Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیلی با اشاره به حمایت‌های این‌ معاونت از مؤسسات قرآنی آسیب‌دیده از کرونا، گفت: ۱۴ میلیارد ریال حمایت برای ۹۵۰ مؤسسه‌ تخصیص یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «سیدفخرالدین اسماعیلی» با اشاره به حمایت‌های این‌ معاونت از مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در بخش مردمی در وضعیت کرونا گفت: با توجه به بودجه‌ سال قبل و سال جاری، موفق شدیم که از طریق مکاتبه، مؤسسات قرآنی ثبت‌شده دارای فعالیت و شماره حساب حقوقی را شناسایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌های مردمی معاونت قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه ۹۵۰ مؤسسه شناسایی شده‌اند، تصریح کرد: در بخش اول سرانه حمایت برای ۷۱۴ مؤسسه واریز شد و در بخش دوم نیز به زودی و پس از رفع نقص مدارک تا پایان شهریورماه فرایند آن طی خواهد شد.

 

وی اظهار کرد: مجموع حمایت‌ها در این مرحله ۱۴ میلیارد ریال است که می‌تواند برای جبران بخشی از هزینه‌های مؤسسات قرآنی کمک قابل توجهی باشد. امیدوارم مؤسسات بتوانند از طریق کمک گرفتن از ظرفیت‌های مردمی و خیرین قرآنی سایر هزینه‌های خود را جبران کنند.

 

اسماعیلی بیان کرد: در تلاشیم تا پایان سال حمایت‌های دیگری را انجام دهیم. البته این امر منوط به وضعیت اعتبارات است. با توجه به اینکه هر ساله از محل آزمون سراسری قرآن و عترت نیز حمایت‌هایی می‌شود، امیدواریم امسال نیز بتوانیم سرانه آموزشی را طی ماه‌های آینده در اختیار مؤسسات قرار دهیم.

 

وی در پاسخ به اینکه حمایت‌ها تا چه میزان از فعالیت‌های مؤسسات پشتیبانی می‌کند، گفت: از یک سو مؤسسات زیادند و از سوی دیگر‌ بودجه ما تعریف شده است. با‌ توجه به شرایط کشور، باید به گونه‌ای عمل شود که همه مؤسسات مشمول این حمایت‌ها شوند. بالطبع ما نمی‌توانیم از شعب مؤسسه حمایت کنیم. لذا در این‌ مرحله به سراغ مؤسسات مستقل، مرکزی و دارای شماره حساب حقوقی رفتیم، یعنی مؤسساتی که اساس‌نامه و پروانه فعالیت دارند در اولویت‌اند و شعب برخی مؤسسات بزرگی که پروانه فعالیت و حساب حقوقی مستقل ندارند مشمول این حمایت نشده‌اند. معمولاً مؤسسات قرآنی بزرگ شعب دارند و از حمایت‌های مؤسسه مرکزی بهره‌مند می‌شوند. البته در سنوات گذشته تلاش کرده‌ایم که از حجم کثیری از شعب تحت پوشش مؤسسات بزرگ غافل نباشیم.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت ارشاد موسسات قرآنی مؤسسات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • سومین بسکتبال نوجوان آسیب دیده در حادثه تصاف درگذشت