Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل موسسه اعتباری ملل با تشریح عملکرد موسسه در چهار ماهه ابتدایی سال 99 به روند رو به رشد شاخص ها و نسبت های موسسه اشاره و بیان داشتند این موسسه با رشد 52 درصدی خالص درآمد واسطه گری مالی نسبت به دوره مشابه سال قبل مواجه بوده و رقم آن به 6916 میلیارد ریال در چهار ماهه نخست سال رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمینه اعطای تسهیلات نیز با رشد 26 درصدی همراه بوده و مانده آن به 143503 میلیارد رسیده است. همچنین در زمینه جذب منابع با رشد 34 درصدی رقم آن به 149615 میلیارد ریال افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، جوادی مدیرعامل موسسه اعتباری ملل عنوان داشتند به منظور تسهیل و تسریع در فعالیت بنگاه ها و فعالان اقتصادی، در زمان انعقاد معاملات و قراردادها، نسبت به صدور انواع ضمانت نامه در موسسه اقدام می گردد در این راستا در چهار ماهه ابتدایی سال 99 نسبت به مدت مشابه سال 98 ضمانت نامه های صادره از لحاظ تعداد به میزان 30 درصد و از لحاظ مبلغ 156 درصد رشد نشان می دهد.
ایشان در ادامه ضمن قدردانی از تلاش های همکاران موسسه در صف و ستاد در جهت تحقق اهداف و شاخص های عملکردی در چهارماه ابتدایی سال 99 اظهار داشتند: یکی از شاخص هایی که در رشد اعطای تسهیلات و همچنین افزایش سودآوری موثر بوده و می تواند موسسه را به سمت اهداف از پیش تعیین شده هدایت نماید بهبود وصول مطالبات غیر جاری است که در این راستا با برنامه ریزی هایی که انجام شد الحمدلله به شاخص های مورد نظر دسترسی پیدا کردیم. هدف ما در موسسه اعتباری ملل تامین نیازهای مشتریان و جلب رضایت آنان بر اساس چارچوب و دستورالعمل های قانونی صادره از سوی مقامات محترم ناظر است و موفقیت هایی که تا کنون در این زمینه حاصل شده، نتیجه تعامل، همراهی و اعتماد این عزیزان با برنامه ها و اقدامات موسسه بوده است.
جوادی افزود در کنار ارائه تسهیلات به متقاضیان و به دنبال افزایش درآمدهای موسسه توجه ویژه ای به درآمدهای غیر مشاع و کارمزدی، توسعه خدمات بانکداری الکترونیک، تشویق مشتریان به استفاده از آن، صدور ضمانت نامه ها، صرفه جویی در هزینه ها و… داشته و در راستای بسط و گسترش سنت پسندیده قرض الحسنه اقدامات خوبی انجام گردیده است که می توان به پرداخت 11943 فقره تسهیلات قرض الحسنه به فرهنگیان محترم که از اقشار خدمتگزار، فرهیخته و تربیت کنندگان نسل آینده می باشند اشاره نمود. همچنین در جهت کمک به تشکیل خانواده جوانان و کاهش دغدغه های آنها در سال جاری به 373 نفر تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداخت شده است. زوجینی که در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بانک مرکزی ثبت نام شده اند توانسته اند از شعب انتخابی موسسه هر کدام مبلغ 500 میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه دریافت نمایند.
ایشان با بیان این که شاخصه اصلی در مورد خدمات بانکی، تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به منظور جلب رضایت مشتریان و هم وطنان است، اظهار داشتند رهنمودهای مقام معظم رهبری طی سالهای اخیر حمایت از تولید داخلی و تقویت اقتصاد مقاومتی و اشتغال پایدار در کشور بوده است که این امر می تواند جهش و شکوفایی اقتصادی را به همراه داشته باشد. از این رو همواره خود را متعهد به اقدام در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، اتکا به ظرفیت های موجود بر توانمندسازی آحاد مردم به منظور حضور موثر در فعالیت های اقتصادی و ایجاد مشاغل پایدار می دانیم و برای تسهیل در فرآیند کسب و کار مردم و با هدف تامین سرمایه در گردش و خرید مواد اولیه و ماشین آلات و تجهیزات، طرح افق یک را برنامه ریزی و اجرائی نموده ایم که در این طرح به اشخاص حقیقی مبلغ یک میلیارد ریال و به اشخاص حقوقی مبلغ 5 میلیارد ریال با بازپرداخت 60 ماهه برابر ضوابط مربوطه تسهیلات پرداخت می گردد.
همچنین به منظور کسب حداکثری رضایت مشتریان گرامی و افزایش رفاه خانواده به کلیه مشتریان در قالب طرح یکتا کارت ملل، کارت اعتباری عقد مرابحه جهت خرید خودرو وکالای بادوام ایرانی و دریافت خدمات تا مبلغ 500 میلیون ریال با بازپرداخت 3 ساله اعطا می گردد.
جوادی با توجه به ارائه خدمات نوین به مردم و تسهیل در مراودات آنها گفت: با راه اندازی سامانه چکاوک در بانک مرکزی، از سال 1395 موسسه نیز به سامانه چکاوک بانک مرکزی متصل شده وکلیه چک های واگذاری مشتریان را در اسرع وقت وصول و وجوه وصولی را به حساب آنها واریز می نماید. این امر مورد استقبال مشتریان عزیز قرار گرفته و در چهار ماهه نخست سال 99 رشد 45 درصدی رقم زده است.
ایشان در خاتمه در خصوص افزایش سرمایه موسسه عنوان داشتند با توجه به مصوبه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام و به دنبال آن اخذ مجوز از بانک مرکزی و سازمان بورس اوراق بهادار افزایش سرمایه 65 درصدی موسسه اجرایی و با مشارکت حداکثری سهامداران در افزایش سرمایه مواجه شدیم که مراحل نهایی آن در حال انجام بوده و با ثبت سرمایه موسسه به 10000 میلیارد ریال افزایش پیدا خواهد کرد. این افزایش سرمایه در راستای بهبود کیفیت سرمایه و سایر نسبت ها کمک شایانی به موسسه خواهد نمود.
وی در ادامه نیز اظهار داشتند در نظر داریم با اخذ مجوز از بانک مرکزی و سازمان بورس به افزایش سرمایه موسسه از طرق مختلف از جمله تجدید ارزیابی دارائی ها و سود انباشته اقدام نموده تا بیش از پیش بهبود کفایت سرمایه و سایر نسبت ها را شاهد باشیم. لازم به ذکر است در راستای اصل شفافیت، تمامی اطلاعات موسسه در مقاطع مختلف از طریق سامانه کدال افشا وجهت اطلاع سهامداران و مردم عزیز کشورمان قابل دسترسی می باشد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تسهیلات قرض الحسنه افزایش سرمایه میلیارد ریال چهار ماهه بانک مرکزی شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۹۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه

وزارت بازرگانی و صنعت هند از صادرات ۱۳۴ میلیون دلاری برنج این کشور به ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به 377 میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه های ژانویه و فوریه 2024 با رشد 5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال 2023 بالغ بر 358 میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست 2024 با رشد 20 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به 269 میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل 224 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

اما واردات هند از ایران در ماه های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت 19 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به 108 میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل 134 میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره 134 میلیون دلار برنج، 60 میلیون دلار کنجاله، 18 میلیون دلار میوه و 7 میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست 2024 بوده‌اند. هند 58 میلیون دلار میوه، 17 میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و 11 میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد