Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@18:58:40 GMT

افزایش ابتلای کودکان و جوانان در جهش جدید کروناویروس

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۸۵۲۰

افزایش ابتلای کودکان و جوانان در جهش جدید کروناویروس

ایسنا/خوزستان رئیس نظام پزشکی خوزستان با بیان اینکه بنا به نظر اپیدمیولوژیست‌ها، کروناویروس جهش پیدا کرده است، گفت: سرایت ویروس افزایش پیدا کرده است و کودکان و جوانان بیشتر درگیر ویروس جدید خواهند شد یعنی ابتلای اطفال و نوجوانان بیشتر خواهد شد.

دکتر بیژن کیخایی با تبریک روز پزشک، اظهار کرد: نگاه به جامعه پزشکی از برون و درون است؛ در نگاه از برون، جامعه پزشکی را قشری مرفه، بی‌درد، جاه‌طلب و عافیت‌طلب می‌دانند که تنها به بیمار از نظر مالی نگاه می‌کند اما کسانی که با جامعه پزشکی آشنا هستند، پزشکان را افراد دردمندی می‌دانند که شبانه‌روز به فکر بیمار هستند؛ عمده پزشکان از این گروه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه پزشکی در جنگ، سیل، کرونا و ... در میدان بوده و هست.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در این مدت، تمام کادر پزشکی یک تیم بودند که شبانه‌روز تلاش کردند. البته پرستاران نیز زحمات زیادی کشیدند و بار کار بر دوش آن‌ها بوده است.

کیخایی بیان کرد: موفقیت در اپیدمیولوژی‌های ویروسی با مشارکت فعال مردمی حاصل می‌شود و فروکش کرونا در روزهای اخیر با همکاری مردم حاصل شده است.

رئیس نظام پزشکی خوزستان ادامه داد: طبق گفته اپیدمیولوژیست‌ها، ویروس کرونا دچار جهش شده و جهش‌های متعددی در این ویروس رخ داده است. در این جهش‌ها، سرایت ویروس افزایش پیدا کرده است و کودکان و جوانان بیشتر درگیر ویروس جدید خواهند شد یعنی ابتلای اطفال و نوجوانان بیشتر خواهد شد. این گروه، حلقه واسط برای ابتلای پدربزرگان و مادربزرگان هستند. بسیاری از کودکان هم دچار عارضه و مرگ و میر شده‌اند.

کیخایی در خصوص روند شیوع بیماری تصریح کرد: هر آن ممکن است دوباره دچار پیک شویم و این در حالی است که جامعه پزشکی فرسوده و خسته شده‌اند؛ پس مردم باید رعایت کنند.

وی افزود: در خوزستان به وضعیتی رسیده بودیم که روزانه یک هزار و ۷۵۰ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری می‌شدند اما اکنون این رقم به کمتر از ۴۰ مورد بستری رسیده است.

رئیس نظام پزشکی خوزستان بیان کرد: پزشکان و پرستاران خسته شده‌اند و اگر با پیک دوم بیماری مواجه شویم، حجم ورود بیماران به بیمارستان زیاد و کار از ظرفیت کادر درمانی بیشتر می‌شود و مرگ و میر نیز افزایش می‌یابد.

این متخصص کودکان و فوق تخصص خون گفت: علائم بیماری کووید - ۱۹ در کودکان با افراد بالغ متفاوت است. ممکن است کودکان مبتلا به این بیماری با اسهال و استفراغ یا ضایعات پوستی مراجعه کنند. ضایعات ریوی عمدتا در افراد بالغ مشاهده می‌شود و ممکن است در کودکان دیده نشود. همچنین ممکن است کودکان بدون علامت باشند و حلقه ناقل باشند.

کیخایی با بیان اینکه در صورت فراهم بودن شرایط باید فعالیت مدارس مجازی باشد، اظهار کرد: زمانی که در اپیدمی قرار داریم، وقتی که یک شهر قرمز می‌شود یعنی کل خوزستان قرمز است؛ نمی‌شود بین شهرها دیوار کشید. در اپیدمی‌ها اولین جایی که بررسی می‌شود تجمعات، سربازخانه‌ها و مدارس است.

وی افزود: در حال حاضر ما در دانشگاه کلاس‌ها را به صورت کنفرانس مجازی برگزار می‌کنیم و محتوا را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهیم. هفته‌ای یک بار نیز به صورت اینترنتی رفع اشکال می‌شود.

رئیس نظام پزشکی خوزستان گفت: وضعیت شکننده است و مردم نباید خوشحالی کنند و فکر کنند کرونا رفته است. بابت بازگشایی مدارس و برگزاری حضوری کلاس‌های درس نگران هستیم و در ادامه آن، طغیان بیماری و تعطیلی.

کیخایی با تاکید بر لزوم ادامه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، بیان کرد: در مسیر بودم که مشاهده کردم در هیات‌های عزاداری ازدحام مردم وجود دارد و مردم در فاصله نزدیک و بدون ماسک حضور دارند. این نگرانی وجود دارد که در پایان محرم دچار پیک بعدی بیماری شویم.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: زمانی که در خیابان به مردم نگاه می‌کنیم می‌بینیم که شاید ۲۰ تا ۳۰ درصد مردم از ماسک استفاده کرده‌اند. با اعلام بهتر شدن وضعیت خوزستان، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کمتر شده است البته کمی هم مردم خسته شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس كودكان جامعه پزشکی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۸۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس گفت: عمل جراحی خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس با موفقیت انجام شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خروج تومور 10 کیلویی از شکم زن 35 ساله توده‌هايي به نام تومور

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان