Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی گفت: پارک علم و فناوری خراسان شمالی ۶ پلاک زمین به مساحت ۶.۹ هکتار در اختیار دارد که به شرکت‌های دانش بنیان به توسعه رسیده واگذار خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهران گرمه ای، رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی در نشست خبری گفت: پارک علم و فناوری خراسان شمالی ۶ پلاک زمین به مساحت ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ هکتار در مجاورت ساختمان این پارک را در اختیار دارد که به شرکت‌های دانش بنیان به توسعه رسیده در استان به منظور احداث بنای کارگاهی برای تولیدات فناورانه واگذار خواهد کرد.

گرمه‌ای ادامه داد: تا به کنون ۲ پلاک به مساحت هزار و ۶۵۰ متر مربع به ۲ واحد فناور استان واگذار شده است که در حال حاضر اخذ پروانه ساخت بنای کارگاهی برای این دو واحد کارگاهی در دست اقدام است.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی تاکید کرد: این دو واحد کارگاهی فناورانه پس از ساخت بنای کارگاهی به تولید کود بیولوژیک و تولید دستگاه‌های خشک کن میوه و سبزیجات اقدام خواهند کرد.

وی همچنین از واگذاری سه باب واحد کارگاهی به مساحت ۴۸۴ متر مربع به سه شرکت فناور استان خبر داد و افزود: مدیران این سه شرکت فناور با تحویل این سه کارگاه نسبت به نصب تجهیزات این کارگاه‌ها اقدام خواهند کرد.

گرمه‌ای تصریح کرد: این سه واحد فناور در زمینه تولید محصول مرتبط با انرژی خورشیدی، محصولات نیروگاهی همچنین تولید پاگیره برای صنعت ساختمان فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

رییس پارک علم و فناوری استان در انتها خاطر نشان کرد: طی سه ماه پیش رو نیز دیگر زمین‌های آماده سازی شده در این شش پلاک اشاره شده به منظور احداث بنای کارگاهی و تولید محصولات فناورانه به فناوران متقاضی در استان واگذار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان توسعه صنایع پارک علم و فناوری خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود