Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر روز چهارشنبه در ستاد پیشگیری کنترل و مبارزه با کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی قم تاکید کرد: با وجود تذکر و درخواست های مطرح شده همچنان برخی اقدام به برپا کردن ایستگاه های صلواتی می‌کنند.

وی ادامه داد: هنوز آمار ما قابل توجه است، ویروس همچنان می تازد و همه دنیا درگیر آن شده است، در قم نیز روند درگیری قابل توجه است و حدود ۳۸۰  بیمار بستری داریم که ۷۰ نفر آنها بدحال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدیر اظهار داشت: روزانه ۴۵ تا ۵۵ نفر بستری داریم و میزان بستری روزانه از ترخیص روزانه به صورت هفتگی بیشتر است.

وی گفت: میزان رعایت مسائل بهداشتی در استان همچنان بالا نیست و با ادامه این روند، پاییز خطرناکی در پیش داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، تاکید کرد: در اوج گرمای ۴۰ درجه شاهد پیک مجدد بیماری بودیم و حال که پاییز و کاهش دمای هوا را در پیش داریم باید همچنان تاکید ما بر استفاده از ماسک و توجه به مسائل پیشگیرانه باشد

قدیر افزود: همگان باید بدانند که توان کادر درمان ما با پنج ماه قبل قابل قیاس نیست و این عزیزان خسته شدند و نباید به گونه ای عمل شود که آنها دلسرد و بی انگیزه شده و خستگی بر تنشان بماند

وی ادامه داد: در روزهای اول همدلی و پشتیبانی بیشتری را شاهد بودیم اما متاسفانه امروز، این موضوع را کمتر شاهد هستیم و چالش اصلی نیروهای ما امروز استهلاک وخسته شدن  است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: رمز موفقیت ما در کنترل بیماری انگیزه های بالای آنها بود و این کادر درمان بودند که ایثارگرانه وارد شده و با انگیزش بالا تلاش کردند که در مرحله اول بیماری مهار شد، نباید به گونه ای باشد که نیروهای درمان خسته و برخی رفتار ها موجب بی انگیزه شدن آنها شود

قدیر افزود: مهمترین هدف کم کردن میزان ابتلا و تعداد بیماران بستری و کم کردن تعداد فوتی هاست و اگر این کار میسر نشود برای پاییز و زمستان به مشکل می خوریم، کاهش مراقبت های بهداشتی احساس امنیت کاذب در برابر بیماری، خطراتی است که جامعه را تهدید می کند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، تاکید کرد: کوچک شمردن ویروس موجب امنیت کاذب می شود که بسیار خطرناک است، نباید تصور شود که ویروس از بین رفته و افراد بسیاری هستند که مجدد مبتلا می شوند.

 تمامی طرح های تحقیقاتی دارویی مربوط به کووید ۱۹ در استان قم اجرایی شد

قدیر همچنین با تقدیر از زحمات داروسازان استان در ایام شیوع کرونا افزود: تمامی طرح های تحقیقاتی دارویی مربوط به کووید ۱۹ در استان قم اجرایی شد و تلاش کردیم به صورت علمی کارها را پیش ببریم

وی با بیان اینکه خدمات جامعه سلامت در ایام شیوع کرونا بی بدیل است، ادامه داد: یکی از اقدامات خوب صورت گرفته در حوزه معاونت غذا و دارو، مدیریت دارو در استان بود که با اقدام های صورت گرفته خوشبختانه مشکل کمبود دارو در قم نداشتیم.

 پلمب واحدهای متخلف در قم

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم با صدور اطلاعیه ای روز چهارشنبه افزوده است:  در ادامه نظارت ها و بازرسی های تیم بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی قم چندین واحد متخلف از جمله یک واحد اغذیه فروشی اطراف حرم، یک واحد آبمیوه و بستنی، یک واحد رستوران به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی ارائه شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا و بهداشت فردی پلمب شدند.

این اطلاعیه افزوده است: همچنین کارشناسان بهداشتی امروز یک واحد بانک و یک باشگاه ورزشی را هم پلمب کردند

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد،  ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم قم چین هیأت عزاداری پروندهٔ خبری کرونا و آیین های محرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قم چین هیأت عزاداری ویروس کرونا قم چین هیأت عزاداری دانشگاه علوم پزشکی قم ویروس کرونا یک واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد