Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@14:56:28 GMT

راه اندازی مجدد ۲۱ درصد واحدهای صنعتی غیر فعال در کشور

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۹۸۰۱

راه اندازی مجدد ۲۱ درصد واحدهای صنعتی غیر فعال در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، محسن صالحی نیا افزود: سال ۹۹ طبق برنامه‌ریزهای انجام شده قرار است ۱۵۰۰ واحد تولیدی در کشور به چرخه تولید بازگردد و تا کنون توانسته‌ایم ۴۶۸ واحد تولیدی را احیا کنیم که این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۸ هزار نفر را فراهم کرده است.

وی در خصوص توسعه زیرساخت‌های صنعتی در کشور ادامه داد: امسال با توجه به محدودیت‌های داخلی به‌ویژه محدودیت در منابع عمرانی، برنامه‌های مبتنی بر اجرای طرح‌ها و اقدامات مشارکتی با هدف تأمین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی نیا اضافه کرد: برنامه‌هایی که مقرر شد در هماهنگی و همکاری با نهادهای اجرایی ذیربط، سازمان برنامه و بودجه و منابع داخلی، به‌طور ترکیبی اجرا شوند. بر همین اساس مقرر شد واحدهای مربوط اجرای طرح‌های مشترک را برای تأمین آب و برق واحدهای صنعتی و تولیدی در دستور کار قرار دهند.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصریح کرد: در این مدت، توسعه زیرساخت‌ها از دو جنبه پیگیری شده است؛ در یک بعد به توسعه فیزیکی توجه شده که در این بخش صنعتگران گوناگون، بنگاه‌های تولیدی و کارآفرینان علاقه‌مند به فعالیت در نقاط تقاضا محور با دریافت مجوزها از مراجع ذیربط به ما مراجعه می‌کنند. تلاش ما این است که محلی برای استقرار واحدهای تولیدی این گروه فراهم کنیم. در شرایط فعلی در استان‌های مختلف تقاضای بسیار بالایی برای احداث واحدهای صنعتی در شهرک‌های صنعتی وجود دارد که سعی داریم با توسعه فیزیکی مکان‌ها و با رعایت مسائل زیست محیطی و مقررات موجود بتوانیم به توسعه زیرساخت‌ها در ۸۵۰ شهرک و ناحیه صنعتی اقدام کنیم.

صالحی نیا گفت: جنبه دیگر توسعه زیرساخت‌های واحدهای تولیدی و صنعتی کشور است. تأمین زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، راه دسترسی و شبکه فیبر نوری در این بخش تعریف شده است. در چند سال گذشته برای توسعه این زیرساخت‌ها به‌ویژه در حوزه آب و برق با هماهنگی و مشارکت استان‌ها اقدامات مطلوبی انجام شده است.

وی افزود: توسعه واحدهای مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی یا واحدهای جدیدی که بخواهند در شهرک‌های صنعتی مستقر شوند نیازمند تأمین آب و برق هستند. با توجه به تعاملی که با وزارت نیرو و شرکت‌های آب و برق منطقه‌ای استان‌های کشور و شرکت شهرک‌های صنعتی وجود دارد، برای تأمین آب و برق آن‌ها اقدام می‌شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: تأمین نقدینگی مشکل بسیاری از واحدهای تولیدی است. بر اساس هماهنگی‌های انجام شده، این واحدها می‌توانند بخشی از نقدینگی را از طریق دریافت تسهیلات بانکی فراهم کنند.

صالحی نیا اضافه کرد: در حال حاضر، سهم واحدهای تولیدی و صنعتی کشور از دریافت تسهیلات بانکی حدود ۳۱ درصد است و نیاز است که سهم بیشتری از تسهیلات بانکی به حوزه تولید و صنعت کشور اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: با توجه به جایگاه تولید در اقتصاد و اشتغال کشور و این‌که واحدهای تولیدی با کمبود نقدینگی برای تأمین مواد اولیه و تجهیزات روبه‌رو هستند، نیاز است که ۳۱ درصد تسهیلات بانکی به حوزه صنعت به ۴۰ درصد افزایش پیدا کند.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: بر اساس آمار در حال حاضر نیز در برخی از واحدهای تولیدی کشور که در زمینه تولید لوازم خانگی فعالیت دارند، شاهد افزایش ارقام تولید هستیم؛ به‌علاوه این‌که با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده و رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی تا پایان امسال شاهد تحقق جهش تولید خواهیم بود.

کد خبر 5003655

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت معدن و تجارت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شرکت شهرکهای صنعتی ویروس کرونا تولید نفت قیمت دلار قیمت نفت بورس وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا دارا دوم بانک مرکزی ایران اوراق سلف نفتی ایالات متحده امریکا شاخص کل بورس گشایش اقتصادی بازار سهام توسعه زیرساخت ها واحدهای تولیدی شهرک های صنعتی تسهیلات بانکی صالحی نیا انجام شده آب و برق شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۹۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای واحدهای تولیدی راکد اولویت دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کلامی صبح پنج شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع استان، با اشاره به مطالبه رئیس جمهور مبنی بر احیای واحدهای راکد، تاکید کرد: شعار اصلی رئیس جمهور در حوزه اقتصادی، احیای واحدهای تولیدی راکد است؛ بنابراین هر مدیری که واقعاً نمی‌تواند با این خواسته رئیس جمهور همراهی نماید، باید کنار برود.

وی افزود: هر مدیری که نتواند در راستای شعار و سیاست‌های رئیس جمهور عمل کند، نمی‌تواند در این دولت کارها را پیش ببرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت: مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع لازم الاجراست و دستگاه‌ها باید تصمیمات این ستاد را برای کمک به واحدهای تولیدی اجرا نمایند.

وی همچنین بر ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری تاکید کرد و افزود: در تبریز و آذربایجان شرقی از نظر تعداد مراکز تفریحی و گردشگری با کمبود مواجه هستیم، بنابراین باید از سرمایه گذاران در حوزه گردشگری و تفریحی حمایت کنیم تا با خیال راحت در این زمینه وارد شوند.

کلامی گفت: همه دستگاه‌ها با تعامل و هم افزایی کمک کنند تا مراکز تفریحی جدید برای استفاده مردم در تبریز و استان ایجاد شود.

در این نشست پرونده ۱۱ واحد صنعتی و تولیدی استان بررسی و تصمیمات لازم برای حل مسائل و مشکلات آنها اتخاذ شد.

کد خبر 6101173

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای تولیدی راکد اولویت دولت است
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است