Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ضمن اعلام این که ستاد قاچاق کالا مأمور بررسی و حل مشکل در روند صدور کارت بازرگانی است، گفت: قرار شده روزی بیش از سه و نیم میلیون ماسک به داروخانه‌ها تحویل داده شود و قیمت ماسک از منظر تعزیرات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان حداکثر ۱۳۰۰ تومان مشخص شده است. تاریخ انتشار: 23:01 - 10 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۵۱۸۲۳

خبرگزاری میزان -طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی امروز دوشنبه در پنجاه و ششمین نشست ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور که با حضور اعضای این ستاد در محل وزارت کشور برگزار شد با مرور شرایط اقتصادی کشور گفت: در این شرایط، نیازمند هماهنگی همه بخش‌های اجرایی و تصمیم گیری کشور برای گذار از چالش تحریم‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور با اشاره به اینکه در نشست امروز موضوعات مهم اقتصادی، تأمین کالا‌ها و خدمات و موضوعات و مسائلی که مورد توجه رسانه‌ها و افکار عمومی است، مطرح و مقرر شد: دستگاه‌ها در حوزه‌هایی که مرتبط با بحث‌های اقتصادی هستند؛ پاسخ مناسب، تحلیل‌های لازم و اطلاع رسانی درست را ارائه داده تا در بستر مناسب و آماده با مشارکت عمومی مردم، بنگاه‌های اقتصادی و کمک‌های رسانه‌ای برای حل چالش‌های اقتصادی کشور اقدام کنیم.

رییس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور با اظهار اینکه یکی از موضوعات مورد بحث امروز، مساله کارت بازرگانی و نحوه ساماندهی آن بود؛ گفت: با توجه به اینکه طراحی جدید سیستم فعال شده و دستور العمل مرتبط هم جدید بوده است، مشکلاتی در صدور و تمدید و برخی معطلی‌ها در زمینه صدور کارت پیش آمده که در این خصوص مقرر شد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این خصوص جلسه گذاشته و ظرف یک هفته مشکل را جمع بندی تا تجار، وارد کنندگان و صادر کنندگان کشور مان بتوانند با خیال راحت به فعالیت شان ادامه دهند.

وزیر کشور در ادامه صحبت هایش به موضوع مهم برگشت ارز‌های حاصل از صادرات اشاره کرد و گفت: در این خصوص اعداد و ارقام مختلفی در فضای رسانه‌ای مطرح است، اما آنچه که اتفاق نظر همه دستگاه‌ها است، بحث ضرورت برگشت این ارز‌های صادرات به چرخه اقتصادی کشور است.

بیشتر بخوانید: اهم اقدامات حوزه مشاور امور روحانیت وزارت کشور همزمان با هفته دولت

وی اضافه کرد: در جلسه امروز همه دستگاه‌های مرتبط از بانک مرکزی، وزارت دارایی، صمت، گمرک و اتاق بازرگانی حضور داشتند و توضیحات لازم از سوی همه این دستگاه‌ها در خصوص ارز‌های صادراتی داده شد.

رحمانی فضلی تصریح کرد: با توضیحات نمایندگان این دستگاه‌ها مشخص شد که با توجه به ماهیت عدد‌های اعلامی در خصوص ارز‌های صادراتی، ارقام کلی نمی‌تواند مبنای درستی برای قضاوت، داوری و تحلیل باشد.

وی یادآور شد: همه دستگاه‌های موجود در این جلسه از جمله قوه قضائیه معتقدند که همه ارز‌های صادراتی به کشور بازگردد و هیچ کس مخالفتی با این موضوع ندارد.

وزیر کشور تاکید کرد: تلاش بر این است که در گفتگوی اجزای مختلف دولت و بخش خصوصی این مسائل حل شود.

روند تولید و قیمت ماسک از دیگر موضوعات مطرح شده در نشست امروز بود که در این خصوص وزیر کشور اظهار داشت: طبق گزارش ارائه شده، قرار شده روزی بیش از سه و نیم میلیون ماسک به داروخانه‌ها تحویل داده شود و قیمت ماسک از منظر تعزیرات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان حداکثر ۱۳۰۰ تومان مشخص شده است.

وزیر کشور تاکید کرد: در این خصوص وزارت بهداشت باید مراقبت‌ها و نظارت‌های لازم را داشته باشد تا ماسک با قیمت مناسب به دست مردم عزیزمان برسد.

رییس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع مهم تعرفه‌های اینترنتی و سرعت سرویس اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از دغدغه‌های جدی افکار عمومی است و در جلسه امروز نمایندگان وزارت ارتباطات و همچنین سازمان حمایت از مصرف کنندگان، گزارش خود در این باره را اعلام کردند.

وی در این خصوص اظهار کرد: بر اساس گزارش ارائه شده و با تصمیمات گرفته شده امید وار به حل مشکل تعرفه و سرعت هستیم.

رحمانی فضلی تصریح کرد: با نزدیک شدن به ایام شروع مدارس و آموزش عالی و دانشگاه‌ها که نیاز بیشتری به فضای ارتباطات است؛ تلاش داریم که این نیاز‌ها با کمترین دغدغه مرتفع شود.

موضوع کالا‌های اساسی از دیگر محور جلسه امروز ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور بود که در این خصوص وزیر کشور تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع کالا‌های اساسی، در هر جلسه آخرین وضعیت کالا‌های اساسی را در کشور در دستور کار قرار می‌دهیم.

وی افزود: آخرین گزارش‌ها را از واردات، رسیدن کشتی‌های باری، شرایط انبار‌ها و توزیع تا خرده فروشی‌ها پیگیری می‌شود و تلاش بر این است که هیچ دغدغه‌ای در این خصوص برای مردم نباشد.

وزیر کشور با بیان اینکه گزارش ارائه شده از وضعیت انبار‌ها و کشتی‌های باری اطمینان بخش بود، گفت: امیدوار هستیم با تلاش همه مسئولین دولتی، خدمات مناسب و راحت را برای مردم و فعالان اقتصادی فراهم سازیم.

وزیر کشوردر پایان صحبت هایش با تقدیر از تلاش و کوشش رسانه‌های کشور، خواستار ارتقای نقش آفرینی مسئولانه رسانه‌ها شد وگفت: تقاضایم این است که مبانی تحلیل‌ها و اصول توجه به مسائل اقتصادی در رسانه‌ها حتما با در نظر گرفتن شرایط حاکم اقتصادی بر کشور باشد.

وی در این خصوص گفت: کشور در شرایط عادی فعالیت اقتصادی نمی‌کند؛ هم در حوزه واردات و صادرات با تحریم‌های سخت مواجه هستیم که این تحریم‌ها هزینه‌های اضافی بر دوش مان گذاشته و از طرف دیگر درآمدهایمان را به شدت کاهش داده است.

وی اظهار داشت: تولید و سرمایه گذاری و صادرات و واردات در این شرایط مستلزم همکاری و مشارکت همگان است تا این مقطع را با تأمین منافع ملی پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر کشور قاچاق کالا ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور ارز های صادرات دستگاه ها وزیر کشور رسانه ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان مازندران از ورود و توزیع روزانه ۸۰۰ تا هزار تن کود کشاورزی بین کشاورزان شالیکار استان خبر داد.


رضا افراسیابی افزود: برای توسعه کشت برنج و حمایت از کشاورزان، تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز استان، روند افزایشی داشت.


وی ادامه داد: با هماهنگی‌های بعمل آمده با مبادی تامین کود‌های کشاورزی و مجتمع‌های پتروشیمی تولید کود اوره در کشور، در حال حاضر روند تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز با توجه به شروع فصل کشت برنج در استان، روند افزایشی داشته است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر روزانه بین ۸۰۰ تا هزار تن کود کشاورزی وارد استان شده و از طریق حواله الکترونیک و براساس نیاز هر منطقه بین کشاورزان متقاضی توزیع می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • وحیدی: تقسیم «استان تهران» در دست بررسی است
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند