Web Analytics Made Easy - Statcounter

خط تولید انسولین کارخانه "نوونوردیسک پارس" با حضور وزیر بهداشت از طریق ویدئو کنفرانس، بطور رسمی به بهره برداری رسید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   دکتر "سعید نمکی"، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاحیه کارخانه نوونوردیسک در ایران، از طریق ارتباط ویدئوکنفرانسی، گفت: امروز شاهد بهره برداری از یکی از پروژه‌های بسیار مهم بعداز انقلاب با سرمایه گذاری مشترک ایران و دانمارک در کشورمان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حرکت یکی از حرکت‌های بسیار سازنده و مهم در تاریخ نظام دارویی بعداز انقلاب اسلامی، است.

وی افزود: ما قبل از انقلاب اسلامی، شاهد سرمایه گذاری‌های فراوان مشترکی در عرصه نظام دارویی کشور با معتبرترین کمپانی‌های خارجی در کشورمان بودیم. ایران همواره سرزمین فرصت‌های طلایی برای تجارت و سرمایه گذاری در طول تاریخ بوده است. اگر گذشته این سرزمین را ورق بزنیم، خواهیم دید که در مسیر تجارت طولانی راه ابریشم، ایران همواره یکی از بهترین کانون‌ها برای تجارت و سرمایه گذاری جهانی بوده است.

دکتر نمکی خاطرنشان کرد: مسلما این دورانی که ما در تحریم‌های ظالمانه و غیرمنطقی تحت فشار مستبدانه برخی اندیشه‌ها در جهان قرار داریم، خواهد گذشت و آن‌هایی که در این ایام سخت در کنار جمهوری اسلامی بودند، برنده این بازی تجاری و سرمایه گذاری بین المللی خواهند بود.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های سازمان غذا و دارو و سایر مدیران و دست اندرکاران که برای برپایی این صنعت بسیار مدرن و پیشرفته در کشورمان گام برداشتند، اضافه کرد: با توجه به اینکه سال‌ها در حوزه مدیریت صنعت دارو فعالیت کردم، می‌دانم که هر گامی که در این عرصه برمی داریم، با چه مشکلاتی همراه است تا به محصول نهایی دست پیدا کنیم.

وزیر بهداشت عنوان کرد: یکی از نیاز‌های امروز صنعت دارویی جهان، پرداختن به دارو‌هایی است که ما برای بیماری‌های غیرواگیر نیاز داریم. انسولین هم یکی از دارو‌هایی است که با توجه به گسترش بیماری دیابت در جهان، در بسیاری از کشور‌های دنیا مطرح است. از طرفی، رفتن به سوی شیوه‌های جدید استفاده از داروها، کار را سخت‌تر کرده است، مثلا، امروز سخت است که مردمی را که از انسولین پن استفاده کرده اند را دوباره به انسولین ویال و فرم‌های دیگر انسولین برگردانیم.

وی گفت: کمپانی نوونوردیسک به عنوان یکی از صاحبان صنعت دارویی جهان و یکی از پیشگامان، امروز در کنار ماست و امیدواریم این همکاری، بتواند به عنوان یک طلیعه نو در سرمایه گذاری در صنعت دارو با کمپانی‌های معتبر و صاحب نام جهانی در کنار عزیزان سخت کوشمان در داخل کشور که سال‌های بعداز انقلاب با رفتن کمپانی‌های چند ملیتی توانستند صنعت دارویی را توسعه داده تا به خودکفایی ۹۷ درصدی تولید دارو در کشور برسیم، قرار گیرد و با این حرکت مشترک و هماهنگ، کار‌های بزرگی را در صنعت دارویی به ثمر برسانیم.

دکتر نمکی اظهار کرد: در مورد بیماری‌های غیرواگیر در صدد هستیم که در راه پیشگیری از بیماری‌ها گام برداریم، این بدان معنا نیست که اگر در راه پیشگیری گام برمیداریم به نیاز‌های دارویی آن گروه از جمعیت که نیازمند دارو هستند، بی توجه هستیم، لذا کمپانی نوونوردیسک به عنوان یکی از صاحبان تکنولوژی دارو‌های قلبی و عروقی، متابولیک و دارو‌های هورمونی، می‌تواند به ما در توسعه زیرساخت هایمان کمک کند و امیدوارم در آینده‌ای نزدیک، بتوانیم به عنوان یک مرکز توزیع و تهیه دارو برای کل منطقه بدل شویم.

وی گفت: ما نیز در وزارت بهداشت و در دولت، آمادگی هرگونه کمک و مساعدت در حوزه سرمایه گذاری‌های خارجی را داریم. سیاست ما در دولت جمهوری اسلامی براین است که به جای واردات دارو، صاحبان فن و دانش و تکنولوژی را تشویق کنیم که در این سرزمین با تضمین ۱۰۰ درصدی، سرمایه گذاری کنند و ما نیز در عرصه دارو گام‌های بزرگتری برداریم.

*هر قدمی که نوونوردیسک بردارد جمهوری اسلامی ایران چند گام فراتر خواهد گذاشت تا سلامت مردم تامین شود

همچنین، در این مراسم، دکتر محمدرضا شانه ساز، رییس سازمان غذا و دارو نیز عنوان کرد: مدت‌ها بود که منتظر افتتاح و آغاز به کار رسمی خطوط تولید محصولات مربوط به شرکت نوونوردیسک در ایران بودیم.

وی ادامه داد: با شیوع کووید ۱۹، دنیا در موقعیت ویژه‌ای قرار گرفته است و امیدواریم جامعه بشری زودتر از شر این ویروس منحوس نجات پیدا کند و مشابه شرایط قبل از کرونا شویم.

وی ضمن قدردانی از تلاشگران عرصه دارویی برای راه اندازی این کارخانه، بیان کرد: با شیوع کرونا و اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، فشار مضاعفی بر کشور ما وارد می‌شود، چراکه مردم حتی از تامین داروی خودشان نگران هستند. حافظه تاریخی مردم فراموش نخواهد کرد که چه کسانی به وظایف انسانی خود در این شرایط عمل کردند و مردم ما را تنها نگذاشتند و ملت و دولت ما این همکاری را به خاطر خواهد سپرد. در آینده این همکاری‌ها توسعه خواهد یافت.

دکتر شانه ساز عنوان کرد: ما در سازمان غذا و دارو تلاشمان این است که درخصوص تامین داروی بیماری دیابتی تلاش‌های خود را به صورت مستمر ادامه دهیم. راه اندازی این کارخانه در این شرایط حساس، ناشی از نگاه انسانی شرکت نوونوردیسک بوده است.

وی افزود: کشور ما به لحاظ بازار بزرگی که دارد، قطعا پتانسیل زیادی در تولید خواهد داشت. برخورداری از شرکت‌های داروسازی در کشورمان و حضور نیرو‌های شاغل در کمپانی‌های داروسازی که در منطقه بی نظیر هستند، یکی از زمینه‌های مهم در گسترش محصولات نوونوردیسک است.

وی گفت: انتظار داریم در کنار حمایت‌های جمهوری اسلامی، شرکت نوونوردیسک نیز همچون گذشته توجه خود را به بازار منطقه‌ای معطوف داشته و ایران را به عنوان حوزه‌ای برای تغذیه کشور‌های منطقه بشناسند. کشور ایران در طول تاریخ همواره جایگاه خاصی داشته و مردم ایران توانمندی‌های علمی زیادی دارند و این موضوع یکی از زمینه‌های گسترش همکاری‌ها و بهبود روابط است. در کنار آن، پایین بودن هزینه‌های تولید در کشورمان بحث توجیه اقتصادی گسترش همکاری‌ها را به صورت علمی و علمی عتوجیه می‌کند.

دکتر شانه ساز بیان کرد: امیدواریم با توسعه این محصولات تمام نیاز مردم کشورمان و منطقه، تامین شود. مطمئن باشید هر قدمی که نوونوردیسک بردارد جمهوری اسلامی ایران چند گام فراتر خواهد گذاشت تا سلامت مردم تامین شود.

گفتنی است، نوونوردیسک، شرکت داروسازی دانمارکی است که دفتر مرکزی اش در دانمارک قرار دارد و کارخانجات تولیدی آن، در ۸ کشور مستقر است. کارخانه نوونوردیسک ایران، هشتمین کارخانه نوونوردیسک خارج از دانمارک و اولین نوونوردیسک در منطقه خاورمیانه است. برچسب ها: انسولین

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: انسولین جمهوری اسلامی سرمایه گذاری صنعت دارویی صنعت دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۱۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران

به گزارش خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، موضوع استفاده از دارو‌های ایرانی یکی از دغدغه‌های اصلی است که بار‌ها مسئولان ارشد وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور است، اما با این حال بسیاری از مردم تلاش می‌کنند از دارو‌های تولید خارج از کشور استفاده کننداز سوی دیگر بسیاری از دارو‌های خارجی نیز نایاب بوده و برخی از بیماران از نبود این دارو‌ها شکایت دارند، اما سوال اصلی اینجاست که با توجه به وجود دارو‌های داخلی چرا بسیاری از مردم از دارو‌های خارجی استفاده می‌کنند؟

چرایی مشکلات تهیه دارو خارجی برای برخی از بیماران

بسیاری از بیماران نسبت به تهیه دارو‌های خارجی شکایت دارند، در همین زمینه محمدرضا کشاورز، بازرس هیئت مدیره انجمن داروسازان در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا با درباره چرایی مشکلات تهیه برای برخی از بیماران اظهار کرد: در حوزه کمبود دارو با دو موضوع رو به رو هستیم؛ یکی بحث کمبود ارز مرغوب و تحریم و دیگری دیرکرد تخصیص اعتبار و ارز از بانک مرکزی که مورد دوم نقش بسیار پررنگ تری در کمبود دارو بیماران خاص دارد، در واقع وقتی در پرداخت وجه تاخیر ایجاد می‌شود، چرخه تولید با کندی مواجه میشود و جبران این کمبود پس از تخصیص وجه، ۳ تا ۶ ماه زمان‌بر خواهد بود.

وی افزود: تغییر ارز ترجیهی به ارز نیمایی یکی از عوامل گرانی دارو بوده است ولی برای جبران گرانی دارو شرکت‌های بیمه موظف شده اند تا مابه‌تفاوت قیمت‌های قبلی و جدید را پرداخت کنند.

مردم به سمت استفاده از دارو‌های خارجی می‌روند

بازرس هیئت مدیره انجمن داروسازان ادامه داد: البته بسیاری از اقلام دارویی توسط تولیدکنندگان داخلی تولید می‌شود، اما بسیاری از پزشکان تاکید بر استفاده نمونه خارجی دارند که با توجه به ارزی که به شرکت‌ها داده شده نمی‌توان توقع داشت کمبود در این زمینه وجود نداشته باشد.

کشاورز ادامه در ادامه با اشاره به گران فروشی برخی از داروخانه‌ها و افزایش قیمت‌ها گفت: تمامی قیمت‌ها در برنامه و آدرس اینترنتی دارویاب ثبت شده است، اگر مرکزی قصد گران فروشی داشته و قیمتی خارج از قیمت اعلام شده ارائه کرده است مردم می‌توانند تخلف را به سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرده تا با متخلفین برخورد جدی شود

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه کیفیت دارو‌های ایرانی بسیار بالاست تا حدی که کشور‌های متقضای دارو نیز به این مهم اشاره می‌کنند، بر لزوم حمایت ویژه از صنعت داروسازی کشور تاکید کرد، پیکانپور گفت: رویه تولید دارو در کشور به لحاظ تعداد و کیفیت رو به رشد است. خرد جمعی صنعت دارو به سمت رفع نیاز جدید دارویی کشور پیش می‌رود و توفیقات خوبی در این حوزه دارد. در بخش‌های پیشرو مثل بیولوژیک و موارد مشابه توفیقات رو به افزایش است.

کیفیت دارو‌های ایرانی بالاست

پیکانپور بیان کرد: توفیقات رو به افزایش است و نوید آینده خوبی می‌دهد. اگر به صنعت داروسازی کشور‌های مشابه نگاه کنیم می‌بینیم بخش قابل توجهی از اقدامات در سطح پکیجینگ محقق می‌شود و در بخش فرمولاسیون و ماده اولیه از ما عقب‌تر هستند و این سبب شده که در مراودات بین‌المللی دست خود را به سمت ایران دراز کنند. این موضوع تامین کمّی پا به پای تامین کیفی پیش رفته است. حساسیت بر شاخص‌های کیفی چه از سمت رگولاتور و چه کارخانجات اعمال شده و کیفیت دارو‌های ایرانی بسیار بالا است تا حدی که کشور‌های متقاضی دارو به این مهم اشاره می‌کنند.

وی افزود: رگولاتور نسبت به کیفیت دارو همواره حساس بوده است، لذا ری‌کال (جمع‌آور) یک محصول برای ما نقطه مثبت است که نشانگر دقت و اهمیت کیفیت دارو است و اگر جایی شاخص‌های کیفی مشکلی داشته باشد بدون اغماض ما وظیفه مربوط به کیفیت خود را انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه صنعت داروسازی در جذب نخبگان توفیقات جدی داشته است، اظهار کرد: حدود ۴۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان سلامت در بخش دارو متمرکز هستند.

آیا کیفیت دارو ایرانی با خارجی یکسان است؟

حسین خلیلی رئیس دوازدهمین همایش داروسازی بالینی ایران با اشاره بر این که "آیا دارو‌های ایرانی به اندازه دارو‌های برند خارجی کیفیت و اثربخشی دارند؟ " اظهار کرد: بیش از ۹۵ درصد دارو‌های موجود در کشور در داخل ایران فرموله می‌شوند. بخشی از مواد اولیه این دارو‌ها در داخل کشور تولید و بخشی نیز وارد کشور می‌شوند. این موضوع که مواد اولیه وارد می‌شود مختص ایران نیست؛ برای مثال ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در کشوری مانند آمریکا نیز از هند و چین وارد این کشور می‌شود، زیرا تولید برخی مواد اولیه صرفه اقتصادی ندارد و واردات آن به صرفه‌تر است.

وی افزود: در مورد داروها، بازه‌ای برای میزان اثربخشی و کیفیت تعریف می‌شود؛ برای مثال گفته می‌شود که اگر یک دارو بالای ۹۷ درصد ایمنی و اثربخشی داشته باشد قابل قبول است؛ بنابراین ممکن است یک دارو ۹۸ درصد و یک دارو ۹۹ درصد اثربخشی داشته باشد، اما همین یک درصد اختلاف در ماده مؤثره یا خلوص، ممکن است روی بروز عوارض ناشی از مصرف دارو تأثیرگذار باشد یعنی عوارض را کمتر یا بیشتر کند.
وی ادامه داد: ممکن است عوارض یک داروی ایرانی کمتر یا بیشتر از یک داروی برند خارجی باشد و این موضوع بین دارو‌های مختلف متفاوت است، اما آنچه اهمیت دارد این است که دارو ایمن و اثربخش باشد.

رئیس دوازدهمین همایش داروسازی بالینی ایران گفت: تمام دارو‌هایی که مجوز سازمان غذا و دارو را دریافت می‌کنند از نظر ایمنی و اثربخشی در بازه مورد قبول برای فارماکوپه‌های جهان است و اینطور نیست که در بازه استاندارد ایمنی و اثربخشی نباشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود