Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان، به‌همراه جمعی از مسئولین ستادی ، از چگونگی روند گازرسانی به روستاهای شهرستان کامیاران بازدید به‌عمل آورد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان،  احمد فعله‌گری، در حین بازدید از روند اجرای پروژه های گاز رسانی در شهرستان کامیاران اظهار داشت: این شهرستان دارای 152 روستا دارای سکنه است که 135 روستا از قابلیت گازرسانی برخوردارست که در حال حاضر 123 روستا تحت پوشش گاز طبیعی است  .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: ضریب نفوذ گاز طبیعی در جمعیت شهری 100 درصد و در جمعیت روستایی 93 درصد است که در مجموع حدود 97 درصد از جمعیت کل شهرستان کامیاران از گاز طبیعی بهره منداند .

وی در ادامه گفت: در حال حاضر گازرسانی به 4 مجتمع  روستایی در شهرستان کامیاران فعال است ؛ پروژه گازرسانی به مجتمع روستایی بلوچه شامل 5 روستا ، گازرسانی به مجتمع روستایی پشآباد  شامل 3 روستا ، مجتمع روستای نشور  که شامل 2 روستا و مجتمع روستایی مروارید که شامل 4 روستا می باشد.

فعله گری تاکید کرد: با گازرسانی به مجتمع های اشاره شده 14 روستا گازدار شده و ضریب نفوذ در جمعیت روستایی به بالاتر از 96 درصد می رسد.

 فعله گری در حین بازدید از مجتمع روستای بلوچه ضمن تشکر از عوامل اجرایی این پروژه را این گونه تشریح کرد : برای اتمام این پروژه که شامل روستاهای بلوچه ، کانی هنگه ، کره پوان ، پرتاله و چشمه کبود می باشد نیاز است حدود  20 کیلومتر شبکه گذاری پلی اتیلن در قطرهای مختلف صورت گیرد و پیش بینی می گردد 105 انشعاب نصب گردد.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در پایان بازدید از پروژه گازرسانی به مجتمع روستایی بلوچه در مورد افتتاح پروژه های گازرسانی روستایی در هفته دولت بیان داشت : 3 روستای شهرستان کامیاران به نام های لاین ، مروارید و کچله در هفته دولت به بهره برداری می رسد و کلنگ زنی چندین پروژه صنعتی و روستایی نیز انجام می گیرد.

در پایان بازدید از پروژه های گاز رسانی مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان از ناحیه کامیاران نیز بازدید بعمل آورد واز نزدیک با کارکنان دیدار و گفتگو کرد ، در این دیدار مهندس بهزاد خسروی رئیس ناحیه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ، مشکلات و خواسته های خود را بیان کردند.

کامیاران یکی از شهرهای استان کردستان و مرکز شهرستان کامیاران است که در فاصله ۶۵ کیلومتری جنوب سنندج و ۵۵ کیلومتری شمال شهر کرمانشاه واقع شده‌است. شهرستان کامیاران از سمت شمال با شهرستان سنندج ، از سمت غرب با شهرستان سروآباد ، از سمت جنوب با استان کرمانشاه و از سمت شرق با شهرستان دهگلان هم مرز می باشد.

لازم به ذکر است شهرستان کامیاران دارای 33 هزار و 413  مشترک در بخش های مسکونی ، تجاری و صنعتی است که 19 هزار و 547 مشترک در شهرها و 13 هزار و 866 مشترک در روستاها ساکنند .

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان گازرسانی به مجتمع شهرستان کامیاران مجتمع روستایی استان کردستان گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کاوسی صبح دوشنبه در مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین از مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران در سال جاری محقق شده است.

مدیرعامل هلال‌احمر خراسان‌جنوبی افزود: بنابراین جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان داشت: روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند.

وی افزود: با اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اجرای ۲۹۷ انشعاب لوله آب، ۲۹۷ خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۳۵ میلیارد ریال از سوی مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران و ۸٠ میلیارد ریال از سوی شرکت آبفا در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 6092066

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز