Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا نثاری گفت: ۷۱ درصد واحدهای مسکونی روستایی در نهاوند نوسازی شده‌اند که از این لحاظ رتبه اول کشور در اختیار شهرستان نهاوند است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ شهرستان نهاوند به دلیل قرار گرفتن در منطقه پرخطر ازنظر میزان وقوع زلزله بیشتر از هر نقطه دیگری در استان همدان در معرض خطر قرار دارد و وقوع زلزله‌های باقدرت مختلف گواه این واقعیت است که مردم به‌خصوص مناطق روستایی شهرستان نیازمند داشتن مسکن مقاوم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر زلزله مخاطرات طبیعی و به‌خصوص سیل در سال‌های اخیر خسارات قابل‌توجهی به بخش مسکن روستایی شهرستان وارد کرده است که لزوم مقاوم کردن و نوسازی و بهسازی مسکن‌های روستایی را گوشزد می‌کند.

در سیل سال گذشته بود که خانه‌های زیادی در بخش‌های مختلف شهرستان نهاوند دچار خسارات کم‌وبیش شد و بنیاد مسکن به‌عنوان متولی بازسازی این واحدها وارد عرصه شد و نسبت به بازسازی این واحدها اقدام کرد.

در مورد آخرین وضعیت مقاوم‌سازی واحدهای مسکن روستایی، میزان تسهیلات، خانه‌های خسارت‌دیده در سیل و شروع طرح اقدام ملی مسکن با علیرضا نثاری، رئیس بنیاد مسکن نهاوند گفت‌وگویی صورت گرفت.

حدود 24 هزار خانوار روستایی در نهاوند ساکن هستند

رئیس بنیاد مسکن نهاوند می‌گوید: کار بازسازی و نوسازی مساکن روستایی و بهسازی، جدول‌کشی، پیاده‌روسازی روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر و صدور سند مالکیت واحدها در این مناطق بر عهده بنیاد مکن است.

وی بابیان اینکه در این شهرستان بیش از 17 هزار نفر متقاضی دریافت تسهیلات ساخت مسکن بودند، ادامه داد: در شهرستان نهاوند تاکنون 16 هزار و 200 نفر موفق به اخذ تسهیلات نوسازی و گرفتن پایان کار واحدهای مسکونی شده‌اند و دارای مسکن ایمن و بهسازی شده هستند.

نثاری افزود: حدود 24 هزار خانوار روستایی در شهرستان داریم و حدود 27 هزار واحد مسکن روستایی داریم که با تلاش‌های صورت گرفته تعداد بسیار زیادی از این واحدها سند مالکیت دارند.

وی گفت: بیش از 22 هزار 600 واحد مسکن روستایی در نهاوند دارای سند هستند که این رفم معادل 96 درصد کل واحدها است که با برنامه‌ریزی دقیق این عدد بالا به‌دست‌آمده است و در تلاش هستیم تا این عدد به 100 درصد برسد.

شروع بهسازی 93 روستا از 168 روستا

رئیس بنیاد مسکن نهاوند با اشاره به شروع فازهای بهسازی روستاهای نهاوند اظهار داشت: این طرح در 93 روستا از مجموع 168 روستای شهرستان شروع‌شده که فاز اول در 54 روستا تمام‌شده و در 39 روستا هم در دست اقدام و فعالیت است.

وی ادامه داد: فاز دوم در 13 روستای تقریباً بزرگ شهرستان نیز تمام‌شده است و با تخصیص اعتبار امسال نیز این روند در دستور کار خواهد بود.

نثاری گفت: برای بهسازی 39 روستای گفته‌شده از محل اعتبارات ملی 9 میلیارد تومان و 2 میلیارد و 600 میلیون تومان هم از محل استانی تخصیص‌یافته است.

مدیر بنیاد مسکن نهاوند بابیان اینکه در 36 روستا عملیات خاکی و زیرسازی انجام‌شده است، گفت: حجم زیرسازی 240 هزار مترمربع بوده است که باعث زیبایی روستاها و سهولت تردد در این مناطق می‌شود.

بیش از 5 هزار واحد در سیل سال گذشته بهسازی و نوسازی شدند

وی در رابطه به خسارات سیل گذشته و اقدام بنیاد مسکن گفت: با تلاش همکاران بیش از 11 هزار پرونده در شهرستان در مدت کوتاهی تشکیل شد تا با جبران خسارات و بهسازی و نوسازی واحدهای مسکونی مشکلات مردم کم شود.

نثاری اظهار داشت: حدود 30 درصد کل اعتبارات استان در این بخش به نهاوند اختصاص یافت و از 715 میلیارد تومان 211 میلیارد تومان برای بهسازی مسکن‌های روستایی به روستاییان نهاوندی تسهیلات پرداخت شد.

وی بابیان اینکه علاوه بر روستاها تعداد 290 واحد مسکن شهری در شهر نهاوند نیز توسط بنیاد مسکن برای محرومین احداث و تحویل داده شد؛ افزود: این عزیزان که مسکن دریافت کردند تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی بودند.

مدیر بنیاد مسکن نهاوند گفت: بیش از 5 هزار و 400 واحد در سیل گذشته در قالب بهسازی، بازسازی، تعمیر و معیشت تسهیلات دریافت کردند که بخش قابل‌توجهی از آن‌ها بلاعوض بود و بیش از 94 درصد کسانی که به بانک‌ها معرفی شدند موفق به اخذ تسهیلات شدند.

توزیع ۲۲ هزار تن سیمان اهدایی رهبر انقلاب در بین سیل زدگان

وی عنوان کرد: برای این عزیزان نیز 22 هزار تن سیمان رایگان که هدیه مقام معظم رهبری بود اختصاص یافت و تعدادی از این مساکن تکمیل‌شده‌اند و این روند اتمام احداث همچنان ادامه دارد.

نثاری اظهار داشت: این سیمان اهدایی برای هر واحد 160 کیسه بوده است که رایگان در اختیار این واحدها قرارگرفته است.

رتبه نخست نهاوند در نوسازی واحدهای مسکونی در کشور

نثاری با اشاره به برنامه‌های جاری این نهاد گفت: علاوه بر واحدهای دریافت‌کننده تسهیلات در سیل به‌صورت سالانه نیز سهمیه‌ای برای ساخت مسکن در نظر گرفته می‌شود که امسال تعهد شهرستان 1250 سهمیه است که بیش از هزار مورد به بانک‌های عامل معرفی‌شده‌اند.

مدیر بنیاد مسکن نهاوند عنوان کرد: تسهیلات پرداخت‌شده از این محل حدود 50 میلیارد تومان است که بیش از 1000 مورد موفق به اخذ تسهیلات شده‌اند مابقی نیز در دستور کار است.

وی افزود: در 18 ماه گذشته بیش از 261 میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان اخذشده است و 600 واحد نیز کمک بلاعوض برای تکمیل واحدهای مسکونی دریافت کرده‌اند.

نثاری بابیان اینکه نهاوند رتبه برتر نوسازی واحدهای مسکونی در استان و کشور را دارد، اظهار داشت: هم‌اکنون 71 درصد واحدهای روستایی شهرستان نوسازی و بهسازی شده‌اند که با اتمام ساخت واحدهای جدید این عدد به بیش از 80 درصد می‌رسد که قابل‌توجه است.

احداث 320 واحد در فاز اول طرح اقدام ملی مسکن

وی در بخش دیگری از سخنانش به طرح اقدام ملی مسکن اشاره کرد و گفت: جانمای و کارهای مطالعاتی این طرح انجام‌شده است و در کمتر از یک ماه دیگر این کار کلنگ زنی می‌شود.

مدیر بنیاد مسکن نهاوند افزود: در فاز اول این طرح 320 واحد مسکن در قالب 13 بلوک احداث می‌شود که 30 درصد مربوط به بنا و 70 درصد به فضاسازی و پارکینگ و مشاعات اختصاص می‌یابد.

وی در پایان گفت: در این طرح وام 100 میلیون تومانی با بازپرداخت 10 ساله به متقاضیانی که از طریق سامانه وزارت راه و شهرسازی از قبل ثبت‌نام کرده‌اند پرداخت می‌شود.

به گزارش عصر همدان، احداث واحدهای مقاوم در شرایطی که نهاوند بر روی گسل فعال زلزله قرار دارد از ضرورت‌های این منطقه است که توسط بنیاد مسکن در حال انجام است از طرف دیگر ارائه تسهیلات مناسب با بازپرداخت طولانی‌مدت برای ساخت مسکن باعث ماندگاری بیشتر روستاییان در این مناطق می‌شود.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان نهاوند واحدهای مسکونی میلیارد تومان مسکن روستایی واحد مسکن شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق ۷۰ کیلومتر از مسیر روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، یوسف اینانلو شامگاه امروز _شنبه هشتم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تعویض سیم‌های مسی با کابل‌های خودنگهدار در حدود ۹۵ درصد روستاهای شهرستان تاکستان تاکنون اجرا شده و به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده و برای اجرای این طرح ۲۲ میلیارد تومان اعتبار بودجه و اعتبار هزینه شده است. در سال گذشته هم بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعویض سیم‌های مسی به کابل خود نگهدار در حدود ۶۰ کیلومتر از مسیرهای شهر تاکستان هزینه شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان از برگزاری مناقصه برای معرفی پیمانکاری مجری فاز دوم این طرح خبر داد و گفت: در فاز دوم اجرای این طرح در محدوده‌ای به طول ۶۰ کیلومتر دیگر در سطح شهر تاکستان در حال برگزاری مناقصه و معرفی پیمانکار هستیم که حداکثر تا پایان شهریورماه این پیمانکار انتخاب می‌شود.

اینانلو با اشاره به اجرای فاز نخست بهسازی شبکه برق ادارات اقماری در چهار شهر از توابع شهرستان تاکستان گفت: بهسازی شبکه برق ادارات اقماری شهرهای اسفرورین، خرمدشت، ضیاءآباد و نرجه در محدوده‌ای به طول ۴۰ کیلومتر در حال اجراست که اعتبار آن ۱۴ میلیارد تومان است.

وی با یادآوری وجود ۱۰۰ روستا در تاکستان ادامه داد: بقیه روستاها هم حداکثر تا یک ماه آینده به کابل خودنگهدار مجهز خواهند شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان در انتهای صحبت‌هایش با اشاره به وجود ۸۴ هزار و ۷۶۵ مشترک برق در تاکستان یادآور شد: از این تعداد ۶۸ هزار و ۸۰۱ مشتری در بخش خانگی، ۹ هزار و ۷۳۸ مشترک در بخش تجاری، ۳ هزار و ۶۱۹ مشترک در بخش عمومی، ۱۹۷۱ مشترک در بخش کشاورزی و ۶۳۶ مشترک هم در بخش از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان بهره‌مند شدند.

کد خبر 748526

دیگر خبرها

  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر