Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه امام حسین(ع) مظهر غیرت دینی در جریان عاشورا است، گفت: در دوران کنونی نیز مقام معظم رهبری مظهر عزت و استقامت در مقابل با دشمن هستند که این عزت در ادامه جریان عاشورا است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سعید روستا آزاد در مراسم عزاداری ماه محرم که با حضور پرسنل دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، اظهار داشت: صحنه عاشورا و صحنه کربلا پر از عبارت ها و درس ها و صحنه های متعددی از زیبایی ها و زشتی ها است و حقیقتاً در صحنه عاشورا بُعد زیبایی و در نقطه مقابل آن، پلیدی ها و پلشتی ها به اوج خود رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به صحنه عاشورا و وقایعی که در آن زمان گذشت، گفت: در یک طرف شاهد ترس و تردیدها و در طرف دیگر، ثبات و عزت افراد را می بینیم؛ افرادی که در عاشورا تهدید کردند، به خاطر پول و منصب آمده بودند که امام حسین (ع) را شهید کنند و یک عده هم جزو جاهلین بودند و امام(ع) را نمی شناختند.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به شأن و جایگاه امام حسین(ع) در جریان عاشورا پرداخت و تصریح کرد: این مظهر تردید است که عده ای مثل عمر بن سعد که نسبت به امام(ع) شناخت داشتند و در مقابل امام ایستادند؛ از طرفی هم نمی توانستند از وعده ها دست بِکشند و شمر بن ذی الجوشن ، عمر بن سعد را مطمئن کرد تا امام حسین (ع) را به شهادت برساند.

وی با اشاره به برخی آیات سوره نساء که به حرمت برقرار ساختن پیوندهای دوستانه با کافران اشاره شده، افزود: کسانی که کافران را دوست خودشان انتخاب می کنند و کسانی که مؤمنین را به عنوان اولیاء خدا انتخاب کنند، در حالی که با این که خدای متعال دستور داده که اگر با عده ای نشستید که آیات خداوند را مورد تکفیر و تمسخر قرار می دهند، شما همانند آنها هستید و خداوند متعال هر دو گروه را مورد عذاب الهی قرار می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین روستا آزاد اظهار داشت: برخی ممکن است از طریق همنشینی با افرادی که آیات الهی را تمسخر می کنند، همدست شوند و برخی دیگر در فضای مجازی پیام های مسخره کننده آیات الهی را برای دیگران ارسال کنند، که این دو دسته با یکدیگر یکسان هستند.

وی با بیان اینکه کربلا صحنه آموزش سبک زندگی است، گفت: این غیرت دینی و همچنین ترس ها و تردید ها در گفتن سخن حق و دامن گیر شدن فرد در بیان سخن حق، از جمله درس هایی است که می توان از صحنه عاشورا گرفت.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: خداوند نسبت به مؤمن غیرتمند است و اجازه نمی دهد شخصیت مؤمن پایمال شود؛ امام صادق(ع) می فرمایند که اگر جمله ای گفته شود که آبروی افراد از بین برود، ولایت میان خود و خدا را از بین برده و قطع کرده است.

وی با بیان اینکه امام حسین(ع) مظهر غیرت دینی در جریان عاشورا است، افزود: وقتی که به صحرای کربلا و صحنه عاشورا می نگریم، غیرت دینی را در آنجا مشاهده می کنیم؛ در جریان عاشورا، از یک طرف عمر بن سعد در اوج ذلت و تردید و از یک طرف امام حسین(ع) در اوج عزت و غیرت دینی بودند.

حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد خاطرنشان کرد: در دوران کنونی نیز مقام معظم رهبری مظهر عزت و استقامت در مقابل با دشمن هستند که همه این ها در ادامه جریان عاشورا است.

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: قیام امام حسین ع عزاداری امام حسین ع دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جریان عاشورا جریان عاشورا صحنه عاشورا امام حسین ع مظهر عزت غیرت دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۳۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باعث ریشه کن شدن فساد است
  • سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)