Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: پدیده کم‌آبی در این شهر ناشی از مشکل شوم تغییر کاربری‌ها است .

به گزارش قدس آنلاین، امید طهماسبی‌زاده روز چهارشنبه در جلسه شورای شهرستان مشهد افزود: میزان مقابله با جرم تغییر کاربری اراضی کشاورزی در این شهرستان طی ۶ ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۸ برابر شده است و مقابله با ساخت و سازها و تغییر کاربری‌ها در مشهد در سال ۹۸ نسبت به سال قبل از آن نیز رشد ۵۰۰ درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: البته بهتر بود در راستای مقابله با تغییر کاربریها از ابتدا جلوی ساخت و سازها گرفته می‌شد نه این که تعدادی بنا قلع و قمع شود هرچند همین تعداد تخریبهای صورت گرفته نیز در مرحله دیوارچینی دور زمین بوده و در حقیقت با اقدامات جهادکشاورزی به متخلفان اجازه توسعه ساختمان داده نشده است. مدیر جهادکشاورزی شهرستان مشهد گفت: سرعت تغییر کاربری اراضی از امکانات جهاد کشاورزی بسیار بیشتر است با این حال با همکاری سایر دستگاهها این روند طی شده است. طهماسبی زاده افزود:در بیشتر موارد شرکتهای خدماتی به ویژه شرکت برق به این افراد خدمات داده است که متاسفانه ارائه انشعاب به موارد تغییرکاربری شده توسط شرکت برق با هدف تامین درآمد شرکتهای متولی بوده است. تغییر کاربری اراضی کشاورزی مشهد توسط کارکنان دو دستگاه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: بسیاری از کارکنان دستگاههای اداری نیز درگیر ساخت ویلا و تغییر کاربری‌ها شده‌اند به عنوان مثال همکاران ما در جهاد کشاورزی نیز مجتمع ویلایی دارند و یا مجموعه‌ای تحت عنوان شرکت تعاونی هرچند به صورت مستقیم مربوط به دادگستری استان نیست اما پرسنل آن تعاونی از کارکنان دادگستری هستند.  طهماسبی‌زاده افزود: در عمل افراد و مالکان این مجموعه‌ها ذی نفع از ساخت و سازها هستند. وی روند تغییر کاربریها توسط افراد مختلف را بسیار خودخواهانه دانست و ادامه داد: اکنون این افراد برای تامین آب باغ ویلاها از منابع مختلفی استفاده می‌کنند و این روند دیگر منابع آبی را تحت الشعاع قرار می‌دهد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد در خصوص احکام قلع و قمع گلخانه ها در اطراف مشهد هم گفت: راه اندازی واحدهای دامداری و گلخانه در حریم مشهد و یا درون محدوده مصوب روستاها تابع ضوابط جهاد کشاورزی است و تامین آب این واحدها از شرایط اصلی صدور مجوز است هرچند راه‌اندازی گلخانه های کوچک در داخل بافت روستاها به این مجوز نیازی ندارد.   طهماسبی زاده افزود: موضوع قرار گرفتن دامداری‌ها و گلخانه‌های یاد شده در حریم شهر مشهد و مشمول قلع و قمع ماده ۱۰۰ شهرداری شدن این واحدهای تولیدی را باید از شهرداری مشهد جویا شد. منبع: ایرنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تغییر کاربری مشهد جهاد کشاورزی کشاورزی شهرستان مشهد تغییر کاربری ها طهماسبی زاده جهاد کشاورزی مدیر جهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۷۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ایجاد بنا و تاسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گود برداری، پی کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می شود و با متخلفان در این زمینه برخورد می شود.

 

علی مبارکی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ماموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

 

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور هم گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان قلع و قمع شد.

 

جهانداری با بیان اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود، ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان شده بود و افراد در داخل زمین ها مشغول ویلا سازی شده بودند، تمامی این دیوار کشی ها تخریب شد.

 

وی بیان داشت: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارکشی به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک استخر به مساحت ۵۰ متر مربع و معدوم سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده سازی و قطعه بندی شد و ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

 

جهانداری از مردم خواست: هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌ های کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.

 

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند