Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد ناصری روز یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: برنامه های مختلف آموزشی برای ارائه دروس و آموزش‌های حضوری و نیز در فضای مجازی مهیا شده که متناسب با وضعیت و شرایط موجود از نظر بیماری کرونا از سوی مسوولان و دبیران در  مدارس اجرایی خواهد شد.

وی  اظهارداشت: سال تحصیلی جدید از ۱۵شهریورماه شروع می‌شود و از هم‌اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم توسط کارگروه‌های مختلف انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در حالت اول اگر وضعیت سفید باشد فعالیت مدارس طبق روال سال‌های گذشته بصورت عادی انجام خواهد شد، اما در صورتی‌که وضعیت مرکز استان و سایر شهرستان‌ها زرد باشد نحوه فعالیت مدارس تغییر خواهد یافت طوری‌که روز پنجشنبه به روزهای فعال هفته اضافه شده و دانش‌آموزان مدارس نیز به ۲ گروه تقسیم خواهند شد.

وی گفت: با هدف کاهش تراکم دانش‌آموزی در کلاس و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی گروه اول دانش‌آموزان سه روز در هفته و گروه دوم نیز سه روز بعدی هفته را در کلاس درس حاضر خواهند شد.

او افزود: در همین وضعیت زرد در مناطق روستایی و عشایری نیز که تراکم دانش‌آموزان کمتر است ، معلمان ،مدیران و راهبران آموزشی در مدارس حضور یافته و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به فعالیت آموزشی خواهند پرداخت.

وی گفت: در صورتی‌که وضعیت استان و سایر شهرستان‌ها قرمز اعلام شود از تجربه فاصله سوم اسفند سال گذشته تا پایان خرداد ۹۹ استفاده شده و با تعطیلی مدارس از سیستم آموزشی شبکه شاد و ظرفیت صدا و سیما استفاده خواهد شد.

ناصری تشریح کرد: در هر سه حالت شبکه شاد جزو اصلی‌ترین سامانه کمک آموزشی دانش‌آموزان خواهد بود.

وی  با اشاره به حذف بخاری‌های نفتی از مدارس در کل استان بیان کرد: سامانه گرمایشی ۵۱۹ مدرسه با هزار و ۳۶۹ کلاس درس با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان توسط سازمان نوسازی و تجهیز مدارس از بخاری نفتی به گازی تغییر یافته است.

او اضافه کرد: همچنین در راستای تامین زیرساخت‌ها و فضای آموزشی ایمن، مدارس خشتی در استان برچیده شده و ساختمان‌های مدارس استاندارد شده است.

بهروز ندایی معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل نیز ر این جلسه گفت: باید برنامه ریزی‌های لازم برای مدیریت و برگزاری کلاس‌ها  با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری انجام شود.

وی بیان کرد: برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری در اولویت بوده و به لحاظ کیفیت آموزش از اهمیت بالایی برخوردار است.

ندایی با بیان اینکه روند نزولی کرونا در استان آغاز شده، اظهار امیدواری کرد که تا زمان شروع سال تحصیلی جدید وضعیت استان سفید شود.

وی گفت: در وضعیت سفید نیز لازم است اقدامات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مدارس در صورت برگزاری کلاس‌های حضوری  رعایت شود.

ندایی  با اشاره به اقدامات انجام گرفته در خصوص الکترونیکی کردن خرید کتاب و آموزش مجازی ،این برنامه‌ها را در وضعیت کنونی قابل تقدیر دانست.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا استان اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا استان اردبیل مدارس ویروس کرونا استان اردبیل دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۶۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان