Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، از همکاری ۱۰۰ درصدی مرکز تحقیقات با شورای تدوین مقررات ملی و کنترل ساختمان در معاونت مسکن و ساختمان خبر داد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، آقای محمد شکرچی‌زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در نخستین جلسه از دوره هفتم شورای تدوین مقررات ملی ساختمان که با حضور محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان، معاون شهرسازی و معماری و مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان و تعدادی از صاحبنظران این عرصه در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، با تاکید بر اینکه امکانات مرکز تحقیقات از جمله نیروی انسانی و سایر امکانات از جمله آزمایشگاه‌های تخصصی همگی متعلق به وزارت راه و شهرسازی است، گفت: از سال ۹۲ تا تدبیرآخوندی وزیر وقت وزارت راه و شهرسازی تدوین مقررات ملی و کنترل ساختمان به مرکز تحقیقات سپرده شد و اکنون نیز تدوین این مقررات با تدبیر آقای اسلامی به معاونت مسکن و ساختمان واگذار شده است که مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در این خصوص مجری، تدابیر وزیر راه و شهرسازی و سیاست‌های کلان وزارتخانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: از ۲۲ مبحثی که در مقررات ملی و کنترل ساختمان وجود دارد تدوین مباحث یک و دو را وزارت راه و شهرسازی برعهده گرفت و از بین مباحث ۳ تا ۲۲ که جمعا ۲۰ مبحث هستند تدوین آن‌ها به اتمام رسید و در خصوص دو مبحث اقدامات لازم انجام گرفته و در شرف تصویب قرار داد و سه مبحث دیگر نیز در حال انجام است که پیشرفت ۵ مبحثی که در حال انجام است حدود ۹۵ درصد است.


شکرچی‌زاده ضمن اظهار امیدواری از اینکه، تدابیر جدید وزارت راه و شهرسازی، سبب بهبود کیفیت ساخت و ساز در کشور شود، توضیح داد: بر اساس اراده‌ای که هم اکنون در وزارت راه و شهرسازی وجود دارد و تشکیل شورای تدوین، مقرر شده تا تدوین مقررات ملی و کنترل ساختمان به ستاد وزارتخانه و با ریاست معاونت مسکن و ساختمان انجام شود. ما هم در مرکز تحقیقات از آنجاییکه مجری منویات وزارت راه و شهرسازی هستیم از این فرمان تبعیت خواهیم کرد. تاکنون نیز عمدتا شورای تدوین مرکز تحقیقات، مجری منویات وزارت راه و شهرسازی بود.


وی اضافه کرد: ظرفیت‌های مناسب و تخصصی در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وجود دارد که این ظرفیت‌ها در اساسنامه مرکز تحقیقات نیز پیش بینی شده است و با تدابیری که وزیر راه و شهرسازی و مجموعه معاونت مسکن و ساختمان دارند، امید است تا از این ظرفیت‌ها به نحو شایسته‌ای استفاده شود.


به گفته رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، ظرفیت نیروی انسانی متخصص مرکز تحقیقات، آزمایشگاه‌های تخصصی و امکاناتی که برای تدوین مقررات ملی و کنترل ساختمان است همگی متعلق به وزارت راه و شهرسازی است و قاعدتا به نحو هوشمندانه‌ای از آن استفاده خواهد شد.


شکرچی‌زاده تصریح کرد: اعلام آمادگی می‌کنم که این ظرفیت‌ها را در خدمت تدوین مقررات ملی و کنترل ساختمان کشور قرار خواهیم داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت راه وشهرسازي تدوین مقررات ملی و کنترل ساختمان رئیس مرکز تحقیقات راه معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی مسکن و شهرسازی شورای تدوین ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۳۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش ایسنا، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

 محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • خبر‌هایی از شورای مسکن دامغان
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی