Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پارک فناوری پردیس، میلاد صدرخانلو در نشست با جمعی از مدیران شرکت های دارویی پارک فناوری پردیس که به منظور هم‌افزایی بین شرکت‌های مذکور و با هدف معرفی مرکز تجارت فناوری و برخی از خدمات قابل ارائه آن، تبادل نظر پیرامون راهکارهای توسعه تجارت فناورانه خارجی این حوزه برگزار شد، افزود: در پارک فناوری پردیس ۱۳ شرکت دارویی مستقر هستند و تعدادی شرکت فعال در همین حوزه نیز در مرکز رشد فناوری نخبگان فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر از ۸۰۰ پرسنل در این ۱۳ شرکت مشغول به کار هستند. در سال گذشته این شرکت‌ها به واسطه تولید و فروش ۱۲۳ محصول، بیشتر از ۵۵۰ میلیارد تومان درآمد کسب کردند. تمام این محصولات در بازار داخلی درحال عرضه است و برخی از آنها به بازارهای بین‌المللی هم عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت بسیار بالای شرکت‌های دارویی پارک، این امکان وجود دارد تا با حمایت‌های مرکز توسعه تجارت فناوری پارک و با روحیه تیمی که در این شرکت‌ها سراغ داریم، این توان و ظرفیت تجمیع شده و امکان توسعه بازار برای تمامی شرکت‌ها فراهم شود. ما به دنبال توسعه بازار داخلی و البته با تاکید بیشتر به دنبال توسعه بازار بین‌المللی محصولات دارویی پارک فناوری پردیس و صادرات آنها هستیم. اطمینان داریم با استفاده از خدماتی که مرکز توسعه تجارت فناوری به شرکت‌ها ارائه می‌کند، اطلاع شرکت‌ها از این خدمات، همکاری‌های مشترک بین شرکت‌ها و استفاده از تسهیلاتی که در اختیار آنها قرار می‌دهیم، این مهم محقق خواهد شد.

صدرخانلو اظهار داشت: تسهیلات مالی برای اخذ استانداردها و مجوزهای لازم برای صادرات محصولات، تسهیلات مالی و کمک نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای ارائه نمونه محصولات در پایگاه‌ها و نمایشگاه های خارج از کشور و برگزاری رویدادهای رودشو (نمایش) برای محصولات جدید این شرکت‌ها با هدف مطلع کردن مشتریان بالقوه آنها از تولیدات جدید و تبدیل آنها به مشتریان بالفعل، از خدماتی است که مرکز توسعه تجارت فناوری به شرکت‌های دارویی پارک ارائه می‌کند.

وی افزود: امید است نتیجه این نشست موثر و مطلوب باشد و به کمک شرکت‌های دارویی اتفاقات خوبی را در صنعت داروی کشور رقم بزنیم. همچنین امید است پارک فناوری پردیس به عنوان یک عامل تاثیرگذار در اکوسیستم فناروی و نوآوری بتواند بخشی از مشکلات دارویی کشور را رفع کرده و قدم بزرگی در حوزه صادرات محصولات دارویی کشور بردارد و از پیشگامان این حوزه باشد.

مدیران عامل شرکت‌های «اکسیرنانوسینا»، «پروتئین نوترکیب سبحان»، «پویش دارو»، «تریتا داروی هزاره سوم»، «نواتک فارمد پارس»، «زیست اروند فارمد»، «فراپایش امین»، «میم دارو»، «هما فارمد»، «رستاژن دارو»، «ژرف اندیشان فناور زیست بسپار» و «شتابدهنده لاکتوژن» در این نشست حضور داشتند و به بیان نقطه نظرات خود پرداختند. 

برچسب‌ها تولید دارو پارک فناوری پردیس شرکت دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید دارو پارک فناوری پردیس شرکت دانش بنیان تولید دارو پارک فناوری پردیس شرکت دانش بنیان پارک فناوری پردیس تجارت فناوری توسعه تجارت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران