Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، هدف آمریکا را نابودی قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام دانست و گفت: نشست امروز شورای امنیت بار دیگر انزوای آمریکا در برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ را نشان داد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، در بیانیه روز سه‌شنبه نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد افزوده شده است: امروز اکثریت قریب به اتفاق اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد بار دیگر پذیرش نامه اخیر ایالات متحده مبنی بر ادعای آغاز روند بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت بر ایران را رد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد یادآور شد: از طریق نامه‌های انفرادی یا مشترک به رئیس شورای امنیت، ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت شامل کشورهای باقی‌مانده در برجام به اضافه ایران، پیشتر با قدرت صلاحیت قانونی نامه آمریکا را رد کرده‌اند.

این بیانیه ادامه می‌دهد: اعضای شورای امنیت روشن کرده‌اند که آمریکا پس از خروج آمریکا از برجام، عضو مشارکت‌کننده در برجام نیست و به همین دلیل حقی برای آغاز فرایند بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران را ندارد که این حق فقط برای دولت‌های مشارکت‌کننده برجام محفوظ است.

بیانیه نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد اضافه می‌کند: آنها بر این باورند که آمریکا حق خود را برای شروع فرایند بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت بر ایران، سلب کرده است و بر این اساس، نامه آمریکا نمی‌تواند به عنوان ابلاغیه صلاحیت‌دار برای اهداف قطعنامه ۲۲۳۱ در نظر گرفته شود، بنابراین در حال حاضر و آینده فاقد هرگونه اثر حقوقی است.

این بیانیه با تاکید بر اینکه موضع ایران در قبال تلاش آمریکا همواره روشن است، می‌گوید: این نامه، شامل همه رفرنس‌هایی که در آن است، باطل و واهی، غیرقانونی و بی‌اثر و همچنین به طور کامل ناپذیرفتنی است.

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: استدلال‌های محکم حقوقی ما و جزئیات رفرنس‌های مورد حمایت، در نامه وزیر امور خارجه ما که به رئیس شورای امنیت ارسال و سند آن شورا شده، درج است.

در بیانیه نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد تصریح شده است: حرکت امروز شورای امنیت بار دیگر نشان داد که آمریکا در برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت منزوی است. با توجه به اینکه هدف آمریکا نابودی قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام است، ایران اطمینان دارد که اعضای شورای امنیت به جلوگیری از این کشور از تضعیف سازمان ملل متحد از جمله شورای امنیت، ادامه خواهند داد.

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد تاکید می‌کند: در زمینه اتهام بی‌اساس علیه ایران که آمریکا در شورای امنیت مطرح کرد، باید توجه کرد که تقریبا همه مشکلات خاورمیانه ناشی از تداوم اشغال فلسطین به وسیله رژیم اسرائیل و سیاست‌های توسعه‌طلبانه آن است که مورد حمایت آمریکا قرار دارد.

در این بیانیه افزوده شده است: همچنین سیاست‌های مداخله جویانه و بی‌ثبات‌کننده و اقدامات مخرب آمریکا نمی‌تواند با کارزار ننگین آن، پوشانده شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای امنیت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۵۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از الجزیره، روزنامه انگلیسی گاردین اظهارات یکی از مقامات سازمان ملل متحد درباره حجم ویرانی‌های جنگ در نوار غزه و همچنین مواد منفجره عمل نکرده در این باریکه را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، این مقام سازمان ملل متحد اعلام کرد که جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد، ۳۷ میلیون تُن آوار را در این باریکه بر جای گذاشته است.

این مقام سازمان ملل در ادامه تاکید کرد: بخش زیادی از بمب‌های ریخته‌شده بر سر نوار غزه، منفجرنشده است. از میان بردن این بمب‌های عمل‌نکرده ۱۴ سال به طول خواهد انجامید.

بر اساس اظهارات این مقام بین‌المللی ۱۰ درصد از مواد منفجره‌ای که در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه روی این باریکه ریخته شده عمل نکرده است و این موضوع مأموریت بین‌المللی در این باریکه را پیچیده می‌کند.

این مقام سازمان ملل متحد در ادامه با اشاره به حجم ویرانی ساختمان‌های مسکونی در نوار غزه تصریح کرد: ۶۵ درصد ار ساختمان‌های ویران‌شده در نوار غزه مسکونی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • نمایندگی ایران: ضرب و شتم، مدافعان حقوق بشر را ساکت نمی‌کند
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل