Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفری گفت: کتاب های عاشورایی در بستر شبکه های مجازی، معرفی می شود و برگزاری مسابقه کتابخوانی «عزاداری عالمانه» از کتاب «راز شادی امام حسین (ع) در قتلگاه» از دیگر برنامه های ایام محرم توسط سازمان فرهنگی شهرداری شیراز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «مرتضی جعفری»، امروز (سه شنبه 4 شهریور) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امسال سال ویژه خاصی است، گفت: این ویروس در تمام جهان زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با یادآوری این مطلب که از زمان شهادت امام حسین (ع) تاکنون، عزاداری های محرم و صفر توسط مردم برگزار می شد، تاکید کرد: در طول تاریخ ما مردم بودند که یاد و نام حضرت سیدالشهدا (ع)، را زنده نگهداشتند.

معاون فرهنگی شهردار شیراز با اشاره به اینکه به دلیل محدودیت های بهداشتی، ستاد مبارزه با کرونا، دستورالعمل هایی ارائه کرده است، یادآور شد: این موضوع باعث شده که برخی فعالیت ها کمرنگ تر شود.

وی با اشاره به اینکه امسال شهرداری شیراز چندین برابر فعالیت های سال های گذشته که در زمینه سیاه پوشی محرم و فضاسازی محرم شکل می داده، انجام داده است، تاکید کرد: کرونا، زندگی، کار، مدارس و اقتصاد را تحت تاثیر قرار داد و حتی عزاداری ها هم تحت تاثیر قرار داد که این لازم است توسط رسانه ها مورد توجه قرار گیرد.

جعفری با اشاره به اینکه یکی از فرماندهان نظامی بسیج و سپاه روز گذشته از شهرداری برای سیاه پوش کردن شهر شیراز، تجلیل کرد و تا الان هم اینگونه بوده است، افزود: ما به عنوان بخشی از مردم، به وظیفه شرعی و مذهبی خودمان برای عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) ورود کردیم.

وی با اشاره به اینکه آیا شهرداری با تمام بودجه خودش ورود پیدا کند می تواند سیاه پوشی انجام دهد، افزود: برخی همکاران ما تا حدود چهار بامداد، در حال سیاه پوشی هستند و اگر رسانه های بخواهد بنویسد که شهرداری کاری نکرده، زیر دین این عزیزان خواهد بود.

جعفری اضافه کرد: از یک ماه قبل از ایام محرم، جلسه های هماهنگی در سطوح مختلف برگزار کردیم و اولین جلسه با تمام نهادها، سازمان ها و ارگان های فرهنگی سطح شهر، برگزار شد که نمایندگان آن ارگان ها حضور یافتند و یک هم افزایی در امور فرهنگی شهر، اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه 20 درصد تابلوها و بیلبوردها در اختیار سازمان فرهنگی است، افزود: در ایام محرم و صفر از تمام بیلبوردها استفاده شد.

جعفری با تاکید بر اینکه طرح «هر خانه یک حسینیه» در شهر اجرا شد که هدف آن مشارکت دادن شهروندان است، اظهار کرد: مردم می توانند از طریق عکس یا نقاشی در این طرح شرکت کنند که به 72 نفر جوایزی ارائه می شود.

وی با اشاره به اینکه کارگاه «بیرق های سوگ» توسط شهرداری راه اندازی شده است و تا 66 شهریور سه هزار بیرق تولید و توزیع می شود که بخشی به هیئت های مذهبی ارائه شده است، تاکید کرد: کتاب های عاشورایی در بستر شبکه های مجازی، معرفی می شود و برگزاری مسابقه کتابخوانی «عزاداری عالمانه» از کتاب «راز شادی امام حسین (ع) در قتلگاه» از دیگر برنامه های این ایام است که جوایز خوبی هم برای آن در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در طرح «سوگواره سوگ قدسیان»، بیش از 680 اثر به دبیرخانه رسید که بعد از داوری 72 اثر انتخاب شد، افزود: یکصد بنر ویژه اتوبوس های شهری تهیه و توزیع شد.

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز ماه محرم شهرداری شیراز محرم شیراز سازمان فرهنگی شهرداری شیراز فرهنگی شهر امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود

نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ،گفت: شست‌وشوی مغز و عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود و به عبارتی دیگر کتاب موجب می‌شود انسان نمیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشمر،حجت الاسلام جواد نیک بین در آیین افتتاح کتابخانه عمومی برکتِ حاج سید مجتبی حسینی که در روستای شفیع آباد شهرستان بردسکن برگزار شد، گفت: دوست خوب، آدم را در مسیر خوب و رفیق بد، انسان را به مسیر بد هدایت می‌کند.

وی تصریح کرد: انسان برای حرکت در یک مسیر ابتدا باید هدف و سپس همسفر خود را انتخاب کند، به عبارتی همسفر نقش به سزایی در انجام کارها و موفقیتهای کلان ایفا می‌کند.

نیک بین ادامه داد: شستشوی مغز و عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود و به عبارتی دیگر کتاب موجب می‌شود انسان نمیرد. اگر از کتاب دوری کنیم بدون شک بدانید که از دایره عقل خارج می شوید؛ لذا برای به روز رسانی اطلاعات و دانش خود نیازمند مطالعه مستمر هستیم.

نماینده مردم شریف شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ توصیه کرد: برای جلوگیری از زوال عقل و افزایش دانایی و آگاهی شهریار، حافظ، سعدی و مثنوی و در آخر کتاب خوب بخوانید.

حجت الاسلام جواد نیک بین، ضمن تقدیر از بانیان افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیز اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد حضور جمعیت کثیری از کتابخوانان در این کتابخانه باشیم.

حسین نوربخش، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی نیز ضمن ابراز خرسندی از افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیز کهن، گفت: این دومین کتابخانه عمومی است که در سال 1403 افتتاح شده است.

وی تصریح کرد: جهش کتابخوانی و کتابخانه سازی را از این منطقه شروع کرده ایم و امیدوارم این جهش با حضور شما در این کتابخانه امتداد پیدا کرده و رشد کند.

نوربخش با بیان اینکه امروز شاهد 153مین کتابخانه عمومی استان هستیم، اظهارکرد: کتابخانه های عمومی امروز با هویت ایرانی و اسلامی نقش ارشادی را در جامعه ایفا می کنند. هدف ما بر این است تا با ارائه خدمات کتابخانه ای بتوانیم نسلی آگاه و دانا را پرورش دهیم.

وی افزود: امیدواریم هر روز بیش از پیش بتوانیم در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گامهای موثرتر و مفیدتری برداریم.

علی دهقان زاده، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز گفت: بنای کتاب و کتابخوانی، مسئله ای است که در دین اسلام به آن تاکید شده است و خداوند به واسطه یکی از شایسته ترین بندگان خود انسانها را به کتابت و کتاب راهنمایی کرد.

وی با بیان اینکه باید به کتاب، غذای روح نیز توجه شایسته و بایسته داشته باشیم، افزود: به عنوان خادم مردم این شهرستان، سپاسگذار فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی هستم.

دهقان زاده عنوان کرد: ما قدردان حضور پررنگ خیرین بومی در حوزه های مختلف فرهنگی و عمرانی در حوزه کتابخانه‌ها هستیم و امیدواریم در آینده شاهد افزایش بیش از گذشته تعداد کتابخانه در این خطه فرهنگ دوست باشیم.

مهدی زارعی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز گفت: تلاش ما بر این است تا این کتابخانه را به مرکزی برای اجرای برنامه ها و فعالیتهای متنوع فرهنگی در راستای حمایت از کسب و کارهای کوچک، برگزاری دوره های آموزشی، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ... تبدیل کنیم.

گفتنی است؛ کتابخانه عمومی برکتِ مرحوم حاج سیدمجتبی حسینی با مساحت 1500مترمربع و زیربنای 265مترمربع و بخشهای کودک، مخزن کتاب، دو سالن مطالعه ویژه خانمها و آقایان، نشریات و ... در شهرستان بردسکن، روستای شفیع آباد، خیابان ولیعصر(عج) 13 واقع شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • صنعت‌نفت اولین شکست محرم با مس را رقم زد
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • دسته عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع) -یزد
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع) در استان گلستان
  • عزاداری امام صادق(ع) در امامزاده آقا علی عباس
  • عزاداری شهادت امام صادق(ع) در حرم حضرت معصومه(س)