Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: برای استفاده بهینه از شرایط موجود و ارائه روش‌های مجازی در دروس دانشگاهی، ستاد وزارت علوم تا حد امکان درابلاغ مقررات آموزشی انعطاف به خرج داده و از دانشگاه‌ها هم تقاضا داریم در این زمینه از خود انعطاف نشان دهند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در پنجاه و سومین نشست معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که امروز (سه شنبه) در محل وزارت علوم برگزار شد، خاکی صدیق با بیان اینکه در ترم گذشته، آموزش دانشگاهی با توجه به شیوع ویروس کرونا و تحولات این بیماری کمترین آسیب را دید، اظهار کرد: یکی از چالش‌هایی که در ترم گذشته خارج از اراده ما بود، هزینه اینترنت پرسرعت در ارتباط با ارائه روش آموزش الکترونیکی بود که در این خصوص از سوی وزارت ارتباطات تلاش‌های فراوانی صورت گرفت و اقداماتی نیز درجهت افزایش پهنای باند انجام شده که امیدواریم ترم آینده شاهد این گونه مشکلات و زیرساخت‌های فناورانه نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: ناآشنا بودن با مفاهیم اولیه نرم‌افزاری و اطمینان نداشتن از کیفیت در آموزش الکترونیکی، فقدان برنامه‌ریزی درست برای دروس عملی و کاربردی، عدم ارزیابی کیفیت برگزاری امتحانات در فضای مجازی و انعطاف‌پذیر نبودن مقررات آموزشی از دیگر چالش‌های ترم گذشته بودند که با توجه به این که هنوز بحران کرونا در کشور به اتمام نرسیده است، باید برای ترم آینده برنامه ریزی‌های دقیق‌تری صورت گیرد.

خاکی صدیق تاکید کرد: فرهنگ سازی در آموزش الکترونیکی از دیگر چالش‌ها محسوب می‌شد که برای این موضوع نیز باید برنامه‌ریزی صحیح شکل گیرد.

وی همچنین به ارزیابی و سنجش عملکرد استادان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در حوزه یادگیری آموزش الکترونیکی به عنوان چالشی دیگر اشاره کرد و گفت: در این خصوص تفاهم نامه‌ای با انجمن یادگیری الکترونیکی منعقد کرده‌ایم تا بحث سنجش عملکرد آموزش الکترونیکی را به صورت حرفه‌ای و تخصصی انجام دهند تا از نتایج آن بهره گیریم و بتوانیم نقایص آن را بر طرف کنیم.

معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به زمان ورود دانشجویان جدید الورود به دانشگاه‌ها گفت: زمانی که سازمان سنجش آموزش کشور نتایج را اعلام کند که احتمالاً اوایل آبان خواهد بود، دانشجویان جدیدالورود می‌توانند وارد دانشگاه شوند. البته باید برای این دانشجویان به منظور آشنایی با فضای دانشگاهی، حضورکوتاه مدت در محیط دانشگاهی و یا برگزاری تور مجازی در نظر بگیریم و با توجه به این که آموزش‌های آن‌ها به صورت ترکیبی حضوری و مجازی است باید برنامه ریزی‌های دقیقی در این خصوص تهیه و ارائه شود.

 خاکی صدیق در پایان از معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور جهت همراهی و همفکری در ارائه برنامه‌های آموزش مجازی در ترم گذشته قدردانی کرد.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: معاون آموزشی وزارت علوم خاکی صدیق آموزش الکترونیکی وزارت علوم دانشگاه ها ترم گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۲۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور در حال تدوین است.

صمد نژادابراهیمی ۸ اردیبهشت در نشست موزه‌های دانشگاهی در دانشگاه محقق اردبیلی به هم‌اندیشی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و کمیته ملی موزه‌ها تاکید کرد و گفت: هماهنگی کامل این سه رکن جهت ارتقای جایگاه، کیفیت و انسجام حرفه‌ای، فنی و تخصصی بسیار مهم است.

وی با اشاره به بررسی پیش‌نویس آئین‌نامه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، افزود: انتظار می‌رود نظرات تکمیلی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام تا آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور بر اساس اسناد بالادستی و طبق مقررات موزه‌ای کشور و با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نهایی شود.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تاسیس موزه تاریخ علوم این دانشگاه در سال‌های اخیر، گفت: این موزه با ابتکار و خلاقیت خود توانسته است در دوره‌های مختلف در ردیف موزه‌های برتر کشور قرار گرفته و جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران را نیز از آن خود کند.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها برای اولین بار در کشور در دانشگاه محقق اردبیلی از اقدامات خوب این موزه است، ادامه داد: نگاه علمی به موزه و موزه‌داری و توجه به این امور و نشان‌دادن سیر تحول علوم به دانش‌آموزان و دانشجویان در موزه‌های علمی و دانشگاهی بسیار مهم است.

میرسید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) گفت: با توجه به شعار روز جهانی موزه‌ها در سال ۲۰۲۴ مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه‌ها و نقش ویژه‌ای که دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و موزه‌های آنها در تحقق این امر دارند، باید برنامه‌ها و اهداف ویژه‌ای در همه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی پیش بینی و اجرا شود و نقش آموزشی و پژوهشی آنها پررنگ نشان داده شود.

وی افزود: لازم است شرایط و وضع موجود موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بررسی شده و برای رفع و کاهش مسائل و چالش‌های موجود با هماهنگی کامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تلاش شود.

محمد انوار رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به بیانیه پایانی اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در این دانشگاه، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بطور مشترک خواستار توجه ویژه در امر آموزش، ترویج و پژوهش در موزه‌ها و حفظ  میراث فرهنگی، علمی و طبیعی به عنوان بقای هویت ایرانی اسلامی و حرکت در مسیر تمدن‌سازی و مرجعیت علمی با تمام قوا، ارکان و شئونات کشور و جامعه می‌باشند.

وی با اشاره به اهتمام معاونت پژوهشی و بالاخص دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ساماندهی موزه‌های دانشگاهی و موسسات آموزشی و پژوهشی کشور و تدوین پیش‌نویس آئین‌نامه مربوطه، افزود: تدوین این آئین‌نامه امری لازم و ضروری جهت حفظ هویت علمی و پژوهشی کشور و ترویج آن می‌باشد.

رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: انتظار می‌رود به جهت معرفی کلیه موزه‌ها اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی در سطح کشور، تمامی موزه‌های کشور در آئین موزه برتر کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) شرکت نموده و تجربیات ارزنده خود را در اختیار دیگران قرار دهند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی دایر و این کنفرانس با حمایت وزارت علوم، تحقیقاتی و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) و کمیسیون ملی یونسکو تداوم یافته و بطور سالانه و یا دوسالانه برگزار خواهد شد، ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به شعار جهانی موزه‌ها در سالجاری مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه، کلیه موزه‌های کشور بخصوص موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و علوم و فناوری با اجرای برنامه‌های متنوع برای تحقق این شعار اهتمام ورزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟