Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:32:39 GMT

بعد اجتماعی کووید ۱۹ بیشتر از بعد جسمی و بیماری آن است

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۶۲۳۲

بعد اجتماعی کووید ۱۹ بیشتر از بعد جسمی و بیماری آن است

ایسنا/کرمان رییس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا، کرونا را یک پدیده اجتماعی دانست و بیان کرد: بعد اجتماعی کووید ۱۹ بیشتر از بعد جسمی و بیماری آن است و طبیعی است وقتی پدیده‌ای اجتماعی شود برای کنترل و مدیریت آن و کاهش عوارض آن باید از نگاه اجتماعی به آن وارد شد پس همه باید از این زاویه سعی کنند دنیای کرونایی را دنیای لذت بخشی کرده و خودمان را برای دنیای پسا کوویدی آماده کنیم که عینک متفاوتی در آن زمان به چشم خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "علی‌اکبر حقدوست" شامگاه ۲۹ مردادماه در اختتامیه جشنواره امید و نشاط گفت: دنیای کرونایی، دنیای عجیب و غریبی برای همه ما ایجاد کرده است و تصور می‌کنم بزرگترین دغدغه امروز همه مردم ایران و دنیا بحث کرونا و عوارض کروناست.

وی بیان کرد: در ابتدا تصور می شد کرونا یک بیماری است که عمدتا دارای عوارض جسمی و عفونی است و راه حل درمان آن را در بیمارستان، دکترها و دارو باید دید اگرچه این نقش، نقش پررنگ و مهمی است اما هر چه زمان گذشته ابعاد اجتماعی ویروس کووید ۱۹ پررنگ‌تر و گسترده تر شد و مشکلات اقتصادی که این بیماری بر جامعه تحمیل کرد رنگ قالب به خود گرفت ضمن آنکه کووید ۱۹ آثار اجتماعی نیز داشته که شاید بدیلی نداشته باشد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت و درمان با اشاره به تاثیرات کرونا بر زندگی مردم تصریح کرد: شاید در تاریخ معاصر ما بی سابقه بوده است که زیارت خانه خدا و فعالیت مساجد تعطیل شود و در فرهنگ عمومی جامعه نیز کمتر شاهد بوده ایم پدر و مادر و فرزندان کمتر یکدیگر را ببینند و لذت محافل خانوادگی کم رنگتر شود اما پدیده کرونا این اتفاقات را در دنیا رقم زد به گونه ای که در سنوات اخیر کاملا این نوع اتفاقات بی سابقه بوده است.

رییس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا، کرونا را یک پدیده اجتماعی دانست و بیان کرد: بعد اجتماعی کووید ۱۹ بیشتر از بعد جسمی و بیماری آن است و طبیعی است وقتی پدیده‌ای اجتماعی شود برای کنترل و مدیریت آن و کاهش عوارض آن باید از نگاه اجتماعی به آن وارد شد پس همه باید از این زاویه سعی کنند دنیای کرونایی را دنیای لذت بخشی کرده و خودمان را برای دنیای پسا کوویدی آماده کنیم که عینک متفاوتی در آن زمان به چشم خواهیم داشت.

حقدوست رسانه‌ها را ابزارهای بی‌بدیل و مهمی در پدیده‌های اجتماعی دانست و اظهار کرد: در این ایام نقشی که هنرمندان با قلم، تصویر، نقاشی، شعر و موسیقی در راستای ایجاد شور و هیجان و همدلی در جامعه آفریدند، شاید کمتر از کار کادر درمانی که در خط مقدم جبهه مبارزه با این بیماری بودند و جنگیدند؛ نبود.

وی تصریح کرد: امیدوارم که مردم و جامعه هر چه بیشتر قدر رسانه ها را بدانند و در این دورانی که مقداری سختی بر همه اقشار جامعه مستولی پیدا کرده و فشارهای اقتصادی و کم شدن روابط اجتماعی و خستگی های مفرط خیلی ها را درگیر کرده، قدردان حسی که هنرمندان و رسانه‌ها به مردم هدیه می دهند؛ باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی معاون وزیر بهداشت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۶۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • کنایه روحانی به جنجال ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • ۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟