Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو، تلویزیون‌های QLED فعلی سامسونگ از پنل LCD معمولی و لایه کوانتوم دات برای ارتقا رنگ و نور پس زمینه LED استفاده کرده و مبتنی بر فناوری کوانتوم دات واقعی نیستند. طبق گزارش جدید این سازنده کره‌ای در حال توسعه پنل‌های QLED نسل بعد با فناوری کوانتوم دات واقعی است.

شرکت Omdia که در زمینه بازار نمایشگر تحقیق می‌کند، به تازگی گزارشی منتشر کرده که نشان می‌دهد سامسونگ دیسپلی احتمالاً تولید انبوه نسل بعد پنل‌های QLED را از سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ آغاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش این سازنده کره‌ای نمونه اولیه پنل‌های QLED جدید را به سامسونگ الکترونیکس و سونی ارسال کرده تا در تلویزیون‌های جدید آزمایش شوند. سامسونگ پیشتر اعلام کرد که تا پایان سال ۲۰۲۰ تولید پنل‌های LCD را کنار خواهد گذاشت تا بر تولید انبوه پنل‌های QLED تمرکز کند.

متخصصان صنعت نمایشگر می‌گویند نسل بعد پنل‌های QLED سامسونگ از LED‌های خویشتاب (Self-luminous) استفاده می‌کنند که از آنها به عنوان نوعی از OLED با پوشش کوانتوم دات یاد می‌شود. اما سامسونگ ضمن تکذیب این ادعاها نسل بعد پنل‌های خود را QLED یا QD-OLED نامگذاری کرده و شائبه رقابت با LG در بازار تلویزیون‌های OLED را رد کرده است.

محققان بازار نمایشگر پیش بینی می‌کنند سامسونگ توانایی تولید بیش از ۳۰ هزار نمایشگر کوانتوم دات برای تلویزیون‌های اندازه بزرگ از جمله ۵۵، ۶۵، ۷۸ و ۸۲ اینچ را دارد.

یکی از مقامات رسمی سامسونگ اخیراً اعلام کرد: «این شرکت قصد دارد سال ۲۰۲۱ از پنل‌های QD بهره برداری تجاری کند، اما تاریخ دقیق مشخص نشده است.» انتظار می‌رود سامسونگ الکترونیکس و برندهای دیگر نسل دوم تلویزیون‌های مبتنی بر فناوری QLED را انتهای ۲۰۲۱ یا ابتدای ۲۰۲۲ به بازار عرضه کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون نمایشگر سامسونگ کوانتوم دات پنل های QLED نسل بعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد

سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند. تیم سلامت دیجیتال سامسونگ، اخیراً جلسه‌ای داشته است تا در مورد آینده هوش مصنوعی، دستگاه‌های پوشیدنی و نحوه بهبود سلامت کاربران توسط آنها صحبت کند.

در جریان این جلسه که در مرکز پزشکی سامسونگ برگزار شد، چندین عضو هیئت مشاوره سلامت غول کره‌ای، نظرات خود را در مورد دو موضوع اصلی به اشتراک گذاشتند. براساس گزارش SamMobile، توضیحات آنها حول محور نقش هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی حوزه سلامت بوده است.

پروفسور «میونگ جین چانگ»، مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی سامسونگ می‌گوید که داده‌های جمع‌آوری‌شده از دستگاه‌های پوشیدنی می‌تواند در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و درک بهتر سابقه سلامتی بیماران مفید باشد. او معتقد است که هوش مصنوعی استخراج این اطلاعات از زندگی روزمره کاربران و ارائه اطلاعات دقیق به آنها را ساده‌تر می‌کند.

دکتر «مایکل بلوم»، متخصص قلب نیز توضیح می‌دهد که نظارت مستمر می‌تواند به ابزاری مهم در تشخیص زودهنگام و پیش‌بینی بیماری‌ها تبدیل شود. او می‌گوید که ساعت‌های هوشمند می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا مسائل اساسی که در بروز بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا و فیبریلاسیون دهلیزی نقش دارند را بهتر درک کنند؛ و هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را به اطلاعات قابل‌مصرف تبدیل کند.

در نهایت، دکتر «دیوید کلونوف»، رئیس مؤسسه تحقیقات دیابت مرکز پزشکی Mills-Peninsula به سیستم نظارت بر گلوکز اشاره می‌کند که برای کنترل دیابت یک امر ضروری است. او می‌گوید نظارت بر گلوکز زمانی که با معیار‌های دیگری از جمله داده‌های خواب و فشار خون ترکیب شود، می‌تواند به ابزار قدرتمندی برای پزشکان تبدیل شود. با توجه به این مسائل، کلونوف اشاره می‌کند که ابزار‌های پوشیدنی مجهز به هوش مصنوعی می‌توانند «درک دقیق‌تری از سلامت متابولیک ارائه کنند و فرصت‌های مربوط به بهبود سلامت و تناسب اندام را ساده کنند.»

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • سنجش قند خون با گلکسی واچ 7
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد