Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه مشترک معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه مشترک معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف پیرو تصویب دانشکده حکمرانی اسلامی با رویکرد اقتصادی در جلسه شورای عالی گسترش دانشگاه آزاد اسلامی با حضور حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و علی ملکی، رئیس پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف در معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبیین دیدگاه خود درباره تفاوت مفاهیم سیاست‌گذاری و حکمرانی، به اهمیت دانشکده حکمرانی برای حل معضل مدیریت بنگاه‌های اقتصادی در سطح کشور اشاره کرد.

وی افزود: برای راه‌اندازی دانشکده حکمرانی اسلامی می‌توان به مواردی از جمله تشکیل شورایی متشکل از مدیران دو مجموعه و متخصصان رشته‌های مرتبط با حوزه حکمرانی، شناسایی رشته/گرایش‌های نزدیک به موضوع حکمرانی، برنامه‌ریزی برای تغییر ۴۰ درصدی سرفصل‌ها، تعریف مدارس مهارتی برای تقویت بخش مهارتی و کارورزی در ساختار دانشکده اشاره کرد.

در این جلسه در خصوص راه‌اندازی دانشکده حکمرانی از منظر مبانی علمی و راهکارهای اجرایی بحث و تبادل نظر شد و مدیران پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف به ارائه مطالبی درباره نوع‌شناسی و دسته‌بندی انواع رشته‌ها و دانشکده‌های سیاست‌گذاری دنیا پرداختند و به مشاغل مختلف در حوزه سیاست‌گذاری اشاره کردند.

همچنین این اعضای علمی به توضیح مشاغلی از جمله کارآفرینی سیاستی و نهادی، تحلیلگر سیاستی، پژوهشگر سیاستی، قانونگذار و قانون‌پژوه سیاستی و مدیر دولتی پرداختند و شایستگی‌های لازم برای هر یک از این جایگاه‌ها شامل تأثیرگذاری، عمیق بودن، روشمند بودن، طراحی کردن و مدیریت کردن بررسی شد.

در ادامه جلسه اعضا به مباحث اساسی از قبیل لزوم تعیین رویکرد دانشکده حکمرانی برای تربیت فارغ‌التحصیلان، چالش‌های مربوط به تعیین رشته‌های زیرمجموعه این دانشکده و تعیین اساتید و محتوای مورد نیاز پرداختند.

در این جلسه، حجت‌الاسلام حسن خیری، رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا عراقیه، مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر و سایر مدیران معاونت علوم انسانی و پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف حضور داشتند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی شریف عبدالحسین خسروپناه علی ملکی حکمرانی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی معاونت علوم انسانی و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید