Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس دانشکده دندانپزشکی ‌هرمزگان گفت: مراکز دندانپزشکی ‌استان منتظر فارغ‌التحصیلی دانشجویان سال آخر ‌بوده‌اند تا به عنوان نیروی طرحی به این مناطق فرستاده شوند اما متاسفانه این روند به علت ویروس کرونا مختل شد‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزارى تسنیم از بندرعباس، اسفند سال گذشته همزمان با شیوع ویروس کرونا، تمامى دانشگاه‌هاى کشور من جمله استان هرمزگان، جهت کنترل اپیدمى تعطیل شدند و در ادامه به صورت مجازى به ارائه دروس نظرى و برگزارى امتحان ها پرداختند اما در این بین تکلیف واحدهاى عملى برخى از رشته ها مانند دندانپزشکى مشخص نمی‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش|تحصیل دانشجویان ‌دندانپزشکی هرمزگان در کلینیکی بسیار قدیمی و فرسوده / دانشکده‌ای که هیئت‌ علمی ثابت نداردارسال یونیت‌های مجهز دندانپزشکی به مناطق محروم کشور به همت گروه‌های جهادیتذکر یک دندانپزشک به مسئولان /آینده ارائه خدمات دندانپزشکی در ایران در خطر است

از ابتداى شیوع کرونا به دلیل پرخطر بودن کار دندانپزشکى و ریسک بالاى انتقال ویروس کرونا در این محیط، عمده بخش هاى دولتى و خصوصى دندانپزشکى در هرمزگان تعطیل شد که در اردیبهشت ماه طبق نظر موافق وزارت بهداشت، برخى از مراکز با حداقل ظرفیت خود و جهت خدمات اورژانسی، شروع به فعالیت کردند.

دانشکده دندانپزشکى هرمزگان نیز با توجه به اینکه اپیدمى کرونا از اردیبهشت ماه در استان اوج گرفت، اقدام به شروع مجدد فعالیت‌هاى کلینیک آموزشى خود نکرده ‌و کماکان مشخص نیست چه زمانى دانشجویان این رشته می‌توانند واحدهاى عملى خود بویژه کار بر بیمار را، از سر بگیرند.

در این رابطه رئیس دانشکده دندانپزشکى هرمزگان در گفتگو با خبرنگار تسنیم گفت: دانشجویان دندانپزشکی یک سرى واحدهای تئوری دارند که به صورت مجازی ارائه می‌شود و یک تعداد واحد‌های عملی نیز دارند که بدون کار بر روی بیمار قابل انجام است؛ نظیر واحد‌های آزمایشگاهی و پیش کلینیکی که روی فانتوم انجام می‌شود ما برای این واحدها برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی لازم، در ترم آینده ارائه شوند. 

‌عراقى‌زاده ادامه داد: در بحث واحدهاى کار بر روی بیمار، باید پروتکل کشوری آن رسماً از وزارت بهداشت ابلاغ شود تا بدنبال آن ما این شرایط را در دانشکده دندانپزشکى فراهم کنیم و تنها در این صورت این واحدها ارائه می‌شود. 

وى خاطرنشان کرد: تاکنون چنین پروتکل هایی به هیچ دانشکده‌ای ابلاغ نشده ‌اما ما درخواست خود را جهت برگزار شدن واحد‌های عملی با حفظ تمامی پروتکل‌های لازم را به وزارت خانه منعکس کرده‌ایم.

رعایت پروتکل‌هاى بهداشتى در محیط کلینیک، به تنهایى کافى نمیباشد

‌عراقى‌زاده در این خصوص گفت: به دلیل اینکه همه با یک ویروس خطرناک و موذی مواجه هستیم که رفتارهای گوناگونی نیز از خود نشان می‌دهد و مشکلات فراوانی برای ما به وجود آورده است، نمی‌توان تنها به یک سری پروتکل‌های سطحی از طرف خود کلینیک اکتفا کرد و ویزیت بیمار را انجام داد.

وى ادامه داد: چراکه اگر هر یک از بیماران، استادان و دانشجویان به بیماری مبتلا شده و دچار مشکلات جدی شوند، مسئولیت آن هم از لحاظ شرعی و هم قانونی، بر عهده دانشکده دندانپزشکی است و قابل پیگیری قانونی هم می‌باشد.

رئیس دانشکده دندانپزشکى هرمزگان افزود: از این رو برای حفظ سلامتی دانشجویان و اساتید، بعد از ابلاغ پروتکل‌ها از وزارت بهداشت، باید تمهیدات لازم و وسایل محافظتی از طرف دانشکده فراهم شود و در اختیار آن‌ها قرار بگیرد. 

وى تاکید کرد: نمی‌توانیم ریسک کنیم که کلینیک دندانپزشکى، مرکز انتشار ویروس کرونا شود و سلامت همه را به خطر بیندازد و اگر به عنوان رئیس دانشکده بخواهم تصمیم بگیرم، به هیچ عنوان فعلا دانشکده را در ترم جدید باز نخواهم کرد زیرا شرایط به طور کامل قابل کنترل نیست.

‌عراقى‌زاده خاطرنشان کرد: همکارانی که در کادر بهداشت و درمان مبتلا به این ویروس شدند و حتی جان خود را از دست دادند، محافظت‌های لازم را انجام مى‌دادند اما به دلیل سرایت بالا و رفتارهای متفاوت این ویروس، متاسفانه مشاهده می‌کنیم گاهی رعایت این پروتکل‌ها هم در فضای درمانی کافی نیست.

وى اضافه کرد: در کلینیک دندانپزشکی هم، هرکسی با اعتقادهای مختلف به رعایت پروتکل‌ها رفت‌و‌آمد می‌کند که هر یک با اشتباه خود، می‌تواند جان چندین نفر را به خطر بیندازد؛ و طبق محاسبات ما اگر دانشکده فعال باشد، طی یک روز بیش از هزار نفر رفت و آمد می‌کنند.

رئیس دانشکده دندانپزشکى هرمزگان اظهار کرد: با این حال، اگر وزارت بهداشت دستورات لازم را ابلاغ کند، از طرف دانشکده دندانپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تمام پروتکل‌ها اجرا خواهد شد و مشکلی در بحث فضا و بودجه لازم جهت فراهم سازی تجهیزات محافظتی، وجود ندارد.

کار کردن در این شرایط براى دانشجویان سخت و زمان بر، خواهد بود

دکتر عراقى زاده در این باره گفت: محیط کلینیک، آموزشی می‌باشد و دانشجویان ما هنوز تبحر لازم را  در درمان بیمار ندارند و در شرایط استفاده از وسایل محافظتی و رعایت پروتکل‌ها، کار کردن برای دانشجویان سخت‌تر و طولانی تر خواهد شد. 

رئیس دانشکده دندانپزشکى هرمزگان، افزود: حتی اساتید و متخصصین ما که در بخش خصوصی در این مدت بصورت محدود درحال کار هستند، بازهم درمان وقت‌گیر و طاقت فرسایى دارند و در این مدت بسیاری از آنها، در بخش خصوصی فعالیت نکرده اند.

وى خاطرنشان کرد: توصیه ما به دانشجویان این است که عجله ای نکنند چراکه اولویت اول حفظ سلامتی‌شان است و اگر فرزند خودم دانشجو بود و دانشکده شروع به فعالیت می‌کرد، می‌گفتم از حق قانونی خودش استفاده کرده و مرخصی بگیرد تا شرایطی که راه درمان و مقابله قطعی برای این ویروس فراهم شود.

در این شرایط دانشجویان دندانپزشکى، با تاخیر فارغ التحصیل می‌شوند 

در این رابطه دکتر عراقى زاده اظهار کرد: مراکز دندانپزشکی در سطح استان منتظر فارغ التحصیل شدن دانشجویان سال آخر ما بوده‌اند تا به عنوان نیروی طرحی به این مناطق فرستاده شوند که متاسفانه این روند مختل شده و تنها یک تعدادی از این دانشجویان را توانستیم با توجه به تشخیصی که اساتید ما داشتند و با مجوز وزارت بهداشت، فارغ التحصیل کنیم.

وى ادامه داد: بسیارى از این دانشجویان که واحد‌های عقب‌مانده داشتند نتوانستند فارغ‌التحصیل شوند. همچنین ورودی 94 دانشکده هم که اکثر واحدهایشان عملی است و ارائه نشده، عقب می‌افتند اما متاسفانه چاره ای وجود ندارد و باید با این بلای جهانی خود را وفق دهیم.

به گزارش تسنیم، در کلینیک هاى آموزشی دندانپزشکی، تعهدى براى ارائه خدمات به مردم وجود ندارد، بلکه تنها وظیفه اصلی آنها، آموزش به دانشجویان است که در کنار آن مردم هم خدماتی با هزینه پایین‌تر از بخش خصوصی می‌گیرند و با این وجود و با علم بر اینکه این بخش خطرات و ریسک بالایى در انتشار و انتقال ویروس دارد، دانشکده دندانپزشکى هرمزگان مکلف به شروع مجدد فعالیت‌های کلینیک نیست تا زمانی که تمام شرایط ایمن فراهم شود.

گفتگو از سمانه جیشی 

انتهای پیام/868/ش

R7555/P/S6,58/CT2 بیشتر بخوانید... امسال در دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه ۷ استارتاپ برگزار می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره مجازی فرهنگی هنری ایثار ویژه دانشجویان پاسخ رئیس دانشکده دندانپزشکى هرمزگان به گلایه دانشجویان / قول می‌دهم از ترم‌هاى آینده فضای دانشکده خوب شود دانشجویان کم برخوردار دانشگاه پیام نور امسال بورسیه می‌شوند قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... امسال در دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه ۷ استارتاپ برگزار می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره مجازی فرهنگی هنری ایثار ویژه دانشجویان پاسخ رئیس دانشکده دندانپزشکى هرمزگان به گلایه دانشجویان / قول می‌دهم از ترم‌هاى آینده فضای دانشکده خوب شود دانشجویان کم برخوردار دانشگاه پیام نور امسال بورسیه می‌شوند پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ طرح مجلس برای کمک به اقشار ضعیف جامعه/ تأمین کالاهای اساسی مردم با کارت‌های اعتباری ۲ مربی نفت مسجدسلیمان: امیدوارم مشکلاتمان باعث نتیجه بد در بازی فردا نشود/ برای بازی مقابل تیم بزرگ تراکتور آماده‌ایم ۳ پهلوگیری انواع شناورهای تجاری، صیادی، مسافری در جزیره ابوموسی امکان‌پذیر شد ۴ طرح ویژه کمیسیون اقتصادی مجلس برای رونق تولید / تعیین زمان ۱۵ روزه برای صدور مجوز سرمایه‌گذاری ۵ بررسی وضعیت ‌کرونا در ایران| ۱۵ استان در وضعیت قرمز کرونایی/ ۱۱ استان به مرحله هشدار رسیدند + جدول و نمودار ۶ حال ناخوش مصلی تاریخی سبزوار/ وظیفه بازپیرایی و احیاء به شهرداری محول می‌شود ۷ بستری شدن ۳۵۰ بیمار جدید کرونایی در گیلان؛ ۱۲ بیمارستان استان به دستگاه اکسیژن‌ساز مجهز شد ۸ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: قانون مالیات بر عایدی سرمایه تا پایان سال اصلاح می‌شود مهمترین اخبار استانها گزارش ویدئویی| روایت تلخ تسنیم از بی‌آبی در بلوچستان / چرا ۱۳۰۰ روستا هنوز با تانکر‌ آبرسانی سیار می‌شود؟ طرح ویژه کمیسیون اقتصادی مجلس برای رونق تولید / تعیین زمان ۱۵ روزه برای صدور مجوز سرمایه‌گذاری گزارش ویدئویی| چرا کوفیان در برابر امام حسین(ع) ایستادند؟ "هر کوچه یک حسینیه"| مدیحه‌سرایی حاج مهدی رسولی مقابل درب منزل یک شهید + تصاویر مهمترین اخبار تسنیم همتی: در حال خروج از رکود اقتصادی ناشی از کرونا هستیم ترامپ در تکزاس حالت فوق العاده اعلام کرد افزایش ۷ برابری ظرفیت هسته معاملات بورس/ عضو هیات مدیره بورس تهران اذعان کرد: دو نوبت شدن معاملات عامل ریزش بازار بود «الشجاعیه» غزه بمباران شد/ ۴ نیروی «سرایا القدس» شهید شدند "هر کوچه یک حسینیه"| مدیحه‌سرایی حاج مهدی رسولی مقابل درب منزل یک شهید + تصاویر درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل ها فارغ التحصیل وزارت بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا

همزمان با برگزاری مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه میشیگان، حامیان مردم غزه با برافراشتن پرچم فلسطین در این دانشگاه دست به تظاهرات زده و شعار ضدجنگ سر دادند.

به گزارش روز یکشنبه روزنامه واشنگتن تایمز، همزمان با برگزاری مراسم جشن فارغ التحصیلی سالانه دانشگاه میشیگان، معترضان حامیان فلسطین علیه جنگ در غزه تظاهرات کردند و با بالا بردن پرچم فلسطین شعار ضد جنگ سر دادند.

در یکی از بنر‌های اعتراضی در دست معترضان نوشته شده بود: «هیچ دانشگاهی در غزه باقی نمانده است».

واشنگتن تایمز در ادامه آورده است: در هفته‌های اخیر در سراسر دانشگاه‌های ایالات متحده یک جنبش دانشجویی علیه جنگ در غزه به راه افتاده است که شبیه هیچ یک از جنبش‌های قرن حاضر نیست. در این میان واکنش خشونت بار پلیس به دانشجویان معترض مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نیز گزارش داده است که تاکنون بیش از دو هزار و ۴۰۰ نفر در ۴۷ محوطه دانشگاهی دستگیر شده‌اند.

پیش از این دانشگاه‌های کلمبیا، یو سی ال ای، ویرجینیا، شیکاگو و دانشگاه‌های بسیاری از شهر‌های دیگر آمریکا صحنه تظاهرات ضدجنگ و اعتراض حامیان فلسطین بوده که در آن معترضان خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده اند.

براساس اعلام وزارت بهداشت غزه، از زمان آغاز حمله ۷ اکتبر حماس و تهاجم جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون بیش از ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر به شهادت رسیده‌اند که دو سوم آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • (ویدئو) جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشگاه میشیگان با پرچم فلسطین
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • همبستگی با فلسطین در جشن فارغ التحصیلی دانشگاه‌های آمریکا
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا
  • فیلم| حمایت از فلسطین در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان میشیگان
  • حمایت از فلسطین این بار در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان میشیگان | ویدئو
  • فیلم| پرچم فلسطین در جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان آمریکایی
  • پرچم فلسطین در جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان آمریکا + فیلم