Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش ZDNet، موزیلا و گوگل توافق‌نامه خود را برای نگهداری گوگل به عنوان موتور جستجوگر پیش‌فرض در مرورگر فایرفاکس، تا سال ۲۰۲۳ تمدید کرده‌اند. این دو شرکت هنوز به طور رسمی این موضوع را اعلام نکرده‌اند با این‌حال طبق این گزارش اینگونه برآورد می‌شود که ارزش قرارداد مذکور سالانه حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون دلار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین انتظار می‌رود تا پایان پاییز امسال این قضیه به‌طور رسمی اعلام شود. گفتنی است که قرارداد فعلی این دو شرکت تا پایان سال ۲۰۲۰ به اتمام می‌رسد.

جاستین اکلی سخنگوی موزیلا، طی ایمیلی به خبرگزاری The Verge خاطرنشان کرد که همکاری بین این شرکت و گوگل، یک رابطه ادامه‌دار خواهد بود و باتوجه به تمدید قرارداد این دو شرکت، روابط بین آن دو همچنان پایدار خواهد ماند.

موزیلا یک چهارم کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد

به تازگی موزییلا تصمیم به تعدیل نیرو و اخراج ۲۵۰ نفر از کارمندان خود که حدود یک‌ چهارم جمعیت کارکنان این شرکت را شامل می‌شود، گرفته است. مدیرعامل موزیلا طی پستی که به‌تازگی منتشر کرده است به تأثیر مستقیم کرونا بر درآمد کلی این شرکت اشاره داشته است. به گفته وی، شرکت تصمیم دارد تا بر روی توسعه محصولات جدیدی تمرکز کند که موردپسند کاربران باشد و مردم خواهان استفاده از آن‌ها هستند. به همین خاطر این شرکت قصد دارد منابع درآمدی جدیدی را برای خود ایجاد کند. شرکت موزیلا پیش‌از این در ماه ژانویه حدود ۷۰ نفر از کارکنان خود را اخراج کرده بود.

بیشتر درآمد موزیلا از طرف شرکت‌های فعال در زمینه‌ی موتورهای‌جستجو مانند گوگل، یاندکس در روسیه و بایدو در چین به دست می‌آید؛ به این‌صورت که شرکت‌های مذکور برای اینکه بتوانند به‌عنوان موتور جستجوی پیش‌فرض فایرفاکس فعالیت کنند، سالانه مبلغی را به موزیلا می‌پردازند. طی یک دهه گذشته، سهم فایرفاکس در حوزه مرورگر‌ها کاهش پیدا کرده و همچنین برخی محصولات این شرکت مانند گوشی فایرفاکس و سیستم‌عامل فایرفاکس با شکست مواجه شده‌اند.

بیشتر بخوانید

گوگل کار کاربران نرم افزار جیمیل را راحت کرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرورگر فایرفاکس شرکت گوگل شرکت موزیلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد
  • دو نفر در رودخانه نازلوچای ارومیه غرق شدند/ آغاز جستجوی غرق‌شدگان توسط تیم غواصی
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه