Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهرداد شریفی با اعلام دستاورد‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه توسعه مدیریت و منابع به مناسبت هفته دولت از راه اندازی بیش از هزار و ۵۰۰ تخت و ۱۵ مرکز درمانی و بیمارستانی در هفت سال گذشته در شیراز و استان فارس خبر داد و گفت: ۱۳ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی نیز در این مدت در شیراز و شهرستان‌های استان راه اندازی و به بهره برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه تامین منابع یاد شده در تامین سلامت جامعه نیز بسیار موثر است، افزود: یکی از عوامل تاثیرگذار در موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای مدیریت بحران بیماری کرونا نظیر داشتن کمترین آمار مرگ و میر جمعیت تحت پوشش و انجام بیشترین آزمایش و نمونه گیری کرونا نسبت به دانشگاه‌های علوم پزشکی دیگر در کشور، تامین منابع انسانی و تجهیزات بهداشتی و درمانی در این بحران بوده است.

ابتلای یک هزار و ۶۰۰ نفر از کارکنان به کرونا

شریفی با اشاره به اینکه در این بحران بیش از هزار و ۶۰۰ نیروی شاغل در مجموعه دانشگاه به کرونا مبتلا شدند، ادامه داد: با تلاش این نیرو‌ها و دیگر اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کمترین آمار ابتلا نسبت به آمار مبتلایان و فوتی‌های دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور را داشتیم.

این عضو هیات علمی دانشگاه آمار یاد شده و موفقیت مجموعه سلامت فارس را نشان دهنده تلاش، حمایت و پشتیبانی تیم مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه، کیفیت خدمات درمانی بالا در مراکز بهداشت و درمان و بیمارستان‌های استان، منابع، تجهیزات و ملزومات پزشکی روزآمد، تلاش و ارایه بهترین خدمات سلامت از سوی کارکنان، اساتید و پزشکان متخصص و مجرب دانشگاه دانست.

شریفی انجام روزانه آزمایش‌های تشخیصی متعدد، غربالگری اولیه گروه‌های هدف، جداکردن افراد پُرخطر و مبتلا از افراد عادی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، جدا کردن بیمار مشکوک و مبتلا در بیمارستان ها، ارایه خدمات ویژه به موارد مشکوک و مبتلا در مراکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته در شیراز و شهرستان‌های استان، کاهش شانس انتقال بیماری در بیمارستان‌ها و مراکز خدمات سلامت به مردم را از دیگر موفقیت‌های دانشگاه در مدیریت این بحران برشمرد.

توسعه تخت‌های ویژه درمانی در مراکز درمانی فارس و افزایش امکان نجات بیماران

او با اعلام اینکه تمامی تخت‌های مراقبت‌های ویژه در بخش‌های ICU، NICU و CCU در شیراز پیش از انقلاب ۱۰ تخت بوده است، گفت: خوشبختانه در طول سال‌های پس از انقلاب اقدامات بسیار مهمی در حوزه بهداشت و درمان انجام شده و از هفت سال گذشته تا کنون، بیش از ۳۶۰ تخت ویژه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه شده است؛ به کمک تخت‌های ویژه بیمارستانی علاوه بر ارتقای خدمت رسانی به بیماران بدحال، میزان مرگ و میر و نوزادان نارس کاهش یافته و جان بیماران، به ویژه مصدومان سوانح ترفیکی که اغلب از گروه سنی جوانان و با میانگین سنی ۲۶ سال بوده اند، نجات یافته است.

شریفی با اشاره به تجهیز بیمارستان‌های قطب استان مانند شهرستان‌های مرودشت، فیروزآباد و آباده به تخت‌های مراقبت‌های ویژه برای کاهش نیاز اعزام بیماران بدحال به شیراز، این امر را موجب کاهش هزینه‌های مردم به ویژه خانواده بیمار و مجموعه سلامت دانست.

گسترش زیرساخت‌های درمانی در تمامی نقاط استان

او با اعلام راه اندازی بیش از هزار و ۵۰۰ تخت و ۱۵ مرکز درمانی و بیمارستانی در هفت سال گذشته در شیراز و استان فارس، اضافه کرد: ۱۳ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی در شیراز و شهرستان‌های استان نیز راه اندازی و به بهره برداری رسیده است؛ همچنین با تلاش مجموعه سلامت فارس، در دورترین شهر و منطقه استان نسبت به شیراز نیز، تمامی خدمات تخصصی و فوق تخصصی بهداشت و درمان به مراجعان ارایه می‌شود.

به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راه اندازی و تامین و تجهیز منابع در سطح استان برای انجام مراحل تشخیصی و غربالگری سرطان زودرس دیگر تلاش دانشگاه با هدف افزایش دسترسی عمومی به خدمات سلامت و توسعه امکان پیشگیری و درمان به موقع بوده است.

شریفی تلاش برای ارتقای سطح رضایتمندی مردم از بخش‌های اورژانس را دیگر ماموریت دانشگاه برشمرد که در این راستا، ۱۲ هزار و ۹۶۰ مترمربع فضا به مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان اضافه شد.

راه اندازی ۴۱ پایگاه اورژانس در طی ۷ سال گذشته

او ادامه داد: در طول ۷ سال گذشته و در راستای اقدامات انجام شده در اورژانس پیش بیمارستانی در استان نیز، ۴۱ پایگاه اورژانس به مدار درمان اضافه و نیروی انسانی، تجهیزات و ملزومات پزشکی و همچنین آمبولانس‌های پیشرفته و روزآمد تامین شده است.

شریفی افزوده شدن ۴۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۲۷۰ خانه بهداشت، ۸۹ خانه پزشک، ۸ مرکز غربالگری و تشخیص سرطان، دریافت مجوز و تشکیلات ساختار نیروی انسانی ۴۲ بیمارستان و ۸ شبکه بهداشت و درمان جدید با مجوز وزارت بهداشت به مجموعه سلامت فارس را نیز دیگر دستاورد مجموعه سلامت فارس در طی هفت سال گذشته برشمرد.

ساخت بیمارستان نمازی ۲؛ یک اولویت جدی در حوزه سلامت فارس

او در ادامه معرفی تلاش‌های دانشگاه در توسعه زیرساخت‌های سلامت استان، به پیگیری برای ساخت بیمارستان هزار و ۲۰۰ تخته خوابی «نمازی۲» در شیراز در آینده‌ای نه چندان دور به عنوان یک اولویت مهم اشاره کرد و گفت: در حوزه ساخت و ساز و توسعه فضای عمرانی در دانشگاه، اولویت با ساخت و توسعه بیمارستان نمازی ۲ است؛ همچنین ساخت بیمارستان ۷۰۰ تخته خوابی در میانرود در سه سال آینده و توسعه بیمارستان شهید دکتر فقیهی نیز در اولویت دستور کار قرار دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اعلام کرد: بیمارستان جدید شهرستان‌های مرودشت و نی ریز و همچنین بیمارستان بیماران اعصاب و روان با ظرفیت ۲۵۰ تخت در شیراز نیز راه اندازی و به ظرفیت حوزه درمان فارس اضافه می‌شود.

او از جذب و تامین چهار هزار و ۳۵۵ نیروی انسانی در هفت سال گذشته و در راستای اشتغال زایی و توسعه چرخه‌های خدمت رسانی بهداشت و درمان به مردم به ویژه در بحران کرونا خبر داد و افزود: ۳۰۰ عضو هیات علمی نیز به مجموعه آموزش و پژوهش دانشگاه افزوده شدند که در گسترش خدمت رسانی و درمان مردم بسیار موثر بوده است.

بحران کرونا و چالش‌های حوزه سلامت

شریفی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه ۵۰ درصد از درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها به صورت خودگردان است، گفت: در بحران کرونا این موضوع بسیار تحت تاثیر منفی قرار گرفت و در سه ماهه نخست سال جاری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان از درآمدزایی بیمارستان‌ها کاهش یافت.

این مقام مسوول در دانشگاه همچنین افزوده شدن هزینه‌های اضافی مستقیم و مرتبط با بحران کرونا به مجموعه دانشگاه در این بحران را دیگر چالش حوزه ساامت فارس در ماه‌های اخیر عنوان کرد و افزود: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اسفند سال گذشته تا کنون، بیش از ۴۱۳ میلیارد تومان هزینه اضافی متحمل شده که بیش از ۱۲۸ میلیارد تومان صرف هزینه‌های مصرفی و اقلام حفاظت شخصی نظیر ماسک و مواد ضدعفونی کننده و ۳۶ میلیارد تومان نیز برای خرید و راه اندازی تجهیزات و دستگاه‌های پزشکی مورد نیاز مانند دستگاه تنفس مصنوعی صرف شده است.

او اظهار کرد: تاکنون در بحران کرونا به ۱۸ هزار و ۳۹۲ نفر در بخش بستری عادی و هزار و ۲ نفر در بخش بستری مراقبت‌های ویژه خدمت رسانی شده که بیش از ۷۲ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین به صرف روزانه نزدیک به ۷۰۰ میلیون تومان برای حفظ سلامتی کارکنان درگیر با کرونا اشاره کرد و از مردم و نیک اندیشان فارس خواست تا نذورات خود را در ماه محرم برای مقابله با کرونا و تامین سلامت مردم و جامعه اختصاص دهند و مجموعه سلامت فارس را در این راه یاری رسانند.

مشارکت خیرین سلامت در برون رفت از بحران کرونا

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تقدیر از خیرین تامین سلامت فارس، یادآور شد: خیرین تامین سلامت فارس همواره در کنار مجموعه سلامت فارس بودند و در بحران کرونا نزدیک به ۱۳ میلیارد تومان برای تامین ملزومات پزشکی و اقلام موردنیاز حفاظت فردی کمک کرده اند.

او همچنین با تقدیر از سازمان‌های بیمه گر، بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی و بیمه نیرو‌های مسلح برای پرداخت مطالبات دانشگاه در سال گذشته، از همکاری و همدلی مردم استان، تمامی دستگاه‌های اجرایی و همچنین تلاش اساتید، پزشکان، پرستارن، کارکنان اورژانس و تمامی کارکنان بهداشت و درمان درگیر با بحران کرونا برای خدمت رسانی به مردم قدردانی کرد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی شیراز کرونا ویروس مدیریت بحران ساخت بیمارستان نمازی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز مجموعه سلامت فارس مجموعه دانشگاه ساخت بیمارستان بحران کرونا بهداشت و درمان میلیارد تومان هفت سال گذشته بیمارستان ها راه اندازی تامین سلامت خدمات سلامت خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی

جلسه بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز با حضور سرتیپ هاشم جمالی جانشین فرمانده سپاه فجر فارس، شهرام قاسمی رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه فجر فارس، آرش فرج‌زاده قائم‌مقام شهردار و فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز، سعید جعفری فرمانده گردان بیت‌المقدس شهرداری شیراز و فرماندهان ادارات و سازمان‌های شهرداری شیراز برگزار شد.

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه این هم‌افزایی بین مدیریت شهری و سپاه در طول ادوار شهرداری بی‌نظیر است، اظهار امیدواری کرد: این هم‌افزایی موجب خدمات بهتر به مردم شیراز شود.

سرتیپ هاشم جمالی در ادامه به روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: امام خمینی (ره) بنیان گزار انقلاب اسلامی همواره بر اصول «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی» و صدور انقلاب اسلامی تأکید می‌کرد.

او بیان کرد: امروز ایران به‌عنوان یک قدرت برتر در دنیا و منطقه شناخته‌شده که این قدرت برگرفته از اراده امامین انقلاب اسلامی و روحیه بسیجی و استکبارستیزی و مقاومت مردم ایران اسلامی است.

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس همچنین با تصریح بر تقویت محور مقاومت بیان کرد: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مصداق واقعی و تمام یک مجاهد مخلص فی سبیل الله بود که تمام وجودش را وقف اسلام، ولایت و مردم کرد.

سرتیپ جمالی گفت: شهید سلیمانی به‌عنوان مالک اشتر انقلاب اسلامی نقش بزرگی برای بقای دین ایفا و زمینه بسترساز ظهور بود.

رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه فجر فارس در این جلسه از مجموعه خدمات حوزه مقاومت بسیج شهرداری شیراز و گردان بیت‌المقدس در راستای جهاد خدمات‌رسانی و امیدآفرینی تقدیر کرد.

شهرام قاسمی از سلسله برنامه‌های شهرداری شیراز در راستای تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران و همچنین یادواره‌های شهدا قدردانی و بر محوریت برنامه‌های امسال بسیج شهرداری شیراز در راستای برگزاری دومین کنگره بزرگ امیران، سرداران و ۱۵ هزار شهید فارس تأکید کرد.

او همچنین ارتقای سلامت اداری را یکی از برنامه‌های محوری بسیج دانست و بر برنامه‌ریزی این موضوع تأکید کرد.

رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه فجر فارس از برگزاری میز‌های خدمت تخصصی تقدیر و بر تداوم آن تأکید کرد.

قائم‌مقام شهردار و فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز نیز از ترسیم اتفاقات خوبی که قوای مسلح و به‌ویژه سپاه پاسداران برای مردم کشورمان خلق کردند، قدردانی و سپاه پاسداران را مایه افتخار دانست.

آرش فرج‌زاده تصریح کرد: عملیات غرورآمیز وعده صادق را نشان از ایمان و اقتدار و تحقق وعده صادق سپاه دانست.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز همچنین با توجه به اقتدار امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی، به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و نام‌گذاری شعار سال مبنی برجهش تولید با مشارکت مردم بر تقویت حوزه اقتصاد تأکید کرد.

او همچنین با اشاره به برگزاری دومین کنگره امیران، سرداران و ۱۵ هزار شهید فارس بر تمرکز برنامه‌های امسال بسیج شهرداری شیراز در این محور اشاره کرد.

پیشبرد هیئت اندیشه‌ورز در چارچوب شعار سال و اردوی راهیان پیشرفت در راستای جهاد امیدآفرینی از دیگر مواردی بود که فرج‌زاده به آن اشاره کرد.

پایش سلامت کارگران شهرداری در حوزه پسماند و فضای سبز شهرداری، بسته‌های معیشتی آموزش عفاف حجاب، کاشت ۱۵ هزار درخت و ایجاد بوستان شهدا از دیگر مواردی بود که فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز به آن پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • قارچ‌های خودرو هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • مسمومیت اعضای یک خانواده با قارچ در روستای کوهمره سرخی