازمان اوقاف و همزمان با افتتاح ساختمان نوآوری اوقاف و امور خیریه برگزار شد که در آن‌جا، مجموعه‌ای از شرکت‌ها و نهاد‌های دانش بنیانی که از سرمایه و حمایت نهاد‌های وقف بهره‌بردار بودند دور هم جمع شدند و دستاورد‌های اداری و ستادی در حوزه‌های مختلف حفظ و صیانت از موقوفات، توسعه‌ی بهره بری موقوفات و فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی و دستاورد‌های شرکت‌های دانش بنیان ارائه شد که تجربه بسیار موفقی بود و مورد استقبال قرار گرفت و شخصیت‌های زیادی از مجلس، دولت و دستگاه‌های اجرایی آمدند و دیدند و فرصت خوبی بود تا اقشار مختلف مردم با دستاورد‌های نهاد وقف آشنا شوند. 

او ادامه داد: اساساً رویکرد سازمان در چند سال گذشته مخصوصاً ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی برای تبیین و بیان جایگاه وقف این بود که مردم با اثرات فرهنگی اجتماعی اقتصادی و کارکرد‌های وقف در حوزه‌های مختلف آشنا شوند و این رویکرد جدیدی بود که مسئولیت داشتیم تا آن را تبیین کنیم؛ چه در قالب نمایشگاه و چه در قالب انواع برنامه‌ها و فعالیت ها.

مهرابی ادامه داد: تجربه آن نمایشگاه سازمان وقف را بر آن داشت تا یک بار دیگر، این نمایشگاه را تکرار کند و اگر این سیر حتی به صورت دو سالانه هم باشد ولی می‌تواند خوب باشد و امسال، شاهد سومین دوره‌اش هستیم که این بار، با مسئولیت دوستان روابط عمومی و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، همکار آنها هستیم. 

رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف افزود: نمایشگاه امسال در حوزه دستاورد‌ها و برکات نهاد وقف برگزار شده است و برای جامعه تبیین می‌شود و اقشار مختلفی حضور پیدا می‌کنند و خیلی از آن‌ها ذوق زده می‌شوند و حتی تعجب می‌کنند و می‌گویند که نمی‌دانستند وقف به انجام چنین کار‌هایی می‌پردازد و در حوزه دانش بنیان نیز، سرمایه گذاری می‌کند و منجر به شکل گیری اشتغال‌زایی و حمایت از علم و فناوری و اختراع و اکتشاف می‌شود و این نمایشگاه فرصتی ایجاد می‌کند و اصحاب رسانه و مسئولان و اقشار مختلف حضور پیدا می‌کنند و در محیطی چند روزه به صورت تجمیعی شاهد چکیده‌ای از بخشی از فعالیت‌های وقف هستند. 

او گفت: در این نمایشگاه دو مسئولیت داشته ایم. یکی، همراهی با ستاد برگزاری در بخش مدعوین و مهمانان و اجرا بوده و دلیلش هم، تجربیاتی است که در برگزاری این نمایشگاه داشته ایم و بخش دیگر نیز، ارائه فعالیت‌های حوزه فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه است. 

مهرابی اظهار کرد: اگر حفظ عین و ارتقاء بهره‌وری را دو ضلع بدانیم. یکی از اضلاع آن، اجرای نیت است و اگر امامزاده‌ها را به عنوان یکی از اولویت‌های محوری سازمان اوقاف کنار وقف بیاوریم فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در حوزه اجرایی نیت واقفین و توسعه مدیریت بقاع متبرکه بخش مهم و اولویت دار فعالیت‌های سازمان وقف می‌شوند. 

او یادآور شد: در بخش معاونت فرهنگی و اجتماعی مکلف و موظف هستیم و تلاش می‌کنیم بخشی از این دستاورد‌ها و فعالیت‌ها را در معرض دید مخاطبان بگذاریم و مهم‌ترین بخشی که در این نمایشگاه ارائه شده اجرای نیت و فعالیت‌ها و کار ویژه‌هایی که در این حوزه در حال انجام هستند و از آن جمله می‌توان به بخش توسعه مدیریت بقاع متبرکه و فعالیت‌هایی که در حوزه مدیریت آن در حال انجام است و فعالیت‌های سازمان و رویداد‌های پژوهشی اشاره کرد تا بازدیدکنندگان در جریان نمایشگاه مشاهده کنند. مثلاً امامزاده به عنوان یک مکان مذهبی می‌تواند بستری برای اشتغال‌زایی باشد و کارگاه‌های خودکفایی و بازارچه‌های خیریه و تولید و عرضه محصولات که می‌توانند مفید باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام