Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین میرزایی، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به مصیبت کرونا تصمیم در خصوص بازگشایی مدارس یک تصمیم راهبردی است که لازم است مسؤولین با یک نگاه همه بعدی و ۳۶۰ درجه‌ای تصمیم حکیمانه‌ای را رقم بزنند چرا که تصمیم نادرست، حوادث بسیار زیان باری را در پی خواهد داشت.

وی افزود: در عین حال توجه داریم که مسئولان امر در مقام تصمیم‌گیری بین خوب و خوب‌تر، یا خوب و بد نیستند بلکه مجبورند بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنند و باید به آنها کمک کرد تا بد و بدتر را درست تشخیص دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح کرد: به نظر می‌رسد گزینه بازگشایی مدارس به صورت حقیقی گزینه مطلوب باشد به ویژه اینکه استفاده از فضای مجازی ممکن است از جهت بهداشتی کارآمد باشد اما از جهات دیگر مانند اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، روحی-روانی، خانوادگی و… ناکارآمد و گاه زیان بار است.

وی تاکید کرد: لازم است زندگی کردن با کرونا را یاد بگیریم، دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنیم و در عین حال کار و زندگی را تعطیل نکنیم و گرنه بیماری‌های روحی و روانی فراوانی را چون اضطراب، افسردگی، وسواس، اندوه و غیره را به دوش خواهیم کشید.

نماینده اصفهان در مجلس اضافه کرد: تجربه برگزاری کنکور، به کار افتادن بسیاری از کسب و کارها، اتوبوس‌ها، هواپیماها، رستوران‌ها، هتل‌ها، بازارها، مراکز صنعتی و تجاری، ادارات، دادگاه‌ها و غیره نشان از آن است که می‌توان با کرونا زندگی کرد و از این پس سیاست‌های تبعیض‌آمیز و گزینشی اعمال محدودیت‌ها، سیاست‌های نادرستی خواهند بود.

وی خاطر نشان کرد: باید تمهیدات لازم را اندیشید و با کرونا زندگی کرد چراکه کرونا در ابعاد مختلف اجتماعی، عاطفی، فرهنگی، اقتصادی و غیره آسیب زننده است.

کد خبر 5012370

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین میرزایی مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا محرم 99 هفته دولت ویروس کرونا مراسم عزاداری ماه محرم شیراز بوشهر عاشورا آمار کرونا کرمانشاه مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین گرگان شیوع کرونا شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

وی بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

وی ادامه داد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و این مساله آنها را نگران می‌کند و باعث عدم همراهی و مشارکت مردم می‌شود، در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل می‌شود و بازآفرینی که با رویکرد جلب مشارکت مردم وارد شده از همین جا آسیب می بیند.

حیدری اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در اجرا با آن مواجه هستیم این است که وقتی بافت تاریخی یک محله در حد امروزی می‌خواهد بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود، به ناچار باید یک سری محدودیت‌ها اعمال شود و این با منافع مردم ایجاد تعارض می‌کند همچون که بر اساس قوائد بازآفرینی نمی‌توان ساختمان‌های جدیدی در بافت تاریخی ساخته شود.

وی ابراز داشت: نباید به بافت‌های تاریخی به عرصه‌هایی برای تولید مسکن نگاه کرد این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود.

شهردار بوشهر با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۵ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

کد خبر 6088413

دیگر خبرها

  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • جزئیات یک تصمیم پرسروصدا؛ ژوزه مورایس چگونه مسلمان شد؟
  • تصمیم بزرگ: مورایس چگونه مسلمان شد
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • بازگشت روماریو پس از 16 سال: برانکارد لازم شدم!
  • مسئولان عالی کشور نگاه ویژه به بوشهر داشته باشند
  • نگاه تمدن آفرین در عرصه معماری و شهرسازی و بازآفرینی لازم است
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم