Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی وزارت خارجه گفت: پیگیری و گفتگو در سطح دوجانبه و بین‌المللی برای تعیین سرنوشت امام موسی صدر و دو همراهشان وجود دارد و تا حصول نتیجه ادامه خواهد یافت تاریخ انتشار: 14:38 - 08 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۵۱۲۵۲ خبرگزاری میزان - سعید خطیب زاده، در سالروز ناپدید شدن امام موسی صدر که امسال مصادف با روز عاشورای حضرت سید الشهدا (ع) و حماسه حسینی شده است، در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص این شخصیت تاثیر گذار اظهار داشت: ناپدید شدن امام موسی صدر یکی از مسائل مهمی است که جمهوری اسلامی ایران همواره در طول سال‌های گذشته آن را دنبال کرده و همچنان تا رسیدن به نتیجه و روشن شدن واقعیت در دستور کار نگاه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ابعاد شخصیتی امام موسی صدر افزود: امام موسی صدر یکی از جریان‌سازترین و تاثیرگذارترین شخصیت‌هایی است که تمام همتش را برای وحدت و عزت مسلمانان، گفتگوی ادیان و تقریب مذاهب بکار گرفت. خدمات و زحمات امام موسی صدر به گونه‌ای وسیع است که امروز همه مردم منطقه بویژه مردم قدرشناس لبنان از آن بهره‌مند هستند. ایشان بنیانگذار مکتب فکری و رفتاری در جهان اسلام و جهان تشیع بوده اند که ثمرات آن تا امروز ادامه داشته و هر روز بیشتر از قبل نمود پیدا میکند.

خطیب زاده پیروزی‌ها، شکوفایی و دستاورد‌هایی که امروز در مقاومت ضد صهیونیستی شاهد آن هستیم را از نتایج حضور امام موسی صدر در لبنان دانست و افزود: امام موسی صدر در لبنان بیش از هر چیز به دلیل نقش آفرینی در شکل دادن به هسته‌های اصلی مقاومت در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی و ایجاد وحدت و همزیستی مسالمت آمیز بین پیروان ادیان شناخته می‌شود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اشاره به نزدیکی فکری دیدگاه امام موسی صدر با امام خمینی (ره) افزود: بدون تردید ایشان را باید احیا کننده حیات سیاسی مستضعفان و محرومان و موسس بسیاری از فعالیت‌ها در لبنان به شمار آورد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: ایشان نهضتی را پایه گذاری کرد که مقاومت اسلامی لبنان بر ضد اسرائیل یکی از ثمرات آن است و مانند مدال افتخار بر قامت لبنان می‌درخشد.

خطیب زاده با اشاره به همراهی امام موسی صدر با علمای بزرگ لبنان و برخی شخصیت‌های برجسته در این کشور، در موضوعات مهمی، چون توانمند سازی محرومان در لبنان، حمایت از مبارزه با اشغال، استعمار، ظلم، تبعیض و استثمار تاکید کرد: امام موسی صدر نقش بارزی در آگاهی بخشی به مردم و خنثی کردن توطئه‌های دشمنان لبنان بویژه در دوران جنگ داخلی داشت و فضایی را ایجاد کرد که مسلمانان و مسیحیان در کنار یکدیگر همزیستی مسالمت آمیزی داشته باشند و امروز لبنان الگوی این همزیستی مسالمت آمیز در جهان بشمار می‌رود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: تمام تلاش‌های امام موسی صدر در این زمینه‌ها و حمایت قاطعانه وی از آزادی فلسطین و مسجد الاقصی، مورد ناخرسندی مخالفان صلح و آرامش و همزیستی و استقلال در لبنان بود و به همین دلیل به دنبال حذف وی از صحنه بودند، ولی امروز امام موسی صدر نه تنها به ایران و لبنان، بلکه به همه منطقه تعلق دارد.

خطیب زاده در پایان بر اهتمام دستگاه دیپلماسی به پرونده امام‌موسی صدر تاکید کرد و افزود: ما در وزارت امور خارجه و با همکاری دوستان لبنانی پرونده امام موسی صدر را با همه پیچیدگی‌هایی که دارد از طرق مختلف دنبال می‌کنیم و پیگیری‌ها و گفتگو‌هایی در سطح دوجانبه و بین المللی برای تعیین سرنوشت ایشان و دو همراهشان وجود دارد و انشالله تا حصول نتیجه ادامه خواهند یافت.   بیشتر بخوانید: خطیب زاده: آبه شینزو در نخست وزیری، کمک‌های ارزنده‌ای به توسعه روابط ایران و ژاپن کرده است
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امام موسی صدر امام موسی صدر خطیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بری: طرح پیشنهادی فرانسه را دریافت نکرده‌ایم/ نبرد ما تا توقف جنگ در غزه ادامه می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، بری در یک برنامه تلویزیونی افزود: درباره طرح فرانسه از « استفان سژورنه» سوال کردم و او گفت که در چند ساعت آینده به دستتان می رسد و توافق کردیم که به محض دریافت طرح، آن را بررسی کنیم.

وی اضافه کرد: سژورنه از جدا بودن جبهه لبنان از غزه سخنی نگفت بلکه من بارها تاکید کردم که جنگ در مرزهای لبنان فقط با پایان جنگ در غزه متوقف می شود.

«عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان نیز پس از دیدار با وزیر خارجه فرانسه گفت: خواستار اجرای فراگیر و کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل و برقراری آرامش هستیم.

وزیرخارجه فرانسه نیز پس از دیدار با مقامات لبنانی در یک نشست خبری در سفارت فرانسه در بیروت گفت: پیشرفت خوبی درباره پیشنهادهای فرانسه در گفت و گو با مسئولان لبنانی حاصل شد و در هفته های آینده نیز در این باره تبادل نظر می کنیم.

سژورنه اضافه کرد: همه جریان های لبنانی باید به مسئولیت خود عمل کنند و نباید به سمت بدترین سناریوی ممکن یعنی جنگ رفت و من این موضوع را با نخست وزیر و رئیس پارلمان و فرمانده ارتش لبنان درمیان گذاشتم.

گفتنی است؛ استفان سژورنه وزیر خارجه فرانسه روز یکشنبه در بیروت با نخست وزیر، وزیرخارجه و رئیس پارلمان لبنان دیدار و درباره طرح پیشنهادی فرانسه به منظور کاهش تنش در مرزهای این کشور با فلسطین اشغالی گفت و گو کرد.

مقاومت اسلامی و مسئولان لبنانی بارها بر ادامه عملیات ضد صهیونیستی در جنوب این کشور تا زمان توقف جنگ علیه نوار غزه تاکید کرده اند.

برهمین اساس، قائم‌ مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان روز شنبه تاکید کرد که تحقق آتش‌بس و توقف عملیات حزب‌الله علیه صهیونیست‌ها، تنها با توقف تجاوز این رژیم به غزه میسر خواهد بود.

«شیخ نعیم قاسم» در این باره اظهار داشت: کسی که آینده را نبیند و دشمن صهیونیستی را نشناسد، ثمره کمک‌های ما به غزه و دفاع از مرزهای لبنان را متوجه نخواهد شد.

شیخ نعیم قاسم افزود: توقف حملات ما و آتش‌بسی که شدت حملات و تمرکز روی غزه را بیشتر کند، خدمت به اسرائیل است.

شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان نیز با بیان اینکه تجاوز به غیرنظامیان در لبنان معادلات را تغییر نخواهد داد، تاکید کرد که جبهه‌های پشتیبانی در لبنان، عراق و یمن تنها با توقف تجاوزها به نوار غزه، متوقف خواهند شد.

اخیرا شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد با گذشت بیش از ۶ ماه از جنگ علیه نوار غزه، ۴۰ درصد از ساکنان شمال سرزمین‌های اشغالی که به مناطق دیگری انتقال داده شدند، از ترس حملات حزب الله به بازگشت به این مناطق فکر نمی‌کنند.

بر اساس این گزارش، همچنین ۲۷ درصد از کسانی که شغل‌ آزاد دارند، به این فکر می کنند که فعالیت‌های تجاری خود را به طور دائم از شمال به مناطق دیگری انتقال دهند.

رسانه های رژیم صهیونیستی در گزارش هایی اعلام کردند که ۷۳درصد از اصحاب مشاغل آزاد در شمال سرزمین های اشغالی اعلام کردند که از اکتبر گذشته تاکنون اوضاع اقتصادی در این مناطق بدتر شده است.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در حمایت از گروه‌های مقاومت و کاهش فشار بر آنها در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بارها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رجب‌زاده: حکم کمیته انضباطی را باور نمی‌کنم
  • سخنگوی فدراسیون فوتبال: درخواست حواله خودرو برای قهرمانان فوتسال را پیگیری می کنیم
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • ‌بری: طرح پیشنهادی فرانسه را دریافت نکرده‌ایم/ نبرد ما تا توقف جنگ در غزه ادامه می‌یابد
  • فرانسه: بدترین سناریو در لبنان یعنی جنگ را رد می‌کنیم
  • نتیجه بررسی ادامه روند پرداخت طرح فجرانه به زودی اعلام می شود
  • درمان «ارس» تنها پلنگ باغ وحش شهرستان مشهد پیگیری می‌شود
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)