Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-نشست امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد که حاجی میرزایی در این نشست برنامه آموزش و پرورش برای شروع سال تحصیلی جدید را تشریح کرد.

نشست کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس صبح امروز (چهارشنبه، ۲۹ مردادماه) با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در محل این کمیسیون با دستور کار بررسی میزان و چگونگی آماده سازی مدارس و دانش آموزان و معلمان جهت اجرای سامانه شاد در سال تحصیلی جدید برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدحسین فلاحی در تشریح این نشست، اظهار کرد: وزیر آموزش و پرورش در این جلسه یادآور شد که برای شروع سال تحصیلی در روستا‌های کم جمعیت مشکلی وجود ندارد، چراکه قرار است طبق دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا کلاس‌ها با تراکم جمعیتی کمتر از ۱۰ نفر تشکیل شود، بنابراین برگزاری کلاس در روستا‌ها با رعایت پروتکل‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کند.

وی ادامه داد: یکی از الزاماتی که مدنظر وزارت آموزش و پرورش است ارتباط بین معلم و دانش آموز است که این مهم سال گذشته تا اسفندماه برقرار بود، اما امسال اگر بخواهیم از ابتدای سال این ارتباط را نداشته باشیم، آموزش به ویژه در روستا‌ها که از امکانات مناسبی برخوردار نیستند، با مشکل جدی مواجه می‌شود.

فلاحی یادآور شد: در رابطه با آموزش غیرحضوری بر اساس اظهارات حاجی میرزایی نیز بسیاری از زیرساخت‌ها توسعه پیدا کرده، اما یک سوم مناطق کشور به امکانات لازم برای دسترسی به آموزش غیرحضوری و سامانه شاد وجود ندارد.

وی اضافه کرد: جایگزین این عدم دسترسی، آموزش از طریق صداوسیما است، به طوری که این آموزش‌ها در ۴ شبکه از صبح تا غروب به آموزش می‌پردازد، هر چند که در این نوع آموزش مشکل ارتباط یک طرفه وجود دارد.

سخنگوی کمیسیون آموزش افزود: وزیر آموزش و پرورش درخصوص دانش آموزانی که نه دسترسی به سامانه شاد دارند و نه تلویزیون نیز عنوان کرد که برای این دسته از دانش آموزان که بیشتر در مناطق محروم و عشایری زندگی می‌کنند، از نهاد‌های مختلف کمک گرفته شده که این ارتباط برقرار شود، اما بسته‌های آموزشی بسیار خوبی نیز آماده شده تا در این مناطق تحویل دانش آموزان شود.

فلاحی افزود: وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد که این بسته‌ها قرار است به صورت هفتگی در اختیار دانش آموزان مناطق محروم قرار گیرد تا آموزش این عزیزان نیز به صورت متناوب و به روز انجام شود.
شروع سال تحصیلی جدید؛ ۱۵ شهریورماه

وی تأکید کرد: حاجی میرزایی شروع سال تحصیلی جدید را ۱۵ شهریورماه اعلام و یادآور شد که در حال حاضر معاونان وزارت آموزش و پرورش در استان‌ها برای ارزیابی میزان آمادگی زیرساخت‌ها در زمینه آموزش غیرحضوری حاضر هستند و مقرر شد طی روز‌های آتی، نمایندگان برای سرکشی در حوزه انتخابیه خود حاضر می‌شوند، مشکلات از طریق نمایندگان به وزارت آموزش و پرورش منتقل خواهد شد تا شروع سال تحصیلی با کمترین مشکل و دغدغه آغاز شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش سال تحصیلی جدید شروع سال تحصیلی حاجی میرزایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم درمی‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست