Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین آمریکا با بیش از ۵.۴۵ میلیون مورد عفونت و شمار مرگ‌های بیش از ۱۷۰۰۰۰ همچنان در رده اول کشورهای جهان از لحاظ شیوع کرونا قرار دارد.

برزیل با حدود ۳.۳۶ میلیون مورد عفونت و بیش از ۱۰۸۰۰۰ مورد مرگ و هند با ۲.۷ میلیون مورد و بیش از ۵۱۰۰ مورد مرگ رده سوم است.

تدروس آدهانوم قبریسوس، رئیس سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه گفت از انبار کردن واکسن‌های احتمالی کووید-۱۹ که تولیدشان از هم اکنون آغاز شده است، بوسیله کشورها و محروم کردن سایر کشورها از آنها فقط باعث عمیق‌تر شدن بحران پاندمی کرونا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تدروس از کشورهای جهان خواست به یک پیمان جهانی واکسن بپیوندند.

سازمان جهانی بهداشت ۳۱ اوت (۱۰ شهریور) را آخرین مهلت برای پیوستن کشورهای ثروتمندتر به «تسهیل جهانی واکسن کوواکس» (COVAX) اعلام کرده است تا امکان سهیم کردن کشورهای روبه‌توسعه به واکسن‌های امیدبخش فراهم شد.

تدروس گفت نامه‌ای به ۱۹۴ کشور این سازمان فرستاده است و خواستار مشارکت آنها در این برنامه شده است.

فراخوان تدروس برای پیوستن کشورها به «کوواکس» در هنگامی صورت می‌گیرد که اتحادیه اروپا، بریتانیا، سوئیس و ایالات متحده آمریکا با شرکت‌هایی که واکسن‌های بالقوه‌شان را ازمایش می‌کنند، برای خرید این واکسن‌ها قرارداد می‌بندند.

روسیه و چین هم روی واکسن‌های خودشان کار می‌کنند و سازمان جهانی بهداشت نگران است علائق ملی مانع تلاش‌های جهانی برای مهار پاندمی شود.

تدروس در یک نشست خبری مجازی گفت: «لازم است ما جلوی ملی‌گرایی در واکسن را بگیریم. به اشتراک گذاشتن مقدار محدود واکسن عرضه شده به طور راهبردی و جهانی در واقع منافع ملی همه کشورها را تامین می‌کند.»

کمیسیون اروپا هم از کشورهای اتحادیه اروپا خواسته است که به این ابتکار عمل سازمان بهداشت جهانی بپیوندند و به نگرانی‌ها درباره قیمت و سرعت تولید واکسن‌ها اشاره کرده است.

تا به حال برنامه کوواکس توجه ۹۲ کشور فقیرتر را که انتظار اهدای داوطلبانه را دارند و ۸۰ کشور ثروتمندتر را که پول این برنامه را تامین می‌کنند، جلب کرده است

در حالیکه بیش از ۱۵۰ واکسن کرونا در مراحل متفاوت تولید است، حدود ۳۰ واکسن به آزمایش‌های انسانی و چندتایی از آنها به کارآزمایی مرحله نهایی رسیده‌اند، سازمان جهانی بهداشت می‌گوید حتی کشورهای که توافق‌های دوجانبه امضا می‌کنند با پیوستن به کوواکس احتمال دسترسی‌شان به واکسن را افزایش می‌دهند.

برنامه کوواکس در حال حاضر ۹ واکسن بالقوه برای کرونا را پوشش می‌دهد.

هفت واکسن امیدبخش برای کرونا| احتمال دسترسی به واکسن در پاییز کد خبر 541662 برچسب‌ها كروناويروس سازمان جهانی بهداشت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون