Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@23:42:02 GMT

چرا قیمت برنج خارجی دو برابر شد؟

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۶۱۹۰

چرا قیمت برنج خارجی دو برابر شد؟

خبرگزاری میزان- قیمت برنج هندی به یکباره از ۸ هزار تومان به ۱۶ هزار تومان افزایش یافت و اکنون نیز که برنج های جدید با ارز بیش از۲۰ هزار تومان در حال واردات است قیمت این برنج به ۲۰ تا۲۱ هزار تومان افزایش می یابد. تاریخ انتشار: 12:56 - 04 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۵۰۱۸۷

خبرگزاری میزان - روزنامه رسالت نوشت: مسیح کشاورز دبیر انجمن وارد کنندگان برنج ایران درباره دلایل افزایش قیمت افسار گسیخته برنج ایرانی و خارجی در بازار اظهار کرد: بعد از حذف ارز ترجیحی واردات برنج و اختصاص ارز نیمایی به واردات، قیمت برنج نیز در بازار مصرف افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اردیبهشت ماه که قیمت ارز نیمایی ۱۴.۲ هزار تومان بود قیمت برنج هندی به یکباره از ۸ هزار تومان به ۱۶ هزار تومان افزایش یافت و اکنون نیز که برنج‌های جدید با ارز بیش از۲۰ هزار تومان در حال واردات است قیمت این برنج به ۲۰ تا۲۱ هزار تومان افزایش می‌یابد.

دبیر انجمن وارد کنندگان برنج ایران با بیان اینکه تخصیص ارز نیمایی به واردات برنج کند است ادامه داد: در حال حاضر نیز برنج‌های هندی که در این فاصله وارد کشور شده اند با قیمت ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان در حال عرضه به بازار است.
وی تصریح کرد: قیمت برنج پاکستانی نیز با توجه به اینکه قیمت اولیه و هزینه انتقال بالاتری دارد در حال حاضر بالاتر از ۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

واردات برنج نصف شد

کشاورز با بیان اینکه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن برنج در گمرکات رسوب کرده اظهار داشت: بخشی از برنج‌های سال گذشته در گمرک رسوب کرده و بخشی از برنج‌هایی نیز که امسال آمده با توجه به کندی روند تخصیص ارز در مرحله تامین و تخصیص ارز قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کمبود برنج در کشور وجود دارد یا قیمت‌های فعلی به خاطر شرایط تورمی و نرخ ارز است گفت: سال قبل ۹۱۰ هزار تن برنج تا مدت مشابه سال جاری (۵ ماهه ابتدایی سال) وارد شده بود که این رقم در سال جاری به ۴۳۰ هزار تن کاهش یافته است.

دبیر انجمن وارد کنندگان برنج ایران تاکید کرد: با توجه به اینکه واردات برنج نصف شده است در صورتی که تقاضای بازار مانند قبل باشد در بازار کمبود خواهیم داشت.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برنج خارجی هزار تومان افزایش ۲۰ هزار تومان واردات برنج قیمت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش قدس آنلاین، حامد نجفی علمدارلو افزود: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، افزود: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید