Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای حل مشکل کارگران شرکت کنتورسازی ۱۵ میلیارد تومان مطالبات مالیاتی که از عواید شرکت و مالک اخذ شده بود، از خزانه بازخواهد گشت تا مطالبات کارگران کنتورسازی پرداخت شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان قزوین با حضور محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون رئیس جمهور در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  بیشتر بخوانید: کارگران کنتورسازی ایران راه عبور نوبخت را بستند    نوبخت مطرح کرد: بیش از ۶۹۵ میلیارد تومان برای تکمیل برخی پروژه‌های عمرانی در استان قزوین اختصاص داده شد تا بتوانیم در پایان امسال شاهد بهره‌برداری آن باشیم. مصوبات امروز شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان قزوین همراه با ستاد اقتصاد مقاومتی در دو سرفصل است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به احداث راه قزوین به الموت تصریح کرد: احداث راه ۶۲ کیلومتری قزوین به الموت تامین اعتبارشده و باید تا پایان سال شاهد بهره‌برداری آن باشیم.

وی  با اشاره به مشکلات کارگران کنتور سازی ایران  خاطرنشان کرد:  برای حل مشکل کارگران شرکت کنتورسازی نیز ۱۵ میلیارد تومان مطالبات مالیاتی را که از عواید شرکت و مالک اخذ شده بود، از خزانه بازخواهد گشت تا مطالبات کارگران کنتورسازی پرداخت شود.

نوبخت بیان کرد: در شرایط بحران راهی جز اولویت‌بندی پروژه‌ها نداریم و امیدواریم بتوانیم در این فرایند گام‌های مهمی برداریم و همچنین تلاش می‌کنیم دو سد نهب و سدچنگوره را تا پایان امسال به پایان برسانیم.

معاون رئیس جمهور یادآور شد: برای آب‌رسانی به آبیک از طریق سد طالقان، سازمان برنامه و بودجه تامین اعتبار آن را تقبل می‌کند و استانداری قزوین نیز باید در این امر نظارت کند و طرح انتقال آب نیز تا پایان سال ۹۹ به اتمام خواهد رسید.

وی بیان با اشاره به اینکه سد بالاخانلو تا پایان دولت دوازدهم باید تکمیل شود، بیان کرد: اگر آبگیری این سد تا خرداد انجام شود ۱۵٠ میلیارد تومان بودجه به آن تخصیص داده خواهد شد همچنین برای آنکه مشکل آب شرب پنج شهر حل شده و تصفیه خانه چند شهر نیز راه اندازی شود، اگر تا خردادماه این طرح‌ها به اتمام برسد اعتباراتش در همین ۶۹۵ میلیارد تومان دیده شده و تخصیص داده می‌شود.   نوبخت تادر ادامه با اشاره به بزرگی پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی  تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه این آمادگی را دارد که با قرارگاه خاتم تفاهم‌نامه داشته باشد و ان‌شاءالله در خلال همین هفته یا هفته بعد تلاش می‌کنیم طی جلسه‌ای با قرارگاه و نمایندگان مجلس این مشکل را حل کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای ۴۵ طرح در حوزه جهش تولید مطرح کرد: برای این ۴۵ طرح، اعتباری به میزان ۱۳۷۹ میلیارد تومان از منابع دولتی و غیر دولتی تخصیص داده می‌شود، و انتظار ۱۲۴۰۰ میلیارد تومان افزایش تولید وایجاد اشتغال برای ۵ هزار و ۱۳۵ نفر را داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنتور سازی قزوین نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه رئیس سازمان برنامه و بودجه کارگران کنتورسازی میلیارد تومان تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟

نگاهی به بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور که به تازگی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، نشان می دهد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۱۳.۸۹ درصد، دومین دستگاهی است که بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاههای اجرایی به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بودجه دستگاه‌های اجرایی کشور حدود سه چهارم از کل بودجه سالانه دولت را به خود اختصاص می‌دهد که بر اساس برآورد‌ها این بخش از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۹ درصد رشد داشته و به ۲۱۸۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

بودجه دستگاه‌های اجرایی شامل ۷۷ درصد از کل بودجه عمومی کشور است که مجموع بودجه دستگاه‌های اجرایی مختلف در قوای سه گانه و سایر دستگاه‌ها را در بر می‌گیرد به طوری که ۷۸.۸ درصد متعلق به قوه مجریه ۱۷ درصد مربوط به سایر دستگاهها، ۳.۹ درصد قوه قضاییه و ۰.۳ درصد سهم قوه مقننه است.

در این میان نگاهی به سهم قوه مقننه از بودجه دستگاه‌های اجرایی بیانگر آن است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش به ترتیب بیشترین سهم را از بودجه دستگاه‌های اجرایی دارند و در مجموع بیش از ۴۲ درصد از بودجه دستگاهی را تشکیل می‌دهند.

سهم ۴۸ درصدی وزارت بهداشت از کل اعتبارات اختصاصی

نگاهی به اعتبارات اختصاصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کل اعتبارات اختصاصی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که این وزارتخانه سهم ۴۸ درصدی از کل اعتبارات یاد شده را دارد.

در کنار آن باید توجه داشت که وزارتخانه با ۲۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار، پس از وزارت کار بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاه‌های اجرایی دارد که ۱۳.۸۹ درصد از کل مصارف دولت را در بر می‌گیرد.

در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، دولت برای وزارت بهداشت بودجه ۳۹۵ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومانی در نظر گرفته است که رشد ۲۷ درصدی نسبت به بودجه امسال دارد؛ از این رقم ۲۴۴ هزار و ۹۴ میلیارد تومان سهم اعتبارات هزینه‌ای و ۲۰ هزار و ۹۵۶ هزار میلیارد تومان سهم اعتبارات سرمایه‌ای است که به ترتیب ۱۷ درصد و ۲۰۷ درصد رشد دارد.

نکته قابل تامل اینکه در لایحه بودجه ۱۳۰ هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان درآمد اختصاصی برای این وزارتخانه دیده شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۳۷ درصد رشد را تجربه خواهد کرد.

به نظر می‌رسد افزایش بودجه اعتبارات سرمایه‌ای وزارت بهداشت همسو با برنامه دولت سیزدهم است که قصد دارد در سال پایانی دولت، طرح‌های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان را تکمیل و وارد مدار خدمت رسانی کند چنانچه در دو سال و نیم گذشته توانسته است در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه نماید.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، از افتتاح ۹ هزار تخت دیگر در سالجاری خبر داده است.

یکی از نکات مهم در جداول بودجه دستگاه‌های اجرایی، رشد جهشی بودجه برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی است که ذیل وزارت بهداشت تعریف می‌شوند. طبق لایحه دولت، اعتبارات سرمایه‌ای ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی در کشور رشد بیش از ۱۰۰ درصد را در سال جاری تجربه خواهند کرد که از جمله می‌توان به دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران، مرکزی، همدان، تربت حیدریه، نیشابور، آذربایجان شرقی، مراغه، بوشهر، لرستان، اهواز، دزفول، گیلان، کرمان، گلستان، هرمزگان اشاره کرد.

علاوه بر این، اعتبارات سرمایه‌ای صندوق رفاه دانشجویان ۱۸۸۳ درصد، سازمان غذا و دارو ۳۳۷ درصد، سازمان انتقال خون ایران ۲۸۶ درصد و انستیتوپاستور ۲۳۰ درصد امسال رشد خواهد داشت که علت افزایش جهشی اعتبارات عمرانی صندوق رفاه، به برنامه وزارت بهداشت به ساخت خوابگاه‌های متاهلی برای دانشجویان باز می‌گردد.

دیگر خبرها

  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم