Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:40:20 GMT

فرماندار: پارس‌آباد مغان در مرحله صنعتی شدن است

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۸۸۵۶

فرماندار: پارس‌آباد مغان در مرحله صنعتی شدن است

به گزارش ایرنا ، ابراهیم امامی روز دوشنبه در نشست با مسوولان دستگاه های اجرایی پارس‌آباد بمناسبت هفته دولت اظهارداشت: این منطقه ظرفیت‌های بزرگی در زمینه‌های کشاورزی ، صنعتی و تجاری دارد و نمونه‌هایی از آن استقبال سرمایه‌گذاران از احداث واحدهای صنعتی در شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی و احیای بخش صنعت در کشت و صنعت‌ها و احداث کارخانه‌های رب و روغن‌کشی و پروسس میوه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به تولید سالانه بیش از یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان افزود: سرمایه‌گذاری‌های عظیمی در گلخانه ۱۶۰۰ هکتاری و اراضی جدید پایاب سد خدا آفرین در حال انجام است که موجب جهش بزرگی در اشتغال و افزایش حجم تولیدات منطقه تا مرز۲ میلیون تن خواهد شد.

وی بر ضرورت توسعه صنعتی و تجاری و زیرساخت‌های حمل و نقل در منطقه با توجه به جهش پیش روی استان تاکید کرد و گفت: زیرساخت‌های برق و گاز و راه شهرستان باید تقویت شود و به ایجاد پایانه لجستیکی ریلی و شهرک مشترک صنعتی در منطقه نیز سرعت بیشتری داده شود.

صمدی تشریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی در تلاش‌اند تا به مطالبات مردم پاسخگو باشند ، در این مسیر اعضای شورای تامین نیز همراه هستند ، امام جمعه منطقه نیز با نکته نظرات خود ما را همیشه راهنمایی کرده و نماینده مردم در مجلس پیگیر مطالبات و اعتبارات برای حل مشکلات منطقه بوده و از ظرفیت ملی به نحو احسن برای احقاق حقوق مرزداران شمال کشور بهره می‌برد. 

پارس‌آباد مغان در شمال اردبیل و در جوار جمهوری آذربایجان قرار دارد.

برچسب‌ها هفته دولت پارس آباد مغان پروژه ساختمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت پارس آباد مغان پروژه ساختمانی هفته دولت پارس آباد مغان پروژه ساختمانی پارس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۸۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی میزبان، در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که در جعفرآباد مغان برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت عشایری کشور ۲۵۱ هزار خانوار با یک‌ میلیون ۱۰۰ هزار نفر است که این قشر زحمت کش، نقش بسیار تاثیرگذاری در تولید دارند.
وی افزود: عشایر با تشکیل ۱.۴ درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد گوشت‌ قرمز و ۳۵ درصد صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند.معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: سازمان امور عشایر ایران دو وظیفه اصلی خدمات‌رسانی به عشایر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری مطالبات عشایر را انجام می‌دهد.

میزبان بیان کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، هویتی، اقتصادی و اجتماعی عشایر توجه شود و آنها را به ثبت برسانیم.وی با اشاره به اینکه این جشنواره طی دهه‌ها برگزاری به صورت ملی، تبدیل به یک جشنواره بین‌المللی شد و این دومین دوره بین المللی آن است، تصریح کرد: نیاز است در سال‌های آینده کنگره ملی عشایر و کنگره عشایر شاهسون در منطقه مغان برگزار شود.
میزبان گفت: برگزاری این جشنواره برای همکاری‌های بین دستگاهی و مدیریت کوچ عشایر طراحی شده و مجموعه‌ای از آداب و رسوم و فرهنگ و هنر عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود که نقش ترویجی و هویتی برای جوانان نیز دارد.
وی ادامه داد: عشایر مغان به‌عنوان ممتازترین مرزداران در شمال غربی کشور هستند که متاسفانه مستندات فرهنگی قابل توجه‌ای در این حوزه انتشار داده نشده است.
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور اذعان کرد: برندهای زیادی در حوزه عشایر در کشور وجود دارد و لازم است برندهای پنیر در منطقه مغان که از طریق دام عشایر تهیه می‌شود با نام عشایر شاهسون برندسازی شود.
وی یادآور شد: شاهسون‌ها در حکومت صفوی که بعد از ساسانیان اولین حکومت ملی در ایران را بوجود آوردند، نفش ممتازی داشتند.میزبان افزود: مسکن عشایر شاهسون تحت عنوان "آلاچیق" در کشور مطرح است اما شاهسون‌شناسی در تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی جایگاه چندانی ندارد که در این زمینه باید فرهنگ دوستان و محققین و علاقه‌مندان منطقه کار کنند.

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره دو نامزد حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت
  • سه هزار قطعه زمین در بخش احمدآباد مشهد به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • پایان جشنواره بین المللی کوچ عشایر جعفر آباد مغان
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان